Niektorí naši ex-piloti si zaslúžili zotrvať v F1, priznal Tost. Rakúšan vymenoval tri mená | Magazín F1 - F1online.sk

No a neděláš to? Však, jak je tu Jos, tak tu aktivuješ mod 15-ti let zalubena puberťačka :grinning:

No, podle tebe a pak to tu lajkuješ, to je snad jedno ne? To je takove Babišovske, to oni to udělali horší, jo tak to je fajn, to vlastně vyřeší celou problematiku urážení :grinning:

Neberu se vážně, ale tady je to dokola. Jos neudrží nervy, začne tu běsnit, ty mu to olajkuješ a o pár diskuzí vedle napíšeš, jak jsi proti urážení :grinning:

A takhle si tu vesele žijete v F1.sk psychatrie :grinning:

Keď tak to dodatočne zeditujem a doplním tam nejakú nadávku, aby si vyzeral ako pokryteckej ježek, čo lajkuje nadávky. :upside_down_face:

To ale nemusíš přece editovat :grinning:

not reading that essay

ale napisem ti jedno - ludia su zrkadla

image
No když se ti ten stav líbí :grinning:

Podla seba sudim teba? Tvoj vztah psika Honzika k tvojmu panickovi Michalovi asi netreba hlbsie rozoberat a opisovat ako si ho opisal vyssie. :smiley:

Ale no, rychle pojď lajkovat od hedga příspěvky a zastat se ho :joy:

6 Likes

Dobré moudro Ferdo :slightly_smiling_face:

ach, zas ti vysvetlovat :smiley:

veta Ludia su zrkadla volne znamena, ze ked mi nieco vycitas, tak ta to stve sameho ale je jednoduchsie podvedome ukazovat na mna, ako si priznat, ze mas problem :smiley: kazdy clovek to takto vo vacsej ci mensej miere ma, a je na kazdom, aku velku sebareflexiu ma ci nema, aby bol schopny to spracovat :smiley:

ale chapem, ono je lepsie si pri kritike povedat ze Oni su blbeckovia a chudaci, ako sa zamysliet, a opytat sa sa seba, ze Hm vazne to tak je? Mylia sa vo vsetkom alebo v niecom maju pravdu?

uz som prestal u teba verit a dufat, ze nieco bude inak, no po novom si tu uz ani nemozem lajkovat veci, co ma pobavia :smiley: TOTALITA po Hogrovsky, hlavne ze sme progresivni :smiley:

1 Like

Čo sa týka sebareflexie, tak tú má @Hedgehog podľa môjho názoru celkom dobrú.

1 Like

Niekomu vycitas a sam potom urazas:

Tvoj panicek Michal tam dostal fakty o Maxovych vysledkoch na street circuit, na ktore nema odpoved. Shitner je len jeho pomenovanie, ktore ho vystihuje za jeho detinsky hejt na Verstappena.

Mimochodom zjavne to tu bezomna nezvladas Honziku, ked aj napriek ignore listu nielenze citas moje komentare, ale este si aj pozeras kto ich lajkol. :joy: :joy: :joy:

Mozem ja za to, ze mi ich ludia lajkuju a suhlasia s mojimi nazormi a s tvojimi nie? :smiley:

az moc velku, inak by som tu uz par ludi poslal doprdele a mal klud :smiley:

1 Like

Můžeš lajkovat co chceš, můžeš si psát co chceš, ale pak se neptej v čem si protiřečíš, když je to ocividne.
Btw proč to s tím problémem píšeš mě? Máš snad pocit, že já jsem ten co začal psát o chudácích, protože postl jeden z nich statistiku o F1 na webu o F1? :grinning:

skoda, myslel som, ze pouzijes moju taktiku a odpovies “not reading that essay” :smiley: sklamal si

to som sa pytal na konkretnu temu co sme riesili hahah, necakal som, ze si vyberies, k comu to pripojis a odpovies uplne mimo temy :smiley: zase som ta podcenil sakra

1 Like

Proč? Já se nekroutím a nedělám: bitch my word is better :grinning:

Ale jo má, taky se hodně polepšil, ale občas sklouzne ke starým zavislostem, ale věřím, že se jich brzo vzdá :slightly_smiling_face:

ze nedelas :smiley:

i never left

Screenshot 2023-12-19 at 09.18.49
Screenshot 2023-12-19 at 09.19.00

Zly psik Honzik! Do budy za tieto klamstva! A vylezies z nej az ked prestanes podla seba sudit ostatnych. :joy: