Ja som si kusok z toho pozrel ozaj vyzera, ze sa kazdu chvilu rozplace Highlight videa : “So far, people are letting him(MV) get away with the murder.”
To asi hovori za vsetko. Vieme uz aspon koho to Verstappen zabil?
Ale paci sa mi, ze sa rozhodol postavit sikane(vyslovene ho nazval bully) od Verstappena. Skoda len, ze Hamilton odchadza, mali by tam v Mercedese peknu zostavu. V jeho osobe tam mali zachrancu celeho sveta, podporovatela ciernych zamestnancov v F1, obhajcu cierneho rasizmu, megafon veganstva, no proste hotovy Jezis II. Teraz tam maju Herkulesa II… “Kdekoľvek sa zjavilo zlo, kdekoľvek trpeli nevinní, vždy tam bol Russell.” Tie jeho blaboly, cista Wolffova skola. Za zatvorenymi dverami husti do komisarov (Wolff 2021) a ked vyjde von, usmevy a “vsetko je v pohode” a este sa hra na ublizeneho a na chudatko on.
Primarne by ma dost zaujimalo, ked je Verstappen taky sikanator, mysli si ze je nad zakonom a chce specialne zaobchadzanie, preco s tym Russell ako veduci GPDA nic nerobil doteraz? To vedome mlcal o sikane (dokonca o vrazde? ) az kym sa to nedotklo priamo jeho? To je z Russella este vacsi h4jzlik, ako som si myslel. Podla toho co melie teda vedel o sikane a nehovoril o nej a nic s tym nerobil.