Niektorí naši ex-piloti si zaslúžili zotrvať v F1, priznal Tost. Rakúšan vymenoval tri mená | Magazín F1 - F1online.sk

Jedině ignorovat no, je to škoda.

1 Like

ze sa tu bavim s josom (ano mame 5 rokov a sme v skolke, ze dospeli ludia musia tieto psychologicke hry absolvovat)

Však to tu celou dobu potvrzuješ :slightly_smiling_face:

Ale když vás tohle zasirani diskuzi baví, pak nezapomeňte napsat, jak tu Admin nefunguje, kdyby fungoval, tak tu Jos ma ban, jako dostal 2x už temnej :grinning:

Moje chyba, nechal sem se unést, za to se omlouvám

mas tu daleko najvyssiu aktivitu spomedzi uzivatelov a pises nieco o spame resp o zasierani diskusii :smiley: nudi ma tato “diskusia” ostatne ako vacsina s tebou, sem tam je to fajn, ale natahovat sa jak v skolke ma fkt nebavi, na tom, kto co povedal kto co jak myslel, kto co komu olajkoval … radsej mi napis, preco tak velmi chces byt so mnou za dobre a preco ti vadi, ze sa bavim s redbullakmi :smiley: to ma zaujima najviac, kludne aj do spravy, nech tu nezasierame diskusie

S prehladom komentar roka na fore. Vdaka Honziku, uprimne si ma rozosmial tymto priznanim. :joy:

Liecte si prosim tie spominane problemy niekde inde a nekazte nam nase dobre forum. :slight_smile:

3 Likes

Chápeš, nikam to nevede, jen se to jejich houno víc a víc rozpatlává a víc a víc to smrdí. Pro ostatní je to jen spam který stejně nečtou. Nečti ho, ignoruj ho, jen mele :man_shrugging:

Jo máš pravdu, tímhle se omlouvám ostatním uživatelům fóra

1 Like

Oni dva si ho furt olajkovavaji vzajemne, je to nechutny.

Suhlasim bobiku. :slight_smile:

:joy: :joy: :joy: 100% accuracy

2 Likes

To víš, ti dva bez sebe nedokážou existovat

No ale uz je toho dost, buzeranti napadli americkej kongres, je treba to zastavit.

to si dopadol s najvacsim trollom si tu notovat :stuck_out_tongue:

2 Likes

Bol by som zvedavy ako by si zanotovali na temu Alonso vs Hamilton 2007 :joy:

@HellHogr toto nie je homofobia, ktoru si tu x krat vycital a teraz si tu s nim honis do kriza aj ked pise o buzerantoch, ty chudak pokrytecky nedonoseny (isto ti tieto opisy tvojej osoby nebudu vadit, ked uz ti nevadi ani nadavanie do buzerantov)? :joy:

Prosím Tě nech ho být, běží zachránit americký kongres! Takových lidí si musíme vážit :smile: !

4 Likes

@Hedgehog

Máš pravdu, utíkej, držím Ti palce :smile: !

2 Likes

uz si dlho nemal ban co

Vedel jsem ze jses na holky.