Možná že měl Alonso tu kazetu s Mosley, už tehdy To vše vysvětluje.
A zase Ferdo, máš potřebu takhle tu o mě psát, ale přímo psát nebudeš? kdo se pak chová uboze? ptal jse mse tě s tím Haasem, odpověď byla o nevzdělaném volovi a ať si to najdu sám. Na tovje oblibené letadlo ani nemluvě, když jsem odpovídal Triperovi a hustil si tam pak do mě dvě hodiny. Jako sorry, ale já nejsem ten co tu postne nesmysl, pak postne obrázek s indulonou a myslí si, jak je strašně nad věcí a vyhrál debatu
vypadá to tak, Alo asi vydíral celou F1 s broskví v ruce
Ono to hlavně celé krásně ukazuje, že to pro něj není hra, jak se tady někdo snažil ho hájit. On prostě takovýhle bohužel je. Smutný příběh.
Nejen broskev, jednou jsem ho viděl s jablkem. Tam se video snad i dochovalo, Alonso jedl jablko, a pořádně do něj kousal, fakt
strašnej záporák, jak si dovolil něco takového v paddocku udělat?!
On i jí naschvál
Ja som sa ťa pýtal na Mercedes 2016 a na tebou sľúbené dáta toto fórum stále čaká.
Hele nevím co má za problém. Já bych ho nezmiňoval, kdyby tu o mě nepsal, tak jako to tady předvádí s Josem, ale to je tak furt. Byl za poslední měsíc 3x konfrotován se svými výroky ohledně Haasu, hádání se o letadlu a pak se tu hádal i o základním rozdělení ve fyzice. Očividně Ferda nezvládá to, že by neměl pravdu a tím, že se často se mnou hadal, tak jsem asi ten špatnej. Já bych neměl problém říct: ok, dodal si článek co potvrzuje, že se měnili pravidla, aby Haas mohl vstoupit do F1 nebo ok, letadlo by nevzletdlo (i když neví, proč si hrál na soudce odpovědí ) či ok cca 8 lidi fora se seklo s rozdělením fyzikálních veličn a máš pravdu ty. Ale nic z toho nedoložil, jen se hádal a pak se tu snažil dělat z ostatních blbce a on píše něco o chování špíny? já bych tenhel výraz použil pro silně narušené jedince, normálně ne, ale on to asi fakt nezvládá, tak padá doků a připojuje se k uživatelům, co toho moc k diskuzím nezvládnou dodat
Neznám nikoho, kdo by věkem své chování zlepšoval.
To spíše uděláš z alkoholika abstinenta, nebo z kuřáka nekuřáka, ale … .
Nebudu si psát s Tebou, protože překrucuvej, odbíháš k jiným tématům lžeš a záměrně si vymýšlíš.
Občas se vzpamatuješ, ale vydrží Ti to tak dva tři dny a pak se vrátíš ke svým špinavostem.
Jsi ztracený případ.
Nebudeš si semnou psát, ale budeš tu o mě psát? o čem to vypovídá? já nedobíhám, a nic jsem nepřokrucoval, ptal jsem se tě na ty věci, nikdy jsi neodpověděl
Ja takych ludi poznam, ale to su ludia, co sa uvedomili skor ako pred 30kou a vacsinou po tom ako kvoli svojmu spravaniu prisli o niekoho blizkeho (partner, blizky priatel, rodina a podobne). Honzo je uz strateny pripad poznaceny detstvom alebo vychovou.
Musím se přiznat že ty diskuze jsem nečetl, ale chápu tě a vím co myslíš. Na jiném foru jsem se od něj, za to že jsem mu dokázal, že se mýlí, sklidil posměch a uražky…takže mě to nepřekvapuje. Čím víc do toho ale budeš vrtat, tím víc bude kopat, u něj je nějaká sebereflexe v tomto naprosto zapovězený les…
to máš pravdu, vrána k vráně sedá. Vlastně to jejich nový uskupení je přes kopírak, píšou, jak ostatní lžou a překrucuji a chovají se jak … a přitom to dělají sami, prostě zbytečnost
To si si snad pisal s Hogrom na tom inom fore.
Bylo videt na konci sezony jak ma Verstappen strach z Norrise, to hrany kamosstvi a lanareni do RB bylo ubohy, urcite je ted v Brazilii se starym Piquetem, ten ho uklidnuje.
Aha, dík možná to taky zkusím, jestli zjistím jak se to dělá.