Norris odkladá titulové ambície na rok 2026: Je to príležitosť pre všetkých | Magazín F1 - F1online.sk

Takhle vyřízenýho jsem tě před sezonou snad ještě neviděl. Ty zprávy o Alpine tě asi fakt hodně vzali, při tom jen spekulace :thinking: Počkej si, nestahuj kalhoty když brod je ještě daleko :wink:

Nemyslím si, že je to až teď, Ferda se takhle projevuje už od prosince, asi s napětím čekal na ÚS a nevyšlo to podle představ :grinning:

. . . tak proto :grimacing:

1 Like

Já jsem oproti Vám Alonsistům naopak zcela v klídku.
Od Renaultu nikdo žádné zázraky neočekává, ale propad Astonu je celkem jistý i když už loni byl propad ze druhého místa na páté dost krutý.

No na to že Alonso před Alpine přeci jezdit nebude, tak dělal vyloženě zázraky :smiley: A já očekávání nemám, tovární tým jako Alpine by ale měl být určitě vpředu, že jo, a před netovárními týmy přeci určitě. A s Gaslym, … mluvil o vítězství myslím :grimacing:

1 Like

Jo, 8 podii je vážně krutý, hlavně, že když Alpina skončila 3, tak Alo vzdycky skončil pred nima🙂

2 Likes

Alonso toho o vítězství nakecal mnohem více, než Gasly. O tom žádná. A to byl Aston druhým nejlepším vozem v poli a dokonce ještě s údajně nejlepším jezdcem galaxie a guvno guvno zlatá rybko. Akvárium nebude.

Trpěli jsme v Astonu oproti Alpine, strašný přestup a strašný rok :slightly_smiling_face:

2 Likes

Hadam si si vazne nemyslel, ze by Hogr dokazal dospiet alebo prezit bez tohto fora? :joy:

Ale evidentne svojim kamaratom nechybal, to musi byt pre neho smutne.

Myslíš, že někomu chyběl?

Alonso ten rozklad týmu bere důkladně přes podia. A v tomhle budeme pokračovat! :facepunch: :fist_left:

2 Likes

Tobě, neevovouě zhroucene čivavě Josovi a rozbitemu botovi očividně jo, když beze mě nezvladnete ani jednu diskuzi, kde by jste mě nevytwhli, aniž bych tu byl :slightly_smiling_face:

Ano, takhle vypadá záhuba jak psal Ferda :smiley:

1 Like

Tak samozřejmě, že jsem vyspělejší a chytřejší, než ty, nebo stlaker bot a to všem stačí :slightly_smiling_face:

btw mali by zrusit farebne pasiky na pneumatikach

Jeden už přiznal, že je nemocný gambler jsem zvědav, co za poruchu mají ti ostatní dva.

Na titul to určitě letos nebude, ale věřím, že by to pro Mclaren mohla být dobrá sezóna. Škoda jen, že tak často se týmy upínají na změnu pravidel. Když vyjdou v platnost nová pravidla a nějaký tým vystřelí nahoru tak se ostatní velmi brzy zaměří na další změnu pravidel a pak tu máme dlouhá období dominance, což asi kromě fanoušků daného týmu nikdo neocení. Snad se to časem díky rozpočtovým stropům a omezení ve větrném tunelu na základě umístění v poháru konstruktérů změní.

1 Like

Nechybal nikomu. A to si nemyslim, ale viem. Ani jeho alzakom nechybal a to ho najviac s3rie, a preto sa vratil rovno do ich diskusie. :smiley:

A na nas bude reagovat aj napriek ignore listu, lebo bez nas tiez nevie byt. :joy:

Na to si ako prisiel? Ci babka ti povedala?
(Pre kazdu babku je jej vnuk vzdy najvacsi fesak, aj ked vyzera jak uplny ohyzd.) :smiley:

Inak gratulujem, ze sa ti podarilo konecne prist na to ako si skryt profil. Preto si tu 3 dni nebol, lebo si to hlada? :smiley:

Když už jsme u toho skrývání profilu, nějak se to tady rozšířilo a já nerozumím tomu, k čemu je to dobré…
Může mě to někdo rozkrýt?
Děkuji

1 Like