Jednoznacne spravne rozhodnutie. Ved predsa ma este sancu na titul, tak by sa nemalo sahat po tvrdych trestoch. Ved sa zasa tak vela nestalo, len sa vybrali za mokra na trat, ked tam nemali co robit a len sa na trati odprataval monopost. To sa este nikomu nestalo, ze si nepamata pravidla kedy ma vystartovat a kedy nie? Aj ten penazny trest mal byt len podmienecne, ved nikoho nezranil a vyhodu neziskal.
Tymto nemierim na Norrisa, ten za rozhodovanie nemoze, ale je to naozaj vtip co robi FIA. Nadava Verstappen, dostane exemplarny trest, ktory ma pilotom vysvetlit, ze sa nenadava, nasledne po tomto exemplarnom treste nadava Leclerc, ale ten dostane ovela mensi trest, lebo sa ospravedlnil Norris a niekolki dalsi sa vyberu na trat ked je zatvorena a to je za par tisic Eur ale za pigloviny by sa rozdavali casove tresty a grid penalty. Nehovoriac o tom, ze Mercedes si cachruje s tlakom v gumach nasadenych na aute a okolo toho je uz uplne ticho.
Edit: Tak beriem spat, potichu sa to spomenulo v rychlych spravach
Norris, Russell, Hamilton… Uplna nahoda, ze su vsetci traja GB? Kazdy dostane po 5litrov pokutu a v pohode, co na tom, ze doslo k poruseniam procedur