Norris odkladá titulové ambície na rok 2026: Je to príležitosť pre všetkých | Magazín F1 - F1online.sk

Možná že měl Alonso tu kazetu s Mosley, už tehdy :thinking: To vše vysvětluje.

1 Like

A zase Ferdo, máš potřebu takhle tu o mě psát, ale přímo psát nebudeš? kdo se pak chová uboze? ptal jse mse tě s tím Haasem, odpověď byla o nevzdělaném volovi a ať si to najdu sám. Na tovje oblibené letadlo ani nemluvě, když jsem odpovídal Triperovi a hustil si tam pak do mě dvě hodiny. Jako sorry, ale já nejsem ten co tu postne nesmysl, pak postne obrázek s indulonou a myslí si, jak je strašně nad věcí a vyhrál debatu :smiley:

vypadá to tak, Alo asi vydíral celou F1 s broskví v ruce

1 Like

Ono to hlavně celé krásně ukazuje, že to pro něj není hra, jak se tady někdo snažil ho hájit. On prostě takovýhle bohužel je. Smutný příběh.

2 Likes

Nejen broskev, jednou jsem ho viděl s jablkem. Tam se video snad i dochovalo, Alonso jedl jablko, a pořádně do něj kousal, fakt :open_mouth: :grimacing:

1 Like

strašnej záporák, jak si dovolil něco takového v paddocku udělat?!

On i jí naschvál :pinched_fingers:

1 Like

Ja som sa ťa pýtal na Mercedes 2016 a na tebou sľúbené dáta toto fórum stále čaká. :joy:

Hele nevím co má za problém. Já bych ho nezmiňoval, kdyby tu o mě nepsal, tak jako to tady předvádí s Josem, ale to je tak furt. Byl za poslední měsíc 3x konfrotován se svými výroky ohledně Haasu, hádání se o letadlu a pak se tu hádal i o základním rozdělení ve fyzice. Očividně Ferda nezvládá to, že by neměl pravdu a tím, že se často se mnou hadal, tak jsem asi ten špatnej. Já bych neměl problém říct: ok, dodal si článek co potvrzuje, že se měnili pravidla, aby Haas mohl vstoupit do F1 nebo ok, letadlo by nevzletdlo (i když neví, proč si hrál na soudce odpovědí :smiley:) či ok cca 8 lidi fora se seklo s rozdělením fyzikálních veličn a máš pravdu ty. Ale nic z toho nedoložil, jen se hádal a pak se tu snažil dělat z ostatních blbce a on píše něco o chování špíny? já bych tenhel výraz použil pro silně narušené jedince, normálně ne, ale on to asi fakt nezvládá, tak padá doků a připojuje se k uživatelům, co toho moc k diskuzím nezvládnou dodat :slight_smile:

1 Like

Neznám nikoho, kdo by věkem své chování zlepšoval.
To spíše uděláš z alkoholika abstinenta, nebo z kuřáka nekuřáka, ale … .

Nebudu si psát s Tebou, protože překrucuvej, odbíháš k jiným tématům lžeš a záměrně si vymýšlíš.
Občas se vzpamatuješ, ale vydrží Ti to tak dva tři dny a pak se vrátíš ke svým špinavostem.
Jsi ztracený případ.

2 Likes

Nebudeš si semnou psát, ale budeš tu o mě psát? o čem to vypovídá? já nedobíhám, a nic jsem nepřokrucoval, ptal jsem se tě na ty věci, nikdy jsi neodpověděl

Ja takych ludi poznam, ale to su ludia, co sa uvedomili skor ako pred 30kou a vacsinou po tom ako kvoli svojmu spravaniu prisli o niekoho blizkeho (partner, blizky priatel, rodina a podobne). Honzo je uz strateny pripad poznaceny detstvom alebo vychovou.

Musím se přiznat že ty diskuze jsem nečetl, ale chápu tě a vím co myslíš. Na jiném foru jsem se od něj, za to že jsem mu dokázal, že se mýlí, sklidil posměch a uražky…takže mě to nepřekvapuje. Čím víc do toho ale budeš vrtat, tím víc bude kopat, u něj je nějaká sebereflexe v tomto naprosto zapovězený les… :wink:

1 Like

to máš pravdu, vrána k vráně sedá. Vlastně to jejich nový uskupení je přes kopírak, píšou, jak ostatní lžou a překrucuji a chovají se jak … a přitom to dělají sami, prostě zbytečnost :slight_smile:

To si si snad pisal s Hogrom na tom inom fore. :joy:

Bylo videt na konci sezony jak ma Verstappen strach z Norrise, to hrany kamosstvi a lanareni do RB bylo ubohy, urcite je ted v Brazilii se starym Piquetem, ten ho uklidnuje.

Aha, dík možná to taky zkusím, jestli zjistím jak se to dělá.

1 Like