Toto Wolff bude novy prezident FIA a Sussie pojde sefovat MB AMG F1 Petronas
Tak už by mohl být nový prezident FIA, ale zatím se objevilo to, že FOM nechce, aby FIA vytvářela to co udělala u Wolffů, protože Susie není pod FIA
Však by RB byl pořádně hloupý, kdyby utekl od toho nejlepšího co současná F1 poskytuje.
Máš nějaký upravený díly, pro svoje teze ne?
Ferdo spytam sa ta ako skuseneho diskutera aj cloveka - mas nejaku radu pre @HellHogr ako chapat sarkazmus, nadsazku a ze nie vsetko co je tu na fore napisane v komentaroch musi byt nutne myslene vazne? mne uz dochadzaju moznosti
Myslis tu novu livery, ktora je rovnaka uz asi 8 rokov?
Ti dám sarkazmus a nadsázky
hej presne najkrajsi boli ked boli celi v bielom, myslim, ze na pocest honde ale mozem sa mylit, RB ma (na @HellHogr pocudovanie) moc nezaujima
Pockaj az sa ti nejaky iniciativny Hogr prilepi na cestu pred autom, lebo tym zachranuje svet. Ze ci sa mu aj vtedy vyhnes alebo mu od nervov prejdes aspon po nohach, nech ma lekciu.
Rasista alert
FOM pod FIA ale spadá. Samozřejmě nemůže zacházet do všeho, ale pokud se jedná o závodění, tak má právo na spoustu věcí dohlížet. Třeba pravidla vymýšlejí společně.
hej uplne to krici KKK
to myslis rodinu Wollfovcov?
Ano mám.
Aby se učil ode mne.
Cely bielom mali byt v Japonsku 2021, ale nakoniec sa Japonsko neslo, a tak to dali v Turecku. Spravne si pamatas, ze na pocest Honde. Velmi pekne livery to bolo s odkazom na japonsku vlajku, ale za mna bolo este lepsie tohtorocne livery vo Vegas, kde boli velmi pekne odkazy na mesto a hazard.
RB to skratka vie. Aj Ferrari malo vo Vegas top livery, len skoda, ze to nebolo vobec tematicke. Take livery by mali mat ako default, lebo bolo krasne.
Z prejavu sa dá vyčítať pomerne dosť, kto je aký a určité veci sa dajú naznačiť aj prostredníctvom fóra, ale pokúšať sa tu niekoho meniť je viacmenej zbytočné. Zmysel to má keď tak osobne pri fakt dobrých kamarátoch, na ktorých človeku záleží a snaží sa ich formovať alebo im poradiť, ale tu na fóre sú tieto veci takmer neprenosné.
Pouze do chvíle, než musí změnit téma.
z poslednych rokov sa mi najviac pacilo u Ferrari prave to minulorocne, pekny odtien cervenej zvolili, skoda ze auto bolo take ake bolo
inak Vegas liveries u mna tento rok vyhrala Alfa Romeo, v tesnom zavese za nou boli Alpha Tauri
Tady je dobrý článek na vysvětlení cele te problematiky