Tu ta opravim. On nie je troll, na to nema mentalnu kapacitu ani psychiku. On je uzitocny idiot a toto forum je jeho hlavna casova vypln.
Honziku a teraz daj svoj screenshot, ze kolko reakcii mas na neho ty krysa.
Wau, dostal si zo svojich skoro 40-tisic komentarov az 2x 9 lajkov.
Pre porovnanie, mam tu 500 komentarov a mam tiez 2x 9 lajkov.
PS: Je tu aj iny Jos, ktory dostal mnohokrat 10+ lajkov a ma to nasobne menej komentarov ako ty.
si budeš hrát na roztrojenou osobnost s těma banama? a očividvně ti unikl point, ale to tobě vždy
Tak nemusel by trpět alespoň 25, 26 se Williams může vyšvhnout, jako 2014
Honzi Honzi, na to, aby si sem postol svoj pocet reakcii na mna a na @Warakar nemas cojones. Si len mala Situsova slapka, ktora na to nema.
Koukám, že tvoje frustrace roste, no jo, co čekat od labilního jedince hele ani ten počet ve výčtu nemám, takže očividně je to mimo ligu, narozdíl od vás, co na mě reaguejte nejvíc. To je tak, když si vás vodím, jak chci a furt se na to chytáte
To vis ze jo. Toto ti neveri ani Situs, ktory ta tu uz x-krat prosil a radil ti nech nam neodpisujes, ked si tu mal mental breakdowny a plakal o tom, ze ta vsetci sikanujeme.
5 účtů, na všech máš nejvíc reakcí na mě, v trhle diskuzi smrdíš neustále, fakt bys měl začít řešit ty svoje mental issues, na online anonymním fóru je to ještě k smíchu, alw v reálným životě jsi jen nebezpečná troska
Moze sa vysvihnut, moze aj v 25 a 26 zabojovat o titul, ale aka je pravdepodobost, ze sa to stane?
Můžeš počítat pravděpodobnost na základě dat minulých, ale o tom F1 není. Myslím si, že nikdo nečekal, jak Ferrari propadne za Williams při přechodu na hybridní motory a stalo se. Stát se můžou opravdu hodně věcí, jistota nějaká bude, až týmy se ustáli po prvních 8 závodech s pravidly a bude vidět výkonnostní gap
Neztrácej s nima čas, opravdu za to nestojej a je to o ničem
Mam menej reakcii na teba ako ty na mna, to hovori za vsetko ty nula.
Honzi posluchni svojho mastra, lebo bude zle.
Zufalci dvaja.
už zase lžeš? takže chceš potvdit, že jsi ulhaná nula? ale to už tu přece všichni víme, nemusíš se už snažit
Přijdu po 3h na forum a on zase spamuje, tenhle druh obsese je už na psychatrický dozor
Honzi dobré ránko. Vidím, že som ti nedal pokoja a nevydržal si bezomňa ani večer. A verím, že v tom budeš pokračovať ty chudák ulhaný.
PS: Som zvedavý dokedy ťa budem mať na zapískanie a či to vydržíš nereagovať kvôli tejto vete, aby si si dokázal opak.
Nechcem sa prilis zapajat do tejto duchaplnej vymeny, ale uplne to iste by ti mohol napisat aj hellhogr.
No zapojil si sa, ale na zlom konci.
Hogr na mna reaguje vacsinou do minuty.
Pridem sem po par hodinach a xy reakcii od Hogra a aj na komentare, ktore sa ho absolutne netykaju. Ja sem chodim ovela menej a moj pocet prispevkov je nasobne mensi. Ma ich dokonca skryte, lebo ma ma v ingore liste. A aj tak cita kazdy jeden a reaguje na vacsinu z nich.
A ked to nerobi mne, tak to robi jezkovi. Ked ho jezko ignoruje, tak to skusa robit Davidovi (nevidel si ako dnes do neho rypal)?
Ale teraz som ho touto vetou vyhecoval k docasnemu ignoru:
Cize stale funguje ako na ovladanie, presne som vedel, ze par hodin sa bude drzat.
Zbytečná ztrácíš čas a energii, Jos není schopný něco takového reflektovat. Žije ve své bublině a přesvědčuje sám sebe, že je to tak, jak píše. Každý tu přitom vidí co tu celou dobu předvádí, i proto dostal 4 bany. Teď ti bude vysvětlovat, že vlastně on nic, on je ten co ví co dělá a ostatní jsou blbci