Neprikrasluj nieco co nevies ako bolo. Ci si to Maxik nevymysla len aby zhodil Rusela. Su to aj tak trapne detske hry. Ale za to si moze Maxik sam. Rusel dibre povedal ze jemu by aj vrazda presla. A ty si dalsi s tych co by neverili ze nieco take Maxik spravil.
Radosť čitať, ako sa tu zase Verstapen chráni.
Na trati prasa, aj mimo nej a ľudia tu idú písať bájky o tom čo povedal Russell.
Verstapen išiel príliš pomaly, dostal blbý trest a čo sa stalo ? Však mu darovali titul zadarmo a má potrebu riešiť jednu pozíciu na štarte.
A vysokoškolák čo koment to ochrana Verstapena a hádzanie špiny na všetkých okolo neho.
Taký talen sa dá získať len na výške.
Jj topka. 15klamstievDžordža
…a ty zase ten , ktery by mu prisil i globalni oteplovani
Zase si přišel se jen pohádat a kopat?
Chme???
Ne, to jezdil protože ještě nemá vybavený věci pro Williams
Nabízí se to, aby na Kimim nebyl takovej tlak. Na druhou stranu je otázka, jestli by Sainz tenhle swap bral jen na rok
Spíše tím, že je ještě stále smluvním jezdcem Ferrari.
Byl by to win pro všechny, posadit Kimiho hned do Mercedesu je risk.
Ale moc tomu nevěřím, nedává to moc smysl.
Však bych prohrál já.
Moc se na Kimiho fixuješ, však Lewis bude pořád jezdit
Ten už je ve Spartě.
Což o to, pokud by Mercedes udělal Williamsu takovou nabídku, aby se jim tenhle obchod vyplatil, tak proč ne. Jenom nevím, co by si počali s tím videem, kde zaměstnanci jásají nad ohlášeným Carlosovým přestupem - pouštěli by ho na zpětný chod ?
Ale kus ty brepto. Zase reagujes na zpravy co nejsou urcene tobe? Zase hledas zaminku? Nebo to je tvuj dalsi ucet? . Mimochodem nevidim na sve odpovedi nic k nakopnuti jak pises. Zkus si precist vse jeste jednou.
Paneboze ty si vazne expert🙈
Já tu mám jeden účet, ale to nemůžou říct všichni, že?
jsi v open diskuzi, na tvoje příspěvky tu může reagovat každý, jestli se ti to nelíbí, tak pošli DM. Opravdu velice složité na přemýšelní, že jo?
V tom pripade nechapu, ze kdyz ja reaguji tak ti to vadi a kdyz ti delas ty tak je vse ok😎. Jak uz jsem nekolikrat rekl, zatim se mi jevis jako profi troll, ktery se snazi akorat vyvolat svar ci zamerne provokuje.
Reagujes na me pokazde jak potrefena husa. Mozna by si me mel poslechnout a zacit si cist chaty poradne nez na ne zareagujes.
Zamysli se nad sebou a zacni konecne psat tak, aby ti to srdickoval taky nekdo jiny nez Situs. Protoze to co pises je opravdu slovni brak, ktery nema za cil nic jineho nez provokovat…
To máš nějaké pomotané, to ty reaguješ se stejným vystupem dokola
To mě nezajímá, ty si mě tu nařkl a urazil z x věcí, takže tvoje validita je přesně nula, pokud chceš zrovna ty někoho nazvat trollem, co chce vyvolat hádku
Jasně on tu má Situs 9 účtů. Stojí ti za to psát takové nesmysly, aby ses jen snažil kopat?
Fakt nerozumím o co ti vlastně jde
Celkom urcite nebral.