Niektorí naši ex-piloti si zaslúžili zotrvať v F1, priznal Tost. Rakúšan vymenoval tri mená | Magazín F1 - F1online.sk

Nevím, kdo tu pár dni měnil téma až došel k Hondě😛

Myslel jsem technické pravidla.
Kodex slušnosti se v F1 ještě asi hodně dlouho řešit nebude.

tak vieme, kto sa tu pozna osobne ze jo :smiley:

inak suhlasim s tym, ze z pisaneho textu vramci komentarov na fore clovek vycita pomerne dost o nejakych povahovych crtach pisatela, o tom ziadna

1 Like

no keby F1 zacala hrat na slusnost, tak sa sama pochova

Jo, slušnost se nenosí v F1 a ani tady na fóru :grinning:

Tím myslíš, že Jenson s Hondou získal méně bodů než Alonso?

no pokial ides otcovi maleho dietata pisat, ze ma ist vzorom a byt spravnym otcom, len preto, ze ti nesedia jeho komentare, alebo postovanie emoji s krivym ksichtom, tak mas pravdu, slusnost sa tu nenosi

1 Like

To asi bude pravda.

AR mala tiez velmi pekne, ale pre mna velmi nevyrazne (iba z blizka bolo vidiet detaily). A AT bola len taka zebra bez odkazu na Vegas, takze toto za mna win ako tematicke livery:

A Ferrari za mna toto topka za poslednych vela rokov:

Ta cierna co si dal vyssie sa mi nepacila nikdy, s bielou je to top. Ale tak to su subjektivne nazory. :slight_smile:

Jedine, kde sa asi vsetci zhodnu je McLaren specialne livery. :smiley:

aha ides mi oponovat hej?

skoncil si :smiley:

ale nie, dizajn vzdy bude subjektivny ze jo

ono u Ferrari maju blbe to, ze s tymi dizajnami su konzervy a asi je to aj hlavne otazka sponzorstva atd, ale napriklad tuto bielo cervenu som ja osobne dost ocenil, pekny odkaz aj na minulost, len ja osobne by som uvital daleko viacej zltej farby na ich autach

Ne tím myslím, že si preskočil 5 témat, aby si se vykroutil 🫢🫢

Alebo ked cloveku po infarkte niektu tu napise, ze by mal zmenit postoj, abu ho znovu neyeblo, tak to fakt sa o slusnosti neda ani polemizovat. Pritom by stacilo, aby to tu leavli dvaja nicitelia for a hned by tu bola ako taka slusnost (ako pred ich prichodom).

1 Like

Moc dobře víš, že to bylo za komentáře typu: ty jsi dbil, kkt, chudák atd. Jestli ti tohle přijde jako dobrý vzor :slightly_smiling_face:

Ved vidim, ze si mi ani lajk nedal na ten komentar o livery. Sa chces zapacit Hogrovi co? :smiley:

3 Likes

Neviem ci su horsie urazky len ciste vulgarizmy alebo narazky na niekoho infarkt a otcovstvo. Honziku pockaj v bude na prichod panicka, lebo si domotany ako pes co si nahana chvost. :smiley:

vazne mas tu drzost o cudzom cloveku vyvodzovat zavery, ci bude resp nebude dobry otec na zaklade jeho komentarov, ktore boli citovo zafarbene kvoli neustalej provokacii anti RB fans? vazne ideme do tohto? akoze ja o tebe co sa tyka hodnot nemam velku mienku uz dlho dlho ale vies stale prekvapit no

preto znova pisem, ze postovanie rodinneho ci zdravotneho stavu na toto forum je striktne na vlastne riziko.

Proč se hned čertíš? Ty si tu sám vytáhl tohle “téma”. No tak pokud člověk neumí ovladnout vyjádření na internetu, tak nevím, jak moc to zvládne v běžném životním procesu. @Explorer to napsal výstižně, když psal, že podle projevů toho poznáš dost a jestli ti někdo dokola píše to samé, tak na tom asi něco bude.
Nebudu to moralizovat, každý si to mohl přečíst sám, ale alespoň se nerozčiluj nad něčím, co sám vytáhneš :grinning: a já jestli mám tu drzost? Podívej, já tu nepíšu denně o tom, že je někdo něčí pes, chudák, kkt nebo nevím co ještě, to si musíš srovnat ty v prioritách

Nepřeskočil. Zatím stále čekám na porovnání bodů v Hondě s Jensonem. Stále se z toho vylíkáš.
Ale já musím mazat, takže zase až večer.

3 Likes

dostanem aj analyzu a kolacove grafy, do akej miery som sa vytocil? :smiley: lebo ak chces usetrit cas tak odpoviem - vobec

jak pisem vyssie, uz davno som si u teba spravil obraz co sa tyka hodnot a prinosu pre spolocnost, akurat sem tam zdvihnes latku este stale :smiley:

akchces odpoved na otazku, ktoru si nevyslovil, tak aj preto na teba uz menej reagujem, a tvoje vykriky do prazdna na moju adresu ma nechavaju chladnym :smiley: