Tu zas píšeš fejk news, aby sis notoval s nasilnikem?
Uniklo mi kedy si si ma odstránil z ignore listu?
No veď pozerám, že máš asi voľnú nedeľu, že sa tu s chudákom stále naťahuješ a pointa nikde, lebo už dal toľko výstrelov od akadémie RB, cez Mercedes a Ferrari, tímové jednotky a dvojky až k Rosbergovi alebo Alonsovi v McLarene. To musia byť iné dojazdy sobotnej noci u neho.
Říkám, že ti toho uniká víc, souvislosti a kontext je pro tebe očividně zakázané slovo, jsme nahlédl co za další nesmysly si napsal, jako vždy jedeš v tom stejným
Opakujem otázku: kedy som vypadol z tvojho ignore listu?
Napriklad Kvjat jezdil bomby, typicky priklad kdy clovek nechape, proc takovej pilot nejezdi, chce se rict je to az desivy
Proc se bavis s nekym kdo propaguje nasili na detech? Kdo vi co je zac
Ani jednemu Marko nezakazal vyjednat kontrakt mimo RB. Spravili tak Sainz, Albon aj Gasly.
Nasilie na detoch propagoval tvoj otec.
Treba ale povedat, ze akademia Red Bullu mala urcite obdobie, kedy nedokazala vyprodukvoat ziadnych nadejnych pretekarov ani pre Alpha Tauri. Ved napriklad takeho Hartleyho zobrali do timu 7 rokov potom ako ho z akademie vyhodili… Gasly a Albon pohoreli, jasne ze uz nemohli zobrat nikoho ineho, len skuseneho veterana…
pekne, od vcera si ma trikrat oznacil len tak bez reakcie teraz ta triggerol aj lajk na post od Josa kamarade je vsetko ok? netrapi ta nic, nemas problemy osobne atd? toto neni dobre uz mal by si s tym nieco robit
Tak vidíš, už si aj psychológ
Tagl jsem tě schválně, protože tohle je přesně tvůj styl diskuze. Něco tvrdíš a pak se odkopeš úplně pod jiným tématem. Mě to netrigglo, je to jen zas do oči bijící, že tu píšeš, jak urážky sem nepatří a pak ty urážky lajkuješ, aby sis notoval s Josem, jako nic proti tomi, ale tak tu pak alespoň nepiš, jak jsi proti tomu.
Jinak vtipný, že si psal, jak Triper neumí vymyslet nic svyho a napíšeš přesně tohle, co psal David tobě po tom běsnění před nějakým časem, co jsi tu udělal
S čím bych měl něco dělat? Že si protiřečíš a pak tu i napíšeš o tom, jak jsem někomu nakladal (Maxovi) Když to nebyla pravda, aby ses zalibil Josovi? Nebo to, že @Jos_Verstappen dostal tolik ran do hlavy, že pod příspěvkem, že Maxovi street cricuti tolik nejdou, tak mu praskne cevka a začne se shitnerrem, protože nezvládne normálně reagovat?
Hoši s tím musíte dělat něco vy, ale neděláte, je to neustále u vás dokola
To asi ne, tohle mu psal David, když tu ježek psal o bandě kktů
neviem v akych patternoch sa pohybujes v internetovom prostredi a aku velku vahu tomu prikladas ale zjavne velku, kedze riesis pisanie komentarov stylom “zalibit se” niekomu inemu
to ze napisem, ze PODLA MNA nadavky nepatria sem znamena ze, si myslim, ze sem nepatria, co sa vsak nevylucuje s tym, ze tu su a budu a nehnevaj sa, ale triggernut sa za slovo “chudak” ked tu padaju dnes a denne vacsie pecky, je take Hogrovske no
moc sa beries vazne na tomto fore kamo, skus trosku vydychnut obzvlast teraz ked sa nejazdi, premysli si to
- Hedgehog
- HellHogr
0 účastníci
Sofiina volba?