Bud trochu zhovievavejsi. Chromozom a Cintula mali po Maxovej vyhre (a tym padom takmer istej vyhre v sampionate) uz samo o sebe dost tazku noc.
Ještě se mi líbilo to hodnocení diváků na konci závodu, kdy Verstappen dostal “jenom” 39%, borec předvede takový výkon a stejně se najde hromada lidí, kteří to dají komukoliv jinému, jen ať to není Verstappen hned jsem si vzpomněl na naše kluky ušaté, to jsou přesně ti zástupci, co by se zachovali stejně, jenom aby to nebyl Verstappen (noční můra)
To bych divakum odpustil. Uprime Maxuv vykon byl perfektni, ale Ocon byl rozhodne fantastickej a treti byl Gasly ne? Jeli dobre, klusi francouzsky.
A pak Max je Max. A ankety ho asi zajimaji, asi jako pleteni.
Tak, samozřejmě, že titul pro Landa je již jen teoretický v matematické rovině-to by si musel (nedejbůh) Max nohy zlámat a Lando všechno, co v sezóně zbývá povyhrávat a tomu už nevěří ani předseda spolku optimistů. Ale samozřejmě i titul vicemistra má svoji váhu, takže ještě má o co bojovat s Lecrercem.
Kto je kto a preco?
dávam srdiečko za “spiacu mexickú fazuľu”
Borci nechcem vam do toho kecat, ale vcera som si vecer este pred spanim pozrel fia dokumenty k vc brazilie a bol tam trest napomenutia a pokuta aj pre russella… odôvodnene tym, ze bol v prvom rade s norrisom a ze ostatni reagovali na nich
PS: pozeral som si to s nadejou ze russell dostane trest 10s leclerc poskoci o miesto vyssie :DDD
To by si Lec za ten víkend ani snad nezasloužil.
Tak nakonec se oba tak sledovali az se navzajem zmatli, na startu Russell nasledoval Norrise a do boxu zas Norris Russella.
Neboj, jsem v obraze. Jen nevím za co ten BAN dostál. Jos se tady nijak vulgárně nevyjadřoval.
Uviedol ich raptor22 v prispevku, na ktory som reagoval.
Chromozom chapem, s tym som tusim prisiel ja na Honziho kedysi (ak to tak nie je, tak sa ospravedlnujem za pripisanie si tohto vystizneho pomenovania), ale preco Cintula?
Lebo je rovnako obmedzeny ako on.
Dobrý vtip, ten se ti povedl
Ty sáhodlouhé hádavé příspěvky o ničem většinou jako všichni ostatní nečtu, proto jsem se zde asi dostatečně nevzdělal.
Vyzera to otrasne, tak neviem,ktory Ferrfanatik si to kúpi. Jedine tak Sirovi prevliekaci kabatov.
@Explorer se snazil a tys mu to sepsul.
Viem,ale Puff je strateny a buchnuty do italskeho pubertaka, preto je snaha ziskat ho pre Ferrko zbytocna.