Verstappen- Leclerc/Norris/Piastri
no a na co to robit oklikou ked si RB? kvoli nejakej casti fanusikov? alebo preco?
Ty se chceš za každou cenu hádat a ne diskutovat, máš na to svůj názor, nikdo ti ho nebere, tak mi ho ale nevnucuj, i kdyby ses roztrhal, tak mě o tom nepřesvědčíš
uz si nevies ani nic vlastne vymysliet, si sa zmenil ako Triper
Copak se ti nelíbí vlastní medicína? já nevím o čem se mě tu snažíš přesvědčit? že Ham s Alem nebýt DQ McL, tak by zbořili Ferrari v PK? že Ham s Rosbergem bořili konkurenci v PK? že Prost se Sennou bořili konkurenci?
No a mě zajímá na co má teda Ferrari a RB akademii, když tam budou dlouhodobě Leclerc s Verstappenem? k čemu podle tvé logiky?
aby sa ucili predsa
Na co, když je vše soustředěné na ně a sám říkáš, že mají být stanoveny 1-2? co by tam strašili mi vysvětli?
Leclerc and Sainz will have EQUAL status in 2024, says Fred Vasseur.
Both drivers are fully involved in development for next year.
tak vidis, ziadna 1-2, skaza je zazehnana
u tebe je to začátek skázy
nemyslim si 15placovzRB
A ty zas budeš obhajovat RB a Ferrari, i když si to bude poritřečit, to už není žádná sranda …
v com si protirecim?
V době kdy Max dělal ty chyby, tak byl Mergl dominantní to by ani Senna v RB nedokázal vyhrávat
@Hedgehog Leclerc, Norris a Piastri boli niekedy v akadémii RB, či mi uniká pointa, že Honzík najskôr naloží na RB, že obetoval viacero svojich pilotov z akadémie, lebo nemali viac miest a tie čo mali obsadil Max a Ricciardo a nakoniec tam je Pérez mimo ich akadémie, a potom ako alternatívu by volil pilotov mimo RB?
nvm ani ja aka je pointa toho jeho rantu na verstappena zase
A co jsem psal na Maxe?
Tobě toho uniká