Asi 7 lidí mi psalo, že nemáš kapacitu to pochopit a změnit svůj přístup, protože jsi prostě omezenej, tak.mi psali, abych to inicoval já, vyslyšel jsem jejich přání na půl, ale asi to půjde na plno. Těch 7 lidí mi právě i psalo, že kam jsem zmizel a jestli se vrátím. No asi tě mrzí, že po tobě štěkne rozvitej bot nebo toxick Ferda maximálně, výborná společnost, ale já toto neřeším, kdo se bavit chce, tak se semnou baví a píše mi zprávy i zvlášť. Jinak checkovani meho profilu děláš běžně? To jsi tak obssesed se mnou? To by si se měl jít léčit
Ako si z dvoch ludi dostal 7?
Ja mam tento pristup len k tebe, lebo si zakerny klamar, s ostatnymi som v pohode.
Honzik spasitel.
Na tvojom profile som bol asi naposledy cez sezonu, ked som ti dokazoval, ze klames. Teraz ma na to cez spravu upozornil jeden uzivatel, ze si konecne na to prisiel ako si skryt profil.
Ty ma absolutne nezaujimas. Ja len cez sezonu vyvraciam klamstva a uvadzam ich na pravu mieru, to je vsetko. To, ze si to beries osobne, je tvoja obsesia, nie moja.
Ja sa viem bavit s kazdym (svedcia o tom aj celkom vyrovnane reakcie na/od uzivatelov a lajky uzivatelom/od uzivatelov), aj s Alzakmi, ked neklamu, lebo to neberiem osobne. Lenze tema RB a Alonso je uplne no-go s vami a vie to cele forum, a preto si tu vacsinou honite traja navzajom v tychto temach (hlavne ten Alonso). To, ze ty sa vies bavit len s alzakmi, vtierat sa jezkovi a prskat tu na mna a na Ferdu je ale tvoj problem, nie moj.
Pre chlapcov Alzakov je to dobre k tomu, ze sa tazsie dokazuju ich klamstva, ktore boli doteraz lahko vyvratitelne (Situs si skryl profil, ked som ho pristihol pri tom, ze raz tvrdil tak a potom zas opak a popieral svoje slova). Stacilo ist na ich profil a filtrovat v ich komentaroch.
Pre uzivatelov, ktori neklamu, nevymyslaju si a nemaju preco skryvat komentare je to dobre len v tom, ze posadnuti ludia ako Hogr nemozu sledovat kedy su ini online, kolko si s kym pisu v komentaroch alebo od koho dostavaju lajky (to tu Hogr vykrikoval viackrat Hedgehogovi, ze mi lajkuje komentare, trosku chore podla mna).
netusil som, ze sa tu ludia ohovaraju cez sukromne spravy
To je jen parketa bota a Jose pomlouvat a stalkovat mezi sebou přes zprávy mne lidi psalo, abych tu nervově nestabilní čivavu už ignoroval, lebo neskutečne zasira diskuze a nic tu pořádně nepíše
Ne jenom to, někteří experti, v případě že nebudeš brát jejich názor za svůj, tak ti budou “vyhrožovat” kopačkou
Vidis co tu robi Hogr, ale v jeho pripade ma to neprekvapuje.
To su ludia, ktori nemaju zivot a ich zivot je toto forum. A ked na fore nikto nie je, tak tu otvaraju pol roka az rok stare clanky a snazia sa zaujat tam, len aby im niekto odpisal.
Hah, a uz niekomu povedal ci je real fighter alebo si opat len vymyslal, aby bol na internete tvrdy?
Ale stale lepsie ako ten, co sa tu chcel minule bit a vyzyval niekoho na stretnutie v Bratislave na mieste, ktore neexistuje.
Konečně se zjistilo proč Alonso tenkrát v 2015 v McLarenu boural.
Sváděl to na techniku jak je jeho zvykem ale pravda byla, jak je popsáno v článku, že měl mentální výpadky.
Teď je jasné proč se s ním vy tři tak ztotožňujete.
Mentální výpadky, to je to, co máte společné.
To nevím, ale vzhledem k jeho věku toho pána, bych byl velmi rád, kdyby ten počin pak někdo zdokumentoval, to provedení by bylo asi něco grandiozního
Ano ano, Bob fighter bojovník proti LGBT, jehož oblíbencem je sir Lui, všechno je možné
Uz len to je celkom vynechanie zdraveho rozumu, ked pocitacovy 50nik sa vyhraza niekomu, ze mu da kopacku na hlavu.
To bol bob? Ten jeho hejt LGBT a zaroven milovanie Luiho je top.
Tak já nevím, proč tu Jos furt vyhrožuje, trochu nerváček
Dalsie klamstvo, ktore nemas cim dokazat.
Kde a komu som sa na tomto fore kedy vyhrazal? Nikdy nikomu. Jediny kto sa vyhrazal bol tvoj sugardaddy Situs (voci tomu som sa len branil) a potom este bob niekomu.
Jeho havárka skutečně byla hodně podivná.
V pomalé rychlosti zabočil do svodidel na vnitřní straně zatáčky a ukrutně pomalou rychlostí dal ránu snad pěti G. O svodidla klepl dva krát a i druhý kontakt byl velice jemný. Myslím, že ani na voze nebylo vidět žádné zřetelné poškození. Hledal jsem původní video, ale záhadně se ztratilo.
Včera můj nick zmínil snad ve dvaceti až třiceti příspěvcích, tak je jasné kdo komu chyběl.
Ferda přešel z bulvaru na konspirační teorie?
Hej hej, z teba má už snáď väčší komplex ako zo mňa. Už len čakám kedy zase spomenie to jeho lietadlo. To tu ešte dnes tuším nebolo.
Takže včera Alonso 2007, dneska 2015 a k tomu že často předjíždí mimo trať? Asi je to dobré znamení
Včera bylo snad hned v jeho prvním příspěvku.