Niektorí naši ex-piloti si zaslúžili zotrvať v F1, priznal Tost. Rakúšan vymenoval tri mená | Magazín F1 - F1online.sk

A mohl bych ten graf a data k tomu vidět? Jestli to hodnotíš na reakcích pro místní chudinu, tak můj přínos je tak nějak akorát, abych tu zamezoval v šíření blbosti :grinning:

Toto mu musis napisat tak, ze sem tam stale prerazi svoje dno este nizsie. Lebo zdvihnutie latky si prelozi ako pozitivnu vec a nepochopi to. :joy:

1 Like

(to bol zamer ale pst)

1 Like

situacia ako ked ta necha holka, a ty ju mas rad, a doprosujes sa jej, dobiedzas a ukazujes jej grafy o tom ako moc ju mas rad, a ze na kolko percent vam to bude klapat :smiley: ne diky do fanfiction romancy ma netahaj, nic ti nemusim vysvetlovat :smiley:

Nemusíš, ani bys nic nevysvětlil, už jen zase placas se snahou útoků :grinning:

Viac asi netreba. :smiley:

3 Likes

aby som mohol utocit, musim mat aj pocit ohrozenia, resp vidiet nejaku korist :smiley: ja vidim len prazdnotu

Tak se nesmíš furt dívat jen na Jose, tam je prázdno už dlouho :grinning:

Honziku, ta tvoja ziarlivost na mna je velmi usmevna. :smiley: Ale neboj, ty mas svojho panicka Michala, ten na teba neda dopustit, tak ako jezko na mna.

Ta tva obsese je cute, že máte s ježkem moje tapetu i na pc a telefonu? :grinning:

naco zase urazas? aby si potom pisal, jak to nerobis? :smiley:

1 Like

Já urážím? Ty si psal, že vidíš prazdnotu a přitom si tu ■■■■š s Josem :grinning:

To je o tom, ze s tebou sa vsetko zvrtne do hadky na sto komentarov a vsetky tie tvoje :poop: musim potom vyvracat.

Obsesia je to, ze si si tu so Shitnerom honil pred mesiacom do kriza ako ste si ma dali do ignoru, ale den co den rozklikavas moje prispevky, reagujes na ne a este aj pozeras kto mi ich lajkol. To je obsesia kamarat. :smiley: Za chvilu u teba dosiahnem taky level fanatizmu ako Alonso. :smiley:

neprestanes s tym okej :smiley: mne pride, ze ty chces byt velmi silno so mnou kamarat a za dobre, ale zaroven nevies vstrebat, ze sa tu bavim s josom (ano mame 5 rokov a sme v skolke, ze dospeli ludia musia tieto psychologicke hry absolvovat), a potom to tak dopada, ze si vystriekany z lajku na Josov prispevok :smiley:

2 Likes

vidis tak nakoniec budete za dobre aj vy hahah a nikto na teba nebude moct nic kriveho napisat :smiley:

Si mu dal tazky emotional damage.

sem sa fakt oplati chodit :+1:

7 Likes

Odkedy sem prisli Hogr so Situsom a zacali to tu vsetko zasierat hadkami a Alonsom pod kazdym clankom je to tu parada.

Akurat sme s jezkom spominali na tie dobre casy tohto fora, ked tu tato rakovina z f1news nebola a chodil si sem pravidelne ty, bretnix, hapo, kiks a zvysok povodnych uzivatelov. :slight_smile:

Vina je vsak na adminovi, ze to ma na haku. Nikto nemoze za to, ze sa narodil mentalne slabsie vybaveny a kazi diskusie a potrebuje sa dennodenne hadat, ale ked niekto kasle na svoje forum ako spravca, tak za to moze. :slight_smile:

1 Like

To je tak, když si dva kamarádi chodí léčit problemy na anonymní web o F1 a pak to svádí na ostatní :slightly_smiling_face:

doprdele :smiley: :smiley: :smiley:

nerob toto lebo sa budem smiat cely den :smiley:

4 Likes