Norrisovi sa nepáčia vyjadrenia o neporaziteľnosti McLarenu: Ľudia radi trepú dve na tri | Magazín F1 - F1online.sk

S tou naší sázku furt počítám :slightly_smiling_face:

1 Like

image

Týdně vyděláváš 400k, ale vsadíš jen 100k? Strašnej suchar

Keby to bolo povedane rozumne, ze podla seba je on najlepsi, a tak to vidi kazdy pilot, lebo bez toho sa neda uspiet, tak nie je dovod na kritiku. :slight_smile:

Ale ja ho nekritizujem teraz za to, ze to povedal uprimne. Na tom vyjadreni ako takom nie je nic zle. Ale ze je zle, ze mu chyba sebavedomie, lebo si je sam vedomy toho, ze nie je na urovni spominaneho Hamiltona s Leclercom (z pohladu majstrovskych ambicii).

Pritom s Hamiltonom aj Leclercom sa moze kludne porovnavat a aj povedat, ze je lepsi, oni tiez zvyknu chybovat alebo mat slabsi vikend. Jediny kto je aktualne vyrazne odskoceny je Max. Takze na Hamiltona s Leclercom by kludne mohol sebavedomie mat, ze je lepsi od nich.

Povedal, ze si nemysli, ze je od nich velmi lepsi, lebo nie je, a je prvy kto si to vie priznat.

Technicky nepovedal, ze nie je od nich velmi lepsi, ale vyznieva to tak, ako keby si neveril, ze by bol od nich lepsi. Skratka chyba mi u neho ta Verstappenovsko-Vettelovska mentalita, ze teraz som tu ja v boji o titul a som tu najlepsi a mam na haku kto si co mysli. Na tom podla mna pohorel minuly rok. Mal velky respekt pred Maxom. Tak isto by dopadol Max proti Hamiltonovi, keby nemal mentalitu aku ma. Tak isto Vettel a aj Hamilton, ked bojovali o prve tituly.

Zhrniem to: Nepovedal nic zle. Zle je, ze si nema take sebavedomie ako Verstappen, Leclerc alebo Hamilton. Ale to nema nic s tymto vyjadrenim, tym len priznal, ze on sam si je toho vedomy. :slight_smile:

Jasná vec platí :smiley:

1 Like

Cakame link na tiket. :joy:

Dám ti free tip dnes.
Zlín 2,5+
Tottanham 0,5+
Zvolen 1,5+
Basilej 1,5+ (Svycarskej fotbal)
Lucern 1,5+ (Svycarskej fotbal)

Za 1000kčs.

ČSK? :thinking: to mi nějak nesedí
Btw tohle naprosto geniálně debilní

Mne sa páčia. Nech sa Mclaren naučí žiť s tlakom. Ale pravdou je že ľudia trepú dve na tri.

2 Likes

Ano, nepovedal nic zle, prave preto si precitaj moj uplne prvy komentar k tejto teme, kde som sa presne na to pytal.
A kratko na to sa potvrdilo, ze kritiku dostane aj ked prejavi sebavedomie.
To je k vyrokom.

Ci realne ma/nema dostatocne sebavedomie si netrufam hodnotit, nepoznam ho. Viac ukaze asi priebeh sezony. A mne napriklad nie je sympaticke (kazdy to ma inak), ak je niekto neodovodnene sebavedomy. To myslim vseobecne, nie na konkretneho pilota. Cize ak Lando sam vie a citi, ze Charles a spol. su na podobnej urovni a nepotrebuje pre svoje potreby vyhlasovat ci mysliet si, ze je najlepsi, som s tym uplne OK a nic negativne na tom nevidim :slight_smile:

2 Likes

Ja s tebou súhlasím, že nepovedal nič zlé.

Len hovorím, že je škoda, že nemá väčšie sebavedomie (bolo to vidieť aj v DtS), lebo z nízkeho sebavedomia potom môžu vznikať chyby pod tlakom. A neplatí to len o F1, ale celkovo v športe.

1 Like

Matti, sxr na to. Čo nevidíš, že čokoľvek rozumné napíšeš ohľadom RB a vôbec ohľadom F1, bude tvoj názor okamžite z rôznych dôvodov od niektorých napadnutý a dehonestovaný? Môžeš sa podkladať, byť asertívny, ale je to zbytočné. Ja by som nikomu rohožku nechcel robiť. Prepáč, že to píšem takto narovinu, ale už ma z toho bolia oči. Každý máme skúsenosti s asociálnymi médiami a je jasné, že na svoju stranu nezískaš nikoho. To skôr naopak.
Samozrejme, pokiaľ chceš pochlebovať určitým ľuďom, tak potom je situácia iná a si vítaný.

1 Like

s cislami na dezolatov nechod.

To suhlasim zas ja, teda ten mozny vplyv ak sportovec nema sebavedomie.
DtS treba brat velmi s rezervou a vravim, moj nazor na Landovu psychiku je otvorena mysel a cas ukaze viac, rozhodne netvrdim, ze urcite nema sebavedomie (skor ide o mieru)…

Povodna tema vsak naozaj nebola o moznom (ne)sebavedomi, ale o tych vyrokoch.

