Norris: Max len hovorí pravdu, ľudia dnes neradi počúvajú pravdu | Magazín F1 - F1online.sk

Kdyby me nekdo v motorsportu vyhrozoval, ze mi prejde po hlave, tak se mu vysmeju. V motorsportu hrozi kazdou chvili neco.

At tak nebo tak. Max uz taky jednou letel do svodidel a ten kdo ho tam poslal mel pak Maxovu formuli na hlave. A vsadim se ze ani Max ty svodidla a ani Lewis tu formuli na hlave neplanovali. :grin:

George se uz taky nejednou pekne rozmlatil. Ten nevypada na to ze se boji. To mu proste neverim.

2 Likes

Jasne, nechces mat predsa placatu hlavu, ci? :rofl:

Keď ťa takéto slová vystrašia, nemáš čo robiť v F1. Ak tam chceš uspieť, musíš podstúpiť riziko, že raz môžeš mať placatú hlavu. :sweat_smile:

Nejde o to, ze ta vystrasia, len potom uz mas na veci iny pohlad (doslova). :rofl: :rofl: :rofl:

Russel dostává bídu ze všech stran. :joy:

Ten mezi jezdci nebude moc oblíbený. :grinning: Tím spíše po té šaškárně s židlí. :grinning:

2 Likes

Se divím, že tu ještě nebyla zpráva o tom že Max bude otcem. Hlavně že Sirovi neustálé aktivistické řeči tu jsou velmi často

1 Like

Ja som si kusok z toho pozrel :smiley: ozaj vyzera, ze sa kazdu chvilu rozplace :slight_smile: Highlight videa : “So far, people are letting him(MV) get away with the murder.” :smiley: :smiley: :smiley:

To asi hovori za vsetko. Vieme uz aspon koho to Verstappen zabil?

Ale paci sa mi, ze sa rozhodol postavit sikane(vyslovene ho nazval bully) od Verstappena. Skoda len, ze Hamilton odchadza, mali by tam v Mercedese peknu zostavu. V jeho osobe tam mali zachrancu celeho sveta, podporovatela ciernych zamestnancov v F1, obhajcu cierneho rasizmu, megafon veganstva, no proste hotovy Jezis II. Teraz tam maju Herkulesa II… “Kdekoľvek sa zjavilo zlo, kdekoľvek trpeli nevinní, vždy tam bol Russell.” Tie jeho blaboly, cista Wolffova skola. Za zatvorenymi dverami husti do komisarov (Wolff 2021) a ked vyjde von, usmevy a “vsetko je v pohode” a este sa hra na ublizeneho a na chudatko on.

Primarne by ma dost zaujimalo, ked je Verstappen taky sikanator, mysli si ze je nad zakonom a chce specialne zaobchadzanie, preco s tym Russell ako veduci GPDA nic nerobil doteraz? To vedome mlcal o sikane (dokonca o vrazde? :slight_smile: ) az kym sa to nedotklo priamo jeho? :smiley: To je z Russella este vacsi h4jzlik, ako som si myslel. Podla toho co melie teda vedel o sikane a nehovoril o nej a nic s tym nerobil.

9 Likes

Hneď ráno tu bola. Posielal som to

Ty to tak chces citat.
Nam tu redbull nerobi vyplatu jak to pises o Eiselem, takze jaky argument mas? To ze sme hejterkovia je uz prevarene, verim, ze budes viac kreativna :smile:

8 Likes

Najvacsia sranda na celej kauze je, ze Gboy u komisarov utocil na Maxa, ze nedodrzal min. limit na jazdu v pripravnom kole a mal by byt potrestany. Taketo tresty sa vsak za sezonu nikdy neudelovali, iba sa viedla statistika. A tu je gol Gboya do vlastnej brany, ked v statistike porusenia limitov je na 2.mieste prave metrosexual s 21 poruseniami.:joy: Max ich ma 8 a neviem, na ktorom mieste je. Tolko k trulovi Gboyovi.:stuck_out_tongue:

6 Likes

Krásný příklad dnešní doby - nadpis lživý, článek neodpovídá smyslu toho, co Norris řekl, evidentně ani jak to řekl (často se tam zmiňuje, že se u toho smál). Dezinterpretace, zveličování, bulvár jak vyšitý. A na to se chytají čtenáři, co si přečtou jen nadpis, nebo si vyselektují jen to, co se jim hodí. A to jsou ještě v článku informace typu my píšeme, co napsali jinde, že jim někdo řekl…
Evap má (jako vždy) pravdu. Bohužel taková je dnešní doba, není to jen tu, ale všude.

1 Like

Pokiaľ je ten clicbaitový nadpis novinárske dno, tak na akom hlbokom dne sa nachádzaš ty, keď máš potrebu písať siahodlhlé príspevky v ktorých reaguješ na nadpis bez toho, aby si si prečítal celý článok. Teraz si to náhodou neurobil, ale bežne to asi robíš a potom tu tu diskusia vyzerá tak ako vyzerá.

1 Like

Ďakujem, že si to pozrel za mňa. Ušetril si mi čas a potvrdil si mi, že je to tak ako som písal a Kiks si vymýšľa, lebo nevie uniesť realitu.

1 Like

Este by som chcel vediet do akej bariery to chcel Verstappen Russela poslať na danom okruhu… Cele mi to nejako nesedi… To ze Verstappen Russelovi vyfakiroval, mi je jasne, kludne aj to ze mu povedal ze si ho pocka v prvej zakrute, no toto s barierou a zasranou hlavou mi pride trochu prikraslene to osobou ktora rada prikrasluje.

8 Likes

V tejto veci si netrufam vyvodzovat zavery, nevylucil by som ani, ze mu to Verstappen povedal nejak dost podobne. Ale mozno to Russell prikraslil, ked ohyba jednu vec, ohne aj druhu. Ale je pravda, ze rec tela v tom rozhovore naznacovala, ze bud sa mu chce strasne curat alebo si vymysla a klame.

Aj keby to tak bolo, tak ak sa Russell takejto vyhrazky boji, tak tam nema co robit. Pride mi to, ze je to tam sama princeznicka, sama snowflake, nikto nikomu nemoze nic povedat…

3 Likes

Je to tak no, máš pravdu. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Chtelo by si to precist jeste jednou. Max nenarazi ani tak na to co Rus rika, ale na fakt, ze je schopen neco rict jemu, pak neco jineho komisarum, malem se rozbrecet ze malem umrel a pote s usmevem vyjit z kancelare a obejmnout Maxe jak nejvetsi kamarad. Vadi mu , asi jako vsem, to pokrytectvi co Rus predvadi.

A ted neobhajuji to co rekl Max, za me to taky bylo za carou a mohl si to nechat na face to face. Ale aspon je konzistetni.

3 Likes
5 Likes

Lando klasika, vzdy pobavi :rofl:

@Kiks rád by som vedel tvoj názor, lebo Russell evidentne klamal v tomto prípade. Nešiel flatout ako tvrdil a nezmiatol motor len tak, ale skrátka nepodradil ako vo všetkých ostatných kolách. Si aspoň tu schopná uznať, že klamal?