Jedině ignorovat no, je to škoda.
ze sa tu bavim s josom (ano mame 5 rokov a sme v skolke, ze dospeli ludia musia tieto psychologicke hry absolvovat)
Však to tu celou dobu potvrzuješ
Ale když vás tohle zasirani diskuzi baví, pak nezapomeňte napsat, jak tu Admin nefunguje, kdyby fungoval, tak tu Jos ma ban, jako dostal 2x už temnej
Moje chyba, nechal sem se unést, za to se omlouvám
mas tu daleko najvyssiu aktivitu spomedzi uzivatelov a pises nieco o spame resp o zasierani diskusii nudi ma tato “diskusia” ostatne ako vacsina s tebou, sem tam je to fajn, ale natahovat sa jak v skolke ma fkt nebavi, na tom, kto co povedal kto co jak myslel, kto co komu olajkoval … radsej mi napis, preco tak velmi chces byt so mnou za dobre a preco ti vadi, ze sa bavim s redbullakmi to ma zaujima najviac, kludne aj do spravy, nech tu nezasierame diskusie
S prehladom komentar roka na fore. Vdaka Honziku, uprimne si ma rozosmial tymto priznanim.
Liecte si prosim tie spominane problemy niekde inde a nekazte nam nase dobre forum.
Chápeš, nikam to nevede, jen se to jejich houno víc a víc rozpatlává a víc a víc to smrdí. Pro ostatní je to jen spam který stejně nečtou. Nečti ho, ignoruj ho, jen mele
Jo máš pravdu, tímhle se omlouvám ostatním uživatelům fóra
Oni dva si ho furt olajkovavaji vzajemne, je to nechutny.
To víš, ti dva bez sebe nedokážou existovat
No ale uz je toho dost, buzeranti napadli americkej kongres, je treba to zastavit.
to si dopadol s najvacsim trollom si tu notovat
Bol by som zvedavy ako by si zanotovali na temu Alonso vs Hamilton 2007
@HellHogr toto nie je homofobia, ktoru si tu x krat vycital a teraz si tu s nim honis do kriza aj ked pise o buzerantoch, ty chudak pokrytecky nedonoseny (isto ti tieto opisy tvojej osoby nebudu vadit, ked uz ti nevadi ani nadavanie do buzerantov)?
Prosím Tě nech ho být, běží zachránit americký kongres! Takových lidí si musíme vážit !
Máš pravdu, utíkej, držím Ti palce !
uz si dlho nemal ban co
Vedel jsem ze jses na holky.