Nedělám, jsem tě nenchal not reading this shit
20 minut na blbosti vycerpanych, vidime sa pri inom obciansko-pravnom spore
to je skvele, aj v kontexte toho, co tu psala nedavno Evka
dalsi rok je nas rok
A nejhorší je srážka s iniciatívním blbcem.
Iniciativni blbec je horsi nez tridni nepritel! to mi vtlkal dedo do hlavy kym zil, nechapal som, uz to par rokov chapem a vyhybam sa iniciative
To je, ako by si hrach na stenu hádzal, radšej pošetri energiu. Hogra nezmeníš. Treba ho brať takého, aký momentálne je. Každý funguje len tak, ako najlepšie vie, dokonca aj Fiat alebo spartask
hele to som vzdal uz, moj obecny problem je, ze sa snazim vidiet mojou optikou veci, a potom ma stvu nejake ludske prejavy ale uz to je dobre, tak pred 10 rokmi to bolo zle hahah
ja sa na tom celom zabavam, ze ma kolega Hogr 4 ci kolko dni oznacuje v postoch, ja na to nereagujem lebo napr robim nieco ine nez sedim u fora, a vyeskaluje to lajkom na jeho arch nemesis Josa
Ale no přece tu nebudeme chtít, aby se někdo měnil, když nevíme, jaký je, že ne?
Jj a to okurková sezóna teprve začala. Kde je až do března.
13.2. Ferrari ukaze nove auto, to to zacne neboj sa
Já nemám nemesis, ale očividně pro nekoho tu nemesis jsem
Neboj, už se objevují zpravy v pozadí na boj mezi FIA a FOM
To virtuální by mohli ukazovat už dnes a každý den dát nějakou aktualizaci.
tvoj arch nemesis su vsetci odporcovia alonsovej bozskosti, kazdy kto nesuciti s Mercedesom, a/alebo simpatizuje s Redbullom tak ta vnimam ja a je mi nejak jedno ci to vyvratis
no lepsie jak RB ktory pravdepodobne znovu spravi medialne halo ohladom noveho auta, a zas ukazu len novu livrej na starom aute
Neříkej. Zase budeme mít nového prezidenta FIA?
A proč to alespoň do sebe nezapadá?
zapada ako puzzle, ale musis mat vsetky diely