Norris odkladá titulové ambície na rok 2026: Je to príležitosť pre všetkých | Magazín F1 - F1online.sk

Umlčať špekulácie a vstúpiť do sezóny 2024 bez akýchkoľvek pochybností či dohadov. Lando Norris predĺžil zmluvu s McLarenom s 23-mesačným predstihom a je pripravený na nové dobrodružstvo. Jeho tím vstupuje do ďalšieho ročníka s omnoho väčšími očakávaniami a nevyhne sa im ani sám Norris. Ten však odmieta, že by v rokoch 2024 a 2025 pomýšľal na najvyššiu métu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/140987/norris-odklada-titulove-ambicie-na-rok-2026-je-to-prilezitost-pre-vsetkych

0taznik je vsade okrem RB.
Newey svoju raketu posunie este dalej takze mame to dalsi dominantny rocnik.

ja si myslim, ze v 2021 bol vitazstvu ovela blizsie a auto (hoc nie na vsetkych okruhoch) bolo lepsie
2023 boli najblizsie RB v niektorych VC, ale nie dost
2024 by snad mohli byt opat top raz za cas a snad to Landovi konecne vsetko zaklapne

Ak to v 2026 opat trafi najlepsie RB, tak dalsia sanca bude po 2028. Max dovtedy vyhra vsetko a spokojny odide ako absolutny rekorder. :slight_smile:

1 Like

To by bylo breku a přetrhaných rodidel :grin: samozřejmě vyhraje jenom pouze za předpokladu Helmutova gombíku, kdy bude limitovat druhý monopost RB

3 Likes

No ja si myslím,že McLaren urobí túto sezónu to isté čo minulu.Pride opäť z minuloročnym riešením a potom odkipiruje v strede sezóny Red Bull…

Presne tak.
Nie Lewis, ale Max bude mat 8 titulov.

Tento skepticizmus nezdieľam… v Mercedes, McLarene, Ferrari a ďalších tímoch nepracujú tupci… Newey je génius… ale práve v tom, že odhadol ako prvý čo platí na nové pravidlá… donekonečna však takisto nebude vedieť posúvať auto vyššie a vyššie… Už minulá sezóna ukázala, že ostaté tímy sa dostávajú bližšie… áno, je pravda že to bol dominantný ročník a RB mali najlepší monopost. Ale do karát im hralo aj to, že sa vyhli technickým problémom a konzistentnosť Maxa, ktorý vždy z toho vytrieskal to, čo šlo… ja verím, že sa k nim túto sezónu priblížia aj ostatné tímy… a možno nie na boj o titul… ale určite aspoň na to, aby to nebol dominantný ročník…

No a pak se to třeba odloží na 2029, … a tak dál.

Úplně z vás sálá to, jak ve vás fandění Alonsovi zlomilo veškerou vůli věřit v jakýkoliv úspěch váš i kohokoliv jiného.

Třeba to bude tím, že Alonso vysílá do světa nespokojené signály.

Bude to tou 15 let trvající frustrací a následnou denní potřebou všechny přesvědčovat o zjevných nesmyslech.
To by vyvolalo psychické potíže u každého.

1 Like

Já bych to napsal ještě trochu jinak.
Alonso má skutečně hodně dlouhou kariéru, ale během celé doby bylo zhruba pouhé tři roky kdy na svůj tým neremcal.
Výpis:
V Renaultu byl spokojený zhruba rok a půl, než FIA zakázala hmotové tlumiče.
V McLarenu byl pár úvodních měsíců taky poměrně spokojený.
O Ferrari taky chvíli tvrdil, že je to jeho rodina.
Loni taky nějakou dobu přímo zářil i když žádný závod nevyhrál.

A jaké z toho plyne poučení?

Ještě dalších 20 roků a zvykne si, že realita je jinde, než jeho představy.

1 Like

A to že něco chytne na simulátoru, tomu říkáš remcání? :thinking:

Začal remcat už loni,když se Astonu nepodařila aktualizace.

Aha, tak to jo. No myslim, že ty tu realitu nechytneš už nikdy…

1 Like

Mě se nejvíc líbila spokojenost Gaslyho v RedBullu. Ten si očividně zvyknul na to že realita je jinde oproti jeho představám hned :smile:

1 Like

Bylo to v době, kdy tvrdil, že s Astonem vyhraje závod.
Ale přesně tohle je klasika o které napsal původní příspěvek.
Místo toho, aby se dokázal radovat z celé sezóny ve která Aston všechny oprávněně udivil, tak při sebemenším škobrtnutí je nakonec oheň na střeše.

Co Jenson včera, ten jejich boj o vítězství byl parádní ne? :slightly_smiling_face:

1 Like

Já jsem se třetím místem spokojený. Více mi vadilo, že toho moc nenajezdil.