Norris o šieste miesto nepríde. Vyviazol s napomenutím a pokutou | Magazín F1 - F1online.sk

Bud trochu zhovievavejsi. Chromozom a Cintula mali po Maxovej vyhre (a tym padom takmer istej vyhre v sampionate) uz samo o sebe dost tazku noc. :wink:

2 Likes

Ještě se mi líbilo to hodnocení diváků na konci závodu, kdy Verstappen dostal “jenom” 39%, borec předvede takový výkon a stejně se najde hromada lidí, kteří to dají komukoliv jinému, jen ať to není Verstappen :smiley: hned jsem si vzpomněl na naše kluky ušaté, to jsou přesně ti zástupci, co by se zachovali stejně, jenom aby to nebyl Verstappen (noční můra)

3 Likes

To bych divakum odpustil. Uprime Maxuv vykon byl perfektni, ale Ocon byl rozhodne fantastickej a treti byl Gasly ne? Jeli dobre, klusi francouzsky.

A pak Max je Max. A ankety ho asi zajimaji, asi jako pleteni. :grinning:

Tak, samozřejmě, že titul pro Landa je již jen teoretický v matematické rovině-to by si musel (nedejbůh) Max nohy zlámat a Lando všechno, co v sezóně zbývá povyhrávat a tomu už nevěří ani předseda spolku optimistů. :grinning: Ale samozřejmě i titul vicemistra má svoji váhu, takže ještě má o co bojovat s Lecrercem. :slightly_smiling_face:

Kto je kto a preco? :sweat_smile:

dávam srdiečko za “spiacu mexickú fazuľu” :rofl: :rofl: :rofl:

1 Like

Borci nechcem vam do toho kecat, ale vcera som si vecer este pred spanim pozrel fia dokumenty k vc brazilie a bol tam trest napomenutia a pokuta aj pre russella… odôvodnene tym, ze bol v prvom rade s norrisom a ze ostatni reagovali na nich

1 Like

PS: pozeral som si to s nadejou ze russell dostane trest 10s leclerc poskoci o miesto vyssie :DDD

To by si Lec za ten víkend ani snad nezasloužil.

1 Like

Tak nakonec se oba tak sledovali az se navzajem zmatli, na startu Russell nasledoval Norrise a do boxu zas Norris Russella.

Neboj, jsem v obraze. Jen nevím za co ten BAN dostál. Jos se tady nijak vulgárně nevyjadřoval.

Uviedol ich raptor22 v prispevku, na ktory som reagoval.

Chromozom chapem, s tym som tusim prisiel ja na Honziho kedysi (ak to tak nie je, tak sa ospravedlnujem za pripisanie si tohto vystizneho pomenovania), ale preco Cintula? :smiley:

Lebo je rovnako obmedzeny ako on.

2 Likes

Dobrý vtip, ten se ti povedl

3 Likes

Ty sáhodlouhé hádavé příspěvky o ničem většinou jako všichni ostatní nečtu, proto jsem se zde asi dostatečně nevzdělal. :slightly_smiling_face:

1 Like

Už máš kúpené tričko Ferrari LH 44 Puffe? :slightly_smiling_face:

2 Likes

Vyzera to otrasne, tak neviem,ktory Ferrfanatik si to kúpi. Jedine tak Sirovi prevliekaci kabatov.:grinning:

2 Likes

@Explorer se snazil a tys mu to sepsul :yum:

1 Like

@Explorer se snazil a tys mu to sepsul.

Viem,ale Puff je strateny a buchnuty do italskeho pubertaka, preto je snaha ziskat ho pre Ferrko zbytocna.:wink:

1 Like