Norris: Max len hovorí pravdu, ľudia dnes neradi počúvajú pravdu | Magazín F1 - F1online.sk

Roztržka medzi Maxom Verstappenom a Georgeom Russellom prebrala celý formulový padok. Novinárov zaujímali názory aj ostatných jazdcov na tento spor, a tak na zaujímavé otázky odpovedal i Lando Norris. Naznačil, že podľa neho Russellovi nezachutila pravda.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/182517/norris-max-len-hovori-pravdu-ludia-dnes-neradi-pocuvaju-pravdu

Colapinto je v celkom dobrej spolocnosti :slight_smile:
Sedi vedla buduceho teamoveho kolegu ?

3 Likes

Takze Georgito je v tom uplne sam. :smiley:

Len ci to nie je Landove vyjadrenie zo strachu, ked ho ten Max tak strasne sikanuje. :sweat_smile:

4 Likes

Možná by to chtělo si ten článek přečíst :slight_smile: . Jestli existují příklady clickbaitu, tak to je jeden z nich.

5 Likes

Clanok som cital a neviem co je na tom clickbait. V podstate povedal, ze Max nikoho nezastrasuje a hovori len pravdu (svojim nazorom) a ze ju ludia dnes neradi pocuvaju. :slight_smile:

Napr.:

Ked sa takto vyjadri v zmysle udalosti Verstappen vs Russell z minuleho tyzdna, tak tym za mna dava za pravdu Maxovi, ze Max si nevymysla a George to falosne zahral pred komisarmi. :slight_smile:

2 Likes

Niekedy s jeho názorom nesúhlasím, niekedy áno, ale taký je život. Pohneme sa ďalej,” pokračoval pilot McLarenu, a napokon opäť s pobaveným úsmevom na tvári doplnil: “Ja mám pred Maxom veľký rešpekt a aj pred Georgeom mám veľký rešpekt.

To je taky důležité pro celkové vyznění. Ano, Max říká, co si myslí, ale to neznamená, že je to objektivní fakt.

5 Likes

Tak to jsem zvědavej jestli obvyklí zastánci místní redakce budou obhajovat i tenhle článek, protože tohle je fakt močál. :slightly_smiling_face:
Klasicky jsem přečetl nadpis a už jsem měl rozepsanej příspěvek o tom, jak Norris udeřil těžkou facku Russelovi…ale nezdálo se mi to na Norrise a tak jsem přečetl celý článek a vida, on to Norris myslí diametrálně jinak než jak je napsaný nadpis.
Novinářské dno, pánové. :slightly_smiling_face:

8 Likes

Však mě to taky zaskočilo, protože to by bylo opravdu už docela silné vyjádření, které by mohlo ukazovat na problém v celé GPDA. No, fotbalovou terminologií by to už fakt chtělo “s míčem na zem” :smile: .

Áno, Max hovorí svoju verziu, ale úprimne a pravdivo.

George to však nijako nepoprel ani nepovedal žiadnu svoju verziu o tom ako to bolo u komisárov a jediné na čo sa zmohol je zmena témy na úbohé výmysly o tom ako Max šikanuje celú F1 a všetci mu to tolerujú, lebo sa ho dotklo, že Max verejne povedal to, čo si myslí, a teda že George je falošný podrazák (čo si o ňom aj tak myslela už väčšina a aj verejnosť, každý ho označuje za “politika”).

Jeden povie svoju verziu úprimne a druhý zmení tému a na obranu použije útoky, ktoré sú úplne mimo. Názor si urobí každý sám.

Keby na nestál v tomto konflikte oproti Russellovi Max, tak je doslova celá verejnosť proti nemu. Teraz to tak nie je jedine preto, že Max má aj dosť hejterov. :slight_smile:

3 Likes

Ta druhá část je podle reality, ano Norris má rád když jsou lidé upřímní což podle něho spousta lidí nemá rádo.
Ale ta první část evokuje to, že se ve sporu Russel vs Max postavil jasně na stranu Maxe, a to sakra není pravda. Říká jen, že Max říká svojí pravdu, né že Max má pravdu (což implikuje lživý nadpis) :slightly_smiling_face:

6 Likes

Tak Maxik moze hovorit akoze pravdu a Rusel nie ? Neviem koho ta pravda viac rozpalila. Maxik na svoju osobu neznesie akukolvek pravdu. Tak o co tu ako ide ?

Ale pekne gesto od Hama a pekne ze vacsina prisla :+1:

2 Likes

Áno, ale v kontexte tohto konfliktu to čítam tak, že Max nie je ten čo by si vymýšľal, tým pádom si musí vymýšľať druhá strana. :slight_smile:

Ale to by tak jasně neříkal, že respektuje oba dva, ne? :slightly_smiling_face:

3 Likes

Prostě má každý svoji pravdu, to se stává při konfliktních situacích. Odvolávat se na názor většiny veřejnosti je zrádné, “Inteligence davu se rovná inteligenci nejméně inteligentního člena tohoto davu” (Gustav Le Bon).

6 Likes

Proc ne? Treba to nema jako Max. Pravdepodobne Lando respektuje to, ze se nebojuje jen na trati, ale i v zakulisi. Ja mam taky rad Alonsa a to, ze udajne vyhrozoval McLarenu at poskodi Hamiltona mi taky neprekazi a mam k nemu respekt.

To je formule jedna. Ja verim Maxovi, ze v tom sporu mluvil pravdu, coz Russell nepoprel, ale presto se mi to ze George postavil Maxovi libi.

Vnimam to jako @Jos_The_Boss , jen jinak nahlizim na George. Ja vcelku pozitivne.

Co se tu řeší? Teď se bude zpochybňovat co vlastně Lando sám myslel, když tohle řekl? :smile:

1 Like

Druha strana si nevymysli, druha strana zacala mluvit o svych pocitech a domenkach. To nema s pravdou a lzi nic spolecne. A pokud George veri, ze ho Max ohrozil, tak pro neho to tak je i kdyby se Max na hlavu stavel.

Ale jak rika Lando, jen houst a vetsi kapky. :smile:

1 Like

To ano, len Verstappen od zaciatku hovoril, ze Russell komisarom plakal, ze to Verstappen urobil naschval a chcel mu tym uskodit. Myslim si, ze to je to co primarne Verstappena nastartovalo. Toto Russell nema ako dokazat, takze ani moc nejde o to, ako ma kto svoju pravdu. A Russell toto nikde ani nepoprel myslim.

Tiez povedal, ze Verstappen nadaval komisarom a teraz Croft povedal, ze podla jeho zdrojov tam ziadne nadavky od Verstappena nepadli. Verstappen sa moze vyjadrovat ako buran (ved povedal, ze stratil voci Russelovi respekt), ale vyzera to, ze skor klame a zavadza Russell.

5 Likes

Zaujimalo by ma, ci to s tym miestom vedla Verstappena bol len spolocensky zartik, alebo je Russell naozaj tak strasne “oblubeny” medzi pilotmi :slight_smile:

Clanok inak zasa totalny vymaz

1 Like

Este stale sa riesi tato traparna???