Dneska je to pry jedno s kym spis
S Ferrari je to tezke, doufam ze Lewis prinese do tymu stabilni vysledky za jakychkoliv podminek.
Dneska je to pry jedno s kym spis
S Ferrari je to tezke, doufam ze Lewis prinese do tymu stabilni vysledky za jakychkoliv podminek.
ak prídeš do ciela 10x z 10 posledný tak je to tiež stabilný výsledok
Když si to koupíš ty, tak uvidím.
Chtěl bys mě mít v týmu?
o titule je síce rozhodnuté ale tu Norris nedostal trest čisto pre to, aby sa aspoň v teoretickej rovine ešte viac neznížili jeho šance. Zároveň Mercedes mal byť diskvalifikovaný pre porušenie technických pravidiel ale však časová tieseň… Najbližšie si niekto môže skrátiť trať a odôvodniť to časovou tiesňou
Ja si maximálne kúpim nejaké čierne tričko, prípadne na ňom môže byť vyobrazená pekná šestnástka.
Je to vůbec legální tam nosit někoho mladšího 18 let?
Tak ja o štýlovo nadizajnovanej číslovke a Ty hneď o babách.
Však já to ani jinak neumím. Nikdy nic o F1 a jen nahatý ženský.
Mal by si Lewisovi odpustiť ten prestup do Ferrari a fandiť mu naďalej. Veď načo som si potom dávnejšie dával prácu s tým nápisom na Monster plechovke “PUFF - LH fan forever”. Myslel som, že to oceníš.
Ty si sem občas zavesil hlavne Charlottku, ale na prevažnej väčšine fotiek nebola sporo odetá, takže si to omylom trochu schytal namiesto boba.
Jsou věci které se neodpouští.
Jít do Ferrari je jak kdyby přestoupil do Sparty.
To fakt nejde.
Vidíš moc do hĺbky a to Ťa pravdepodobne limituje pri zmene pohľadu.
Uvidíme, kdo, a hlavně proti komu bude bojovat o titul.
Nebo kdyz prijedes do cile 10x z 10 nevyhrajes.
Poslední Zhouovy kvaldy. To je taky stabilní výsledek.
P19
P20
P19
P20
P20
P20 - Q sprint
P20
P20 - Q sprint
P20
To je takmer dokonalá stabilita.
Nie, iba si sa tvaril ako Sirov fanda,ktory je ochotny mu fandit aj v inom time, podobne ako boli Vet a Alo fandovia. Nastastie ani jedna partia neboli timovi hraci a pravi Fer fandovia. Ani ty nim nebudes, co je dobre.
Vďaka za objasnenie
Tak kdo by fandil těm, vo potřebuji tlačenku od FIA, aby měli tituly?