Norris o šieste miesto nepríde. Vyviazol s napomenutím a pokutou | Magazín F1 - F1online.sk

Hej no, snad nebude musiet ist teraz Norris do konkurzu.

Tam se to dá prý omluvit jedinečnou situací, a máš to :grimacing:

2 Likes

Ja som tiez sokovany z mercedesu. V madarsku 2021 bol vettel diskvalifikovany z druheho miesta len preto, ze nemal dostaok benzinu v nadrzi. Inak suto splnovalo vsetky technicke poziadavky. A tu sa menia tlaky v gumach a len pokuta😕 ale tak jasne, anglicanom sa nedavaju tvrde tresty😕

2 Likes

Skor si myslim,ze ho mali minimalne presetrit, za ten navrat po SC po nehode Sainza, keby to nestrihol krizom tak pride minimalne o dalsie 3-4 pozicie a nielen za Piastriho ,ktori ho aj tak musel pustit pred seba

1 Like

Tento vikend isla FIA fajne na ruku McLarenu. Akurat Williams im do toho hodil vidle a RF…

1 Like

V atletike sa nikdy netoleruje pokazeny start. Za pokazeny start je hned DSQ a to uz od roku 2010. Aj Bolt na to raz doplatil

1 Like

Zabudol som heslo. :stuck_out_tongue:

3 Likes

Toto je este vacsia fraska ako ten 5k trest pre Landa. :smiley:

Ako by to asi dopadlo, keby sa jedneho aj druheho trestu dopustil RB? Max DSQ za zmenu tlakov v pneumatikach + Max 5 miest na starte dalsich pretekov za nedodrzanie startovej procedury (kedze po DSQ by si nemal ako odpykat casovy trest)? Ci to by bolo malo? :smiley:

2 Likes

A takýto slepec by mal vyhrať šampionát :smiley: :smiley:

1 Like

O to se přece dá požádat.
Aspoň si se priznal ke své identitě. :crazy_face:

Nemam ani heslo do mailu, ktory uz nepouzivam. :stuck_out_tongue:

Ale jasne, keby to bol Verstappen, tak uz tu minimalne Hogrik a Puff skacu, ako ma byt diskvalifikovany a aj to by este bolo malo

6 Likes

Dostal další ban, tak tu má další účet. Kdyby neměl ban, tak může označit jeho starý účet (ten druhý nebo i třetí), zase jenom lže :slightly_smiling_face:

To je predsa v pohode. Norris vzdy predbieha mimo trate. Divim sa ze FIA netrestala jazdcov co predbehol ze ho vytlačili a nechceli pustiť naspat​:rofl::rofl:

Vsak bud rad, jeste by Norris ziskal misto zdarma :smiley:

Kdyby to byl Max a RBR, tak se tu vola po odebrani Maxovi licence, vsech titulu a diskvalifikace RBR az do roku 1846 a propadnuti tovarny na limonady. :rofl:

To si ani nedokazu predstavit. A frajeri maji polehcujici okolnosti. Ze prej to bylo dobre a byli v pressu.

Ze Maxovi neodpustili ten trest ze sprintu. Tam byl Max taky v pressu. Kolik mel na napravu, vterinu?

4 Likes

Tak to je brutal. Oni mozu zjavne porusovat pravidla. Ked Max minie deltu o 0.6 s a nic tym nezíska hned trest ziadne poľahčujúce okolnosti sko komciaci VSC atd.

1 Like

Abo ved on si moze startovat kedy sam chce. Pohoda

1 Like

Jo to mi neco pripomina. Moje mamka zapomela heslo do emailu. Tak to resila se seznam.cz. No a za pul roku mela email zpet. Uz teda pouzivala a pouziva jinej, ale jde to. :rofl:

1 Like

Už mu je to to aj tak k ničomu. Titul už je aj tak len v rovine teórií. To by museli Maxovi ukradnúť volant pred tými pár poslednými pretekmi. Konštruktérsky isto McLaren získa, lebo Norris nemá za kolegu spiacu mexickú fazuľu

2 Likes