Treba si vsak uvedomit aj ine dolezite faktory, nie len sebavedomie.
Lando vyhral svoju prvu VC len minulu sezonu 24 a hned aj “bojoval” o titul, v time ktory nema 1-2, nevyhral PJ 16 rokov a PK 26 rokov a popri nom ma silneho kolegu.

To je kompletne, ale ze diametralne odlisna situacia na zvladnutie, nie len pre Landa, ale aj cely tim. Aj nerobit chyby, vyhravat a fungovat ako majster sa treba naucit, najma po tak dlhej dobe. Do 24 to nikto absolutne navyse ani necakal…
Napriklad Max vyhral prvu VC v 2016, ale o titul bojoval o 5 rokov neskor. V time, co nadalej fungoval s personalom po nie tak davnych uspechoch Vettela a samozrejme ako jednotka v time. Som si isty, ze niektore veci sa musis naucit, niektore nemas pod kontrolou a Lando to ma(l) v tomto zmysle tazsie a aj preto niektore nedostatky, zdaleka nie len talent/sebavedomie…
Ale to uz sme este viac od temy a podstaty, tak myslim, ze tuto temu sme vycerpali :slight_smile:

3 Likes

Neviem ako odpovedat, aby nebola zbytocna hadka, ktoru nechcem :slight_smile:

Ja rad k F1 podiskutujem s kymkolvek, kym je to dostatocne vecne a slusne.
Zial ano, niekedy vnimam, ze pokial vidim veci neutralne, sam za seba, ziadne kmene a BS, a uznam obom stranam, objavuje sa potreba aj tak prehanat, nalepkovat a prichadzat s vyplodmi fantazie az osobnymi utokmi, preukazatelnymi klamstvami a uz niekam patrim a nie som nestranny :smiley: Snazim sa od toho odosobnit…

Uprimne by som cakal, ze toto si vsimne a mi napise niekto iny, ale to by na mna asi musel utocit Hogr :sweat_smile:
Serioznejsie, dnes to je slusne a viacmenej vecne a stare veci sem tahat nechcem, velmi dobre si viem popisat aj s viacerymi RB/Max fans, ze ma par z nich niekedy potrebu prehanat, ohovarat a nalepkovat ma, to nie je moj problem :slight_smile:

3 Likes

Jo videli sme minulý rok keď to Gasly takmer napalil do odťahovacaq

Pozdravuje ho Ferrari, Mercedes, Williams

Je čoraz viac vtipny ako sa snaží vyhnúť tlaku ale nejde mu to

Ztratila jsi se v čase?

V čom? Je McLaren jediný tím s 2 výbornými pilotmi na gride ?

Nie je to je proste blud.

Ak by toto povedal Russell tak by ste tu skakali všetci ako drísta

Samozrejme, ale tam to hovoril Lando sam o sebe, ze on je taky od detstva a je iny ako napriklad Max. :slight_smile:

Netvrdim, ze nema sebavedomie. Keby nemal, tak nie je v F1. Urcite ho ma, len nie take ako napriklad Hamilton alebo Verstappen a na to moze doplacat v rozhodujucich okamihoch. Chyba mu taka arogancia a “fuck you” mentalita.

To je presne to, co napriklad mal kedysi Ricciardo a v neskorsej faze kariery mu to chybalo a zacal sam o sebe pochybovat. Tak isto Vettel. Kedysi bol proste schopny vyfakovat Charlieho alebo prehodit cedulu #1 za #2 v Kanade, ked ho komisari obrali o vitazstvo. Bez ohladu na nazor ostatnych on sam bol presvedceny, ze vyhral a mal u prdele, co si kto mysli. To je to, co myslim, Lando si az moc pripusta niektore veci a rozmysla nad nimi.

Tam s tebou suhlasim, ved v uplne prvom prispevku som pisal, ze ten vyrok sam o sebe vobec nie je zly.

A tu by som sa opat vratil k tomu sebavedomiu. Taky Verstappen a Hamilton by od polky sezony po mediach rozpravali, ze tim by mal zvolit jasnu jednotku, ze len oni su v boji o titul a v Monze by sa s Piastrim tukli a kritika by isla na neho. Na druhu stranu keby je Piastri vedla Verstappena/Hamiltona, tak v zivote by taky utok na neho ako kolegu neskusil. :slight_smile:

Nehovorim, ze Lando to mal lahke minuly rok. Nemal, Verstappen je tazsi super na takyto suboj ako ktokolvek iny. Ale o tom to je, ze majstrom sveta sa stane len ten najlepsi. Taky Alonso, Raikkonen, Hamilton, Vettel, Rosberg a Verstappen to pri svojich prvych tituloch mali este o kus tazsie. :slight_smile:

Ale samozrejme islo to ruka v ruke s chybami McLarenu, minuly rok to posrali obe strany. Uvidime, ci sa zlepsia. Zatial mi to pride tak, ze tim ide dobre, ale piloti pokracuju v tych chybach.

Kazdopadne tvoje nazory respektujem a do velkej miery sa s nimi stotoznujem, vobec to neber tak, ze by som nesuhlasil. Len ti vysvetlujem svoj pohlad na to sebavedomie. :+1:

2 Likes