Ferdo, možná by to bylo jinak, kdyby si nemusel předtím mne zminovat v x příspěvcích, to že už nereaguješ přímo potom, co si byl usvedcen z lhaní 3x po sobě je věc druhá takže když s tím přestaneš, logicky s tím přestanu i já
Ano, Alonso a HellHogr jsou největší strašaci
… no já nevím, to je záhada, vzhledem k tomu že žádné video tam nebylo natočeno, nebyly tam kamery pokud vím.
To jsou záhady vždycky ještě se vytratili ty záběry, jak Alo vydíral McL s broskví…
Bylo. Možná to někdo natočil na mobil, kvalita by tomu odpovídala, ale skutečně bylo.
Říkám, záhada, jen není a není k nalezení
To jo, tak tam je to vidět jasně
O Alonsovo vydírání je několik článků.
Dokud se budeš chovat jako špína, tak zůstaneš pod stolem.
Díky za potvrzení, že si spadlo na dno
Mosley už to ale věděl
Hadam si nemyslis, ze takyto clovek sa dokaze niekedy zmenit?
No však jim to nevychází do těch teorii, aby mohli za všechno obviňovat Alonsa, i v tom článku se píše, že Dennis to sám volal Mosleymu a ještě chtěli bránit Alonsovi v závodění
Však ho Ron na hodinu vyrazil, a pak už s ním nikdy ani nepromluvil, přísahám
Že si z článku vždycky vybereš tu nejméně podstatnou informaci.
Podstatné tam bylo, jaký je Alonso bezcharakterní křivák, vše ostatní okolo jsou jen důsledky jeho chování.
Kdyby to nestálo McLaren minimálně 500 mio, tak mě to bude jedno, protože v konečném důsledku na to nejvíc doplatil on.
A vy to tady svým pláčem denně potvrzujete mnoho let. Krásně se to čte .
To je tak, když někoho doběhne jeho issues a myslí si ještě, jak dodává potvrzující fakt, který ale mluví proti tomu, co ten jedinec tvrdí
Dokazuje, že to jde. Chová se stále ubožeji.
Nebol som exaktny, myslel som samozrejme, ci si myslis, ze by sa mohol zmenit k lepsiemu?