Niektorí naši ex-piloti si zaslúžili zotrvať v F1, priznal Tost. Rakúšan vymenoval tri mená | Magazín F1 - F1online.sk

Verstappen- Leclerc/Norris/Piastri

no a na co to robit oklikou ked si RB? :smiley: kvoli nejakej casti fanusikov? :smiley: alebo preco?

Ty se chceš za každou cenu hádat a ne diskutovat, máš na to svůj názor, nikdo ti ho nebere, tak mi ho ale nevnucuj, i kdyby ses roztrhal, tak mě o tom nepřesvědčíš :slight_smile:

uz si nevies ani nic vlastne vymysliet, si sa zmenil ako Triper :smiley:

Copak se ti nelíbí vlastní medicína? já nevím o čem se mě tu snažíš přesvědčit? že Ham s Alem nebýt DQ McL, tak by zbořili Ferrari v PK? že Ham s Rosbergem bořili konkurenci v PK? že Prost se Sennou bořili konkurenci? :smiley:

od zaciatku ma zaujima toto

No a mě zajímá na co má teda Ferrari a RB akademii, když tam budou dlouhodobě Leclerc s Verstappenem? k čemu podle tvé logiky? :smiley:

aby sa ucili predsa :smiley:

Na co, když je vše soustředěné na ně a sám říkáš, že mají být stanoveny 1-2? co by tam strašili mi vysvětli?

Leclerc and Sainz will have EQUAL status in 2024, says Fred Vasseur.

Both drivers are fully involved in development for next year.

tak vidis, ziadna 1-2, skaza je zazehnana :smiley:

u tebe je to začátek skázy :stuck_out_tongue:

nemyslim si :smiley: 15placovzRB

A ty zas budeš obhajovat RB a Ferrari, i když si to bude poritřečit, to už není žádná sranda …

v com si protirecim? :smiley:

V době kdy Max dělal ty chyby, tak byl Mergl dominantní to by ani Senna v RB nedokázal vyhrávat :grin: :grin:

@Hedgehog Leclerc, Norris a Piastri boli niekedy v akadémii RB, či mi uniká pointa, že Honzík najskôr naloží na RB, že obetoval viacero svojich pilotov z akadémie, lebo nemali viac miest a tie čo mali obsadil Max a Ricciardo a nakoniec tam je Pérez mimo ich akadémie, a potom ako alternatívu by volil pilotov mimo RB?

1 Like

nvm ani ja aka je pointa toho jeho rantu na verstappena zase :smiley:

2 Likes

A co jsem psal na Maxe? :roll_eyes:

Tobě toho uniká :slightly_smiling_face: