Norrisovi sa nepáčia vyjadrenia o neporaziteľnosti McLarenu: Ľudia radi trepú dve na tri | Magazín F1 - F1online.sk

Ach Norris kaziš my to fandim Meclerenu dlhe roky ale teba fakt nemusim prave preto že maš take keci v prvom zavode ste naprosto dominovali iba jedna chyba vas pripravila o 1-2 miesto čine ste HL zavode nemali konkurenciu môžno nieste tak silny ako red bull 2023 ale ste rozhodne ted top vysledky hovoria že auta mate najlepšie a ja osobne nemam rad ked sa niekto snaži urobiť zomna blbca plus to nieje fer k timu lebo to auto ty tern tim postavil a ty sa hraješ že keby nebolo teba tak ste niekde kolem Lawsona kedže tvoj kolega dokazal vyhrať zavod tak auto na tom aj bez teba bude dobre tak prosim Noris ne davaj take vyhlasenia skratka hovor otom že si mal štastie že si dokazal najsť spravne nastavenie a budeme v pohode nesnaš sa ludi presvečať nema to zmisel iba sam sebe škodiš lebo ludia vydia že ste na čele na više iba poštveš viac ludi proti sebe lebo sa snažiš ich oklamať

Uš som napýsal Norysovy na vacap. Zajtra potrénygoch ty otpovye ako je to f tom meklereňe

3 Likes

1 Like

Proč má ten býk hlavu tak dole?
Že on se té grglavé vody taky napil?
Nebo snad kulhavka?
Že on ji nakonec roznáší Red Bull? :grin: :cow:

Nekupuj si ho.
Je to jeden z nejhorších energy, které jsem pil.
1/2 jsem vyhodil do koše, a to jsem ho ještě kupoval na benzine. :neutral_face::neutral_face:

xD zkus ještě ten víc růžovej, ale ten je asi s cukrem…

1 Like

A přitom “revitalizuje tělo a mysl”… Nevíš co bys chtěl :smile: !

Já to kvůli tlaku moc nemůžu.
Ale třeba tenhle RB dává rozum, když Ti stačilo vypít půlku a zjistit, že je to blivajz. Já na vojně jednou vypil pět půllitrů čepované kofoly a následky byly nedýchatelné. :grin:

Byls v lete zavrenej v tanku?

Byl, ale nebyla to taková hrůza jako chodit v Nitre do stráže v zapnutých maskáčích, když je venku 33°C.
Na vycházku jsem se dostal do města kolem šesté hodiny a když v sedm došla bečka, tak už novou nenapíchli.
Hrozné tam mají mravy. :grin:

1 Like

Zvykneš prdieť z čapovanej kofoly?

Kdyby jen to. Byl jsem jak Křižíková fontána.
Místo filmu Bobby Deerfield jsem celý čas proseděl na trůnu.

1 Like

narozdiel od teba by som snim dokazal komunikovať precalen mame stejny rodny jazyk

Ak je to tak, tak potom teda môžeš príspevky písať radšej v angličtine a vložíš to do prekladača predtým, než to zavesíš sem. Zaberie to o pár sekúnd naviac a výsledný text bude pre ostatných oveľa lepšie čitateľnejší. Odpovedať mi nemusíš, na to som si už zvykol, je to v pohode.