Norrisovi sa nepáčia vyjadrenia o neporaziteľnosti McLarenu: Ľudia radi trepú dve na tri | Magazín F1 - F1online.sk

McLarenu nechýbalo veľa k tomu, aby na prvých dvoch veľkých cenách získal dve pretekové double. Súperov tradičnej britskej stajne to neteší o to viac, že podľa niektorých je prakticky neporaziteľná, pokiaľ sa sama nedopustí nejakej chyby. Lando Norris nad týmito vyjadreniami len krúti hlavou a apeluje na médiá, aby vyvracali podobné nepravdy.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/193040/norrisovi-sa-nepacia-vyjadrenia-o-neporazitelnosti-mclarenu-ludia-radi-trepu-dve-na-tri

V nedelu v case pretekov to vyzera na Suzuke na riadny dazd.Cize favorit ,ak sa bude jazdit,kedze v tejto dobe monopostov-vysavacov sa vedenie F1,casto boji poslat auta vo velkom dazdi na trat ,bude Max a nie Mclareny…

1 Like

Všetko bude závisieť od toho kto sa kde Q ak bude pršať.

A či sa teda ako vravíš bude jazdiť. Fakt je že Suzuka za dažďa je veľmi nebezpečný okruh pre tieto monoposty.
A ja osobne som vždy za bezpečnosť

Lando neřeš tyhle věci, nebo si to neužiješ!

1 Like

Nastuduj si typologie lidí, jak fungují a budeš vědět, že on už jiný nebude.

1 Like

Nebude, ale i tak by se měl naučit některé věci potlačovat, protože mu to nepomáhá, naopak.

1 Like

“Nie som lepší jazdec ako Lewis alebo Charles” Lando Norris 2025
Ako Líder WDC a v pozícii útoku na titul povieš toto?

Sandbag sandbaaaaag

Jazdit za velkeho dazda sa da aj tymito monopostami,len vedenie pretekov,casto uprednostnuje vyplakavanie pretekarov a timov,pred pretekmi.Bezpecnost je uz vacsia ako v cyklistike,lyzovani,dokonca v hokeji,takze tam problem nie je…

Neviem co zle, alebo nepravdive povedal?
Preklad jeho slov si trosku zjednodusil, ale kebyze povie ze je najlepsi, alebo je “much better”, tak tu zase dostane naklad ako keca a snazi sa zvysovat si sebadoveru a to ma dokazat na trati a nie recami atd.
Zaver je taky, ze nech povie cokolvek, kritika sa najde. To, co povedal, je podla mna uprimne a aj pravdive. Ak uz aj to je zle, tak asi chceme neuprimne odpovede, ci len hladat vzdy nieco negativne…
Na druhu stranu je pozitivne, ze denne jasne vidiet, ze tieto veci sa zdaleka netykaju len RB/Maxa :slight_smile:

2 Likes

Red Bull ztraci uz i za deste, urcite nejsou favoriti ani v Japonsku.

Jde spis o to, ze stat se muze cokoliv, komukoliv.

Toto je best

1 Like

Pockaj, pred chvilou ti vadilo, ze Lando sa neoznacil za najlepsieho a teraz ti vadi, ze tak oznacil McLaren dvojicu? :sweat_smile:

Neviem co a hlavne ako presne povedal, ale v tomto pripade s nim nesuhlasim ak to povedal takto, za naj by som oznacil Ferrari dvojicu, aj ked Lewis si este zvyka… :slight_smile:

1 Like

Ja iba citujem “vtipné noviny” hľadám či to tak povedal. A toto nebola ani myslená urážka na Landa. Myslím, že není blbec aby toto povedal. By ho zožrali za to.

Tak ale ten prvy post si mal mysleny ako kritiku, ci nie? :slight_smile:
Cize ak by teraz tvrdil, ze su najlepsi, tak ta vlastne vypocul, ale zase by bolo zle, ale to len vtipne potvdzuje co som napisal na uvod, kritika bude nech povie cokolvek. Len som necakal, ze sa to potvrdi uz za par minut.

Ale ak zistis cele/presne vyjadrenie, sharuj pls, mne sa to hladat nechce :smiley:

1 Like

To bych se na Landa zase nezlobil. Lepší než Lewis nebyl nikdy nikdo. Na Leclerca by si teda měl věřit víc.

Je to úprimné čo povedal a to je práveže zle, že si to myslí aj on (nie že to povedal).

Majster sveta by mal mať mentalitu majstra sveta. Taký Vettel alebo Verstappen si o sebe mysleli, že sú najlepší ešte predtým ako sa nimi stali. Tento mindset Landovi chýba a možno aj z toho potom pramenia tie chyby a nervozita.

Landovi skrátka chýba sebavedomie na celosezónny boj s tými najlepšími.

(tým netvrdím, že sa majstrom nemôže stať. Môže, ak budú mať aj naďalej najlepšie auto a on porazí Oscara)

Kebyze to ale povie, tak dostane zase naklad, aj od teba napr. Cize plati co som napisal, kritika bude nech povie tak, ci onak.
Ale to tak je vzdy, kedze plati, kto chce psa bit, palicu si najde…

Mimochodom, nepovedal, ze nie je lepsi ako…
Povedal, ze netvrdi, ze je “much better” a nedava sa na piedestal.
Co vobec nevylucuje, ze sa vidi na podobnej urovni a na majstra si veri.
Ak by rovno povedal, ze je najlepsi, ani sekundu nepochybujem, ze by tu tiez dostal vysmech a naklad…
To bola podstata, na ktoru som poukazoval, nie samotna psychika a nastavenie Landa (v tomto vidim silnejsieho Oscara) :slight_smile:

1 Like

Tohle je neresitelna vec, neexistuje zaklopka, cim vetsi granat mezi lidi hodis tim lepe, jen at se o tom hodne a dlouho mluvi, nedelaji to vsichni, plati pravidlo cim mensi sledovanost, ctenost tim je potreba vetsi exploze.

Ale uprimne, cert aby se v tom vyznal, vychodisko vidim v tom, vybrat si jeden seriozni zdroj informaci a toho se drzet.

Nech Lando povie čokoľvek dostane náklad. Tak to tu už chodí :smiley:. Treba sa cez to preniesť a neriešiť to. Na to je život príliš krátky.

6 Likes