Norris: Max len hovorí pravdu, ľudia dnes neradi počúvajú pravdu | Magazín F1 - F1online.sk

Tu ta opravim. On nie je troll, na to nema mentalnu kapacitu ani psychiku. On je uzitocny idiot a toto forum je jeho hlavna casova vypln. :slight_smile:

1 Like

Honziku a teraz daj svoj screenshot, ze kolko reakcii mas na neho ty krysa. :rat:

Wau, dostal si zo svojich skoro 40-tisic komentarov az 2x 9 lajkov. :clown_face:

Pre porovnanie, mam tu 500 komentarov a mam tiez 2x 9 lajkov. :slight_smile:

PS: Je tu aj iny Jos, ktory dostal mnohokrat 10+ lajkov a ma to nasobne menej komentarov ako ty. :joy:

1 Like

novej účet, stejná posedlost, holt jsem váš jediný smysl života

si budeš hrát na roztrojenou osobnost s těma banama? a očividvně ti unikl point, ale to tobě vždy :yawning_face:

Tak nemusel by trpět alespoň 25, 26 se Williams může vyšvhnout, jako 2014

Honzi Honzi, na to, aby si sem postol svoj pocet reakcii na mna a na @Warakar nemas cojones. Si len mala Situsova slapka, ktora na to nema. :smiley:

1 Like

Koukám, že tvoje frustrace roste, no jo, co čekat od labilního jedince :slight_smile: hele ani ten počet ve výčtu nemám, takže očividně je to mimo ligu, narozdíl od vás, co na mě reaguejte nejvíc. To je tak, když si vás vodím, jak chci a furt se na to chytáte :smiley:

To vis ze jo. Toto ti neveri ani Situs, ktory ta tu uz x-krat prosil a radil ti nech nam neodpisujes, ked si tu mal mental breakdowny a plakal o tom, ze ta vsetci sikanujeme. :clown_face:

Screenshot_20241212_170111_Samsung Internet~2
5 účtů, na všech máš nejvíc reakcí na mě, v trhle diskuzi smrdíš neustále, fakt bys měl začít řešit ty svoje mental issues, na online anonymním fóru je to ještě k smíchu, alw v reálným životě jsi jen nebezpečná troska :shushing_face:

1 Like

Moze sa vysvihnut, moze aj v 25 a 26 zabojovat o titul, ale aka je pravdepodobost, ze sa to stane?

Můžeš počítat pravděpodobnost na základě dat minulých, ale o tom F1 není. Myslím si, že nikdo nečekal, jak Ferrari propadne za Williams při přechodu na hybridní motory a stalo se. Stát se můžou opravdu hodně věcí, jistota nějaká bude, až týmy se ustáli po prvních 8 závodech s pravidly a bude vidět výkonnostní gap

Neztrácej s nima čas, opravdu za to nestojej a je to o ničem :man_facepalming:

1 Like

Mam menej reakcii na teba ako ty na mna, to hovori za vsetko ty nula. :clown_face:

Honzi posluchni svojho mastra, lebo bude zle.

Zufalci dvaja. :joy:

2 Likes

už zase lžeš? takže chceš potvdit, že jsi ulhaná nula? ale to už tu přece všichni víme, nemusíš se už snažit :slight_smile:

Přijdu po 3h na forum a on zase spamuje, tenhle druh obsese je už na psychatrický dozor :thinking:

Honzi dobré ránko. Vidím, že som ti nedal pokoja a nevydržal si bezomňa ani večer. A verím, že v tom budeš pokračovať ty chudák ulhaný.

PS: Som zvedavý dokedy ťa budem mať na zapískanie a či to vydržíš nereagovať kvôli tejto vete, aby si si dokázal opak. :joy:

4 Likes

Nechcem sa prilis zapajat do tejto duchaplnej vymeny, ale uplne to iste by ti mohol napisat aj hellhogr.

4 Likes

No zapojil si sa, ale na zlom konci. :slight_smile:

Hogr na mna reaguje vacsinou do minuty.
Pridem sem po par hodinach a xy reakcii od Hogra a aj na komentare, ktore sa ho absolutne netykaju. Ja sem chodim ovela menej a moj pocet prispevkov je nasobne mensi. Ma ich dokonca skryte, lebo ma ma v ingore liste. A aj tak cita kazdy jeden a reaguje na vacsinu z nich. :clown_face:

A ked to nerobi mne, tak to robi jezkovi. Ked ho jezko ignoruje, tak to skusa robit Davidovi (nevidel si ako dnes do neho rypal)? :slight_smile:

Ale teraz som ho touto vetou vyhecoval k docasnemu ignoru:

Cize stale funguje ako na ovladanie, presne som vedel, ze par hodin sa bude drzat. :joy:

4 Likes

Zbytečná ztrácíš čas a energii, Jos není schopný něco takového reflektovat. Žije ve své bublině a přesvědčuje sám sebe, že je to tak, jak píše. Každý tu přitom vidí co tu celou dobu předvádí, i proto dostal 4 bany. Teď ti bude vysvětlovat, že vlastně on nic, on je ten co ví co dělá a ostatní jsou blbci :slight_smile:

obrazek

problém je fakt někde jinde, a to konkrétně v tvé hlavě :slight_smile: