Nebude to dovolenou na jachtě, ale spíše averzi k těmto státům, která u mě vznikla po navštívení Egypta a Tunisu.
Příklad: Už jsme chtěli z Tunisu vyplout zpátky do Evropy, ale na kapitanátu nechtěl nějaký ouřada vystavit bumážku dokud mu náš kapitán nedá své hodinky, které dostal od táty k padesátinám. Naštěstí se stal v maríně nějaký velký problém, tak nakonec razítko dal i bez úplatku.
Pro nás to byl sprostý vyděrač, ale tam je takové chování nejspíše zcela běžná praktika.
Tak asi to bude trochu jiný svět, to jo. S těmihle zkušenostmi nemůžu sloužit, navštívili jsme na lodi jenom Latákii v Sýrii a to mi bylo 15. Takže nejvíc mi utkvěly obdivné pohledy přístavních dělníků, když jedna blond manželka sestupovala z lodi na molo . Ale to už tam možná teď taky nebude taková vzácnost.
Ja som nikdy nikde nemal viac ako jeden účet, to sú praktiky iných.
Zdá sa mi alebo ti ten ignore list nefunguje? Či už som z neho z nejakého dôvodu vypadol?
PS: @Hedgehog mi lajkol komentár, čakám citový výlev z tvojej strany ohľadom vašej lovestory.
Já jsem blondýnou nikdy nebyl, tak jsem žádné obdivné pohledy v beduínsku nezaznamenal.
tu uz nefunguje nic
Já nevěřím tomu, že by chlapci ze svaté trojice cíleně zařídil ban Temnému. Proč zrovna jemu? Proč né tobě když je se reš násobně víc?
Ja ich s3riem viac, lebo ja na nich idem hlavne faktami a štatistikami, ktoré nemajú ako poprieť a za to sa ban nedáva. Ja nemôžem za to, že tu klamú a nemajú argumenty.
Predtým ako si robili srandu z temného infarktu a tým jeho banom som ich ani nejako vulgárne neurazal. Urážal som len Hogra inak, ale len v takom bode keď to už bolo vzájomné a keď mi došla trpezlivosť s tým aký je jednoduchý a zámerne klamal.
Temný už bol s nimi v takom bode, že si otvorene nadávali. A keď vidíme, že ani niekoľko nahlásení na ban nestačí, tak je jasné, že to vybavili inak.
Lol fakta? Ty tvoje výmysly? A že si postoval koji fotku z twitteru a píšeš Shitner? Jako dobře, mozek se ti vývojově zastavil ve 13, ale tohle už není ani mentálně na 13 tak si užij ten ignor list a vybavení banu jinak
Stale tu viaceri cakaju na tvoje data o Mercedese z 2016. Hogarko Hogarko, ty ubohy klamarko. Radsej pockaj kym sa vrati tvoj panicek z osmicky, nech tu mas podporu, lebo si zase len hanbu narobis.
Prave porusujes prikaz svojho panicka:
Bude zle ked sa vrati domov!
Lepsie sa k vam dvom asi neda povedat:
Když myslíš
Mě jen připadá vtipný to, že chlapci odcházeli z f1news z důvodu toho, že prý admin byl proti nim…a tady je to hned naopak, admin je prý s nima kámoš
mozno je nasa chyba, ze hladame nejaku logickost v tom systeme banovania
Nekteri lidi maji doma i dve, tri kocky, to je pak tezky
Tady si admin nikoho nevšímá. Na news byla pozornost až příliš úzkoprsá. A nemyslím tím, že se tam nesměly vyslovovat některé pravdivé názory, ale mažou se tam odkazy i obrázky s formulovou tématikou.
Taky jeden článek za den v dnešní době opravdu nestačí. Vždyť tamní úroveň připomíná Rudé Právo.
Kdyby tam nedával články RoBertino, tak by tam diskuzní fórum klidně mohli zrušit.
Já měl s f1news vždycky problém, já měl vždycky raději volnější diskuze.
Další vtipná věc, že když přechazala tehdy zatím jen svatá dvojice na f1news z f1sports, tak si právě kluci pochvalovali tamější tvrdý režim. O pár let později na stejný režim držkovali protože začal mazat i je a utekli sem
svatá dvojce jsi ty a tvoje druhé já?
Já tam chodil od února 2011 především kvůli RoBertinovi, protože je skutečně pán novinář s velkým N podobně jako Randuška z Formule.cz.
Občas se tam ještě ukážu, ale je znát, že už nejsem vítán.
Já jsem moje veličenstvo David 23.
Svatá dvojice je svatá trojice bez tebe
Ja som nepovedal, ze je s nimi kamos. Koniec koncov aj Hogarko tu uz jeden ban fasol, ked mal admin slabu chvilku.
Tu je pry proti nim cele forum a za vsetko mozem ja. Ja ovplyvnujem nazory vsetkych. Hedgehog uz tu dostava od uplakaneho Honzika vycitky aj za to, ze mi lajkuje komenty. Jediny kto nie je proti nim su oni traja a take individua ako bob, ktore bezducho hejtuju RB s nimi.
Takhle oni uvažují jejich jednoduchými konstrukcemi.
S nadšením vítali nedávno Alonsa když se navracel zpět do rodiny Renault a teď Renault jenom pomlouvají.
Stejně to měli několikrát s McLarenem, s Ferrari a ted to bude mít stejný průběh s Astonem.
Přemýšlejí penisem, protože mozek mají jenom na řízení tělesných funkcí.