Hej no, snad nebude musiet ist teraz Norris do konkurzu.
Tam se to dá prý omluvit jedinečnou situací, a máš to
Ja som tiez sokovany z mercedesu. V madarsku 2021 bol vettel diskvalifikovany z druheho miesta len preto, ze nemal dostaok benzinu v nadrzi. Inak suto splnovalo vsetky technicke poziadavky. A tu sa menia tlaky v gumach a len pokuta😕 ale tak jasne, anglicanom sa nedavaju tvrde tresty😕
Skor si myslim,ze ho mali minimalne presetrit, za ten navrat po SC po nehode Sainza, keby to nestrihol krizom tak pride minimalne o dalsie 3-4 pozicie a nielen za Piastriho ,ktori ho aj tak musel pustit pred seba
Tento vikend isla FIA fajne na ruku McLarenu. Akurat Williams im do toho hodil vidle a RF…
V atletike sa nikdy netoleruje pokazeny start. Za pokazeny start je hned DSQ a to uz od roku 2010. Aj Bolt na to raz doplatil
Zabudol som heslo.
Toto je este vacsia fraska ako ten 5k trest pre Landa.
Ako by to asi dopadlo, keby sa jedneho aj druheho trestu dopustil RB? Max DSQ za zmenu tlakov v pneumatikach + Max 5 miest na starte dalsich pretekov za nedodrzanie startovej procedury (kedze po DSQ by si nemal ako odpykat casovy trest)? Ci to by bolo malo?
A takýto slepec by mal vyhrať šampionát
O to se přece dá požádat.
Aspoň si se priznal ke své identitě.
Nemam ani heslo do mailu, ktory uz nepouzivam.
Ale jasne, keby to bol Verstappen, tak uz tu minimalne Hogrik a Puff skacu, ako ma byt diskvalifikovany a aj to by este bolo malo
Dostal další ban, tak tu má další účet. Kdyby neměl ban, tak může označit jeho starý účet (ten druhý nebo i třetí), zase jenom lže
To je predsa v pohode. Norris vzdy predbieha mimo trate. Divim sa ze FIA netrestala jazdcov co predbehol ze ho vytlačili a nechceli pustiť naspat:rofl:
Vsak bud rad, jeste by Norris ziskal misto zdarma
Kdyby to byl Max a RBR, tak se tu vola po odebrani Maxovi licence, vsech titulu a diskvalifikace RBR az do roku 1846 a propadnuti tovarny na limonady.
To si ani nedokazu predstavit. A frajeri maji polehcujici okolnosti. Ze prej to bylo dobre a byli v pressu.
Ze Maxovi neodpustili ten trest ze sprintu. Tam byl Max taky v pressu. Kolik mel na napravu, vterinu?
Tak to je brutal. Oni mozu zjavne porusovat pravidla. Ked Max minie deltu o 0.6 s a nic tym nezíska hned trest ziadne poľahčujúce okolnosti sko komciaci VSC atd.
Abo ved on si moze startovat kedy sam chce. Pohoda
Jo to mi neco pripomina. Moje mamka zapomela heslo do emailu. Tak to resila se seznam.cz. No a za pul roku mela email zpet. Uz teda pouzivala a pouziva jinej, ale jde to.
Už mu je to to aj tak k ničomu. Titul už je aj tak len v rovine teórií. To by museli Maxovi ukradnúť volant pred tými pár poslednými pretekmi. Konštruktérsky isto McLaren získa, lebo Norris nemá za kolegu spiacu mexickú fazuľu