Niektorí naši ex-piloti si zaslúžili zotrvať v F1, priznal Tost. Rakúšan vymenoval tri mená | Magazín F1 - F1online.sk

Nebude to dovolenou na jachtě, ale spíše averzi k těmto státům, která u mě vznikla po navštívení Egypta a Tunisu.
Příklad: Už jsme chtěli z Tunisu vyplout zpátky do Evropy, ale na kapitanátu nechtěl nějaký ouřada vystavit bumážku dokud mu náš kapitán nedá své hodinky, které dostal od táty k padesátinám. Naštěstí se stal v maríně nějaký velký problém, tak nakonec razítko dal i bez úplatku.
Pro nás to byl sprostý vyděrač, ale tam je takové chování nejspíše zcela běžná praktika.

Tak asi to bude trochu jiný svět, to jo. S těmihle zkušenostmi nemůžu sloužit, navštívili jsme na lodi jenom Latákii v Sýrii a to mi bylo 15. Takže nejvíc mi utkvěly obdivné pohledy přístavních dělníků, když jedna blond manželka sestupovala z lodi na molo :smile: . Ale to už tam možná teď taky nebude taková vzácnost.

1 Like

Ja som nikdy nikde nemal viac ako jeden účet, to sú praktiky iných.

Zdá sa mi alebo ti ten ignore list nefunguje? Či už som z neho z nejakého dôvodu vypadol?

PS: @Hedgehog mi lajkol komentár, čakám citový výlev z tvojej strany ohľadom vašej lovestory.

Já jsem blondýnou nikdy nebyl, tak jsem žádné obdivné pohledy v beduínsku nezaznamenal. :grin:

1 Like

tu uz nefunguje nic

Já nevěřím tomu, že by chlapci ze svaté trojice cíleně zařídil ban Temnému. Proč zrovna jemu? Proč né tobě když je se reš násobně víc?

1 Like

Ja ich s3riem viac, lebo ja na nich idem hlavne faktami a štatistikami, ktoré nemajú ako poprieť a za to sa ban nedáva. Ja nemôžem za to, že tu klamú a nemajú argumenty.

Predtým ako si robili srandu z temného infarktu a tým jeho banom som ich ani nejako vulgárne neurazal. Urážal som len Hogra inak, ale len v takom bode keď to už bolo vzájomné a keď mi došla trpezlivosť s tým aký je jednoduchý a zámerne klamal.

Temný už bol s nimi v takom bode, že si otvorene nadávali. A keď vidíme, že ani niekoľko nahlásení na ban nestačí, tak je jasné, že to vybavili inak. :shushing_face:

Lol fakta? Ty tvoje výmysly? A že si postoval koji fotku z twitteru a píšeš Shitner? Jako dobře, mozek se ti vývojově zastavil ve 13, ale tohle už není ani mentálně na 13 :grinning: tak si užij ten ignor list a vybavení banu jinak :stuck_out_tongue:

2 Likes

Stale tu viaceri cakaju na tvoje data o Mercedese z 2016. Hogarko Hogarko, ty ubohy klamarko. Radsej pockaj kym sa vrati tvoj panicek z osmicky, nech tu mas podporu, lebo si zase len hanbu narobis. :smiley:

Prave porusujes prikaz svojho panicka:

Bude zle ked sa vrati domov!

Lepsie sa k vam dvom asi neda povedat:

Když myslíš :slightly_smiling_face:

Mě jen připadá vtipný to, že chlapci odcházeli z f1news z důvodu toho, že prý admin byl proti nim…a tady je to hned naopak, admin je prý s nima kámoš :smile:

mozno je nasa chyba, ze hladame nejaku logickost v tom systeme banovania

Nekteri lidi maji doma i dve, tri kocky, to je pak tezky :thinking:

Tady si admin nikoho nevšímá. Na news byla pozornost až příliš úzkoprsá. A nemyslím tím, že se tam nesměly vyslovovat některé pravdivé názory, ale mažou se tam odkazy i obrázky s formulovou tématikou.
Taky jeden článek za den v dnešní době opravdu nestačí. Vždyť tamní úroveň připomíná Rudé Právo.
Kdyby tam nedával články RoBertino, tak by tam diskuzní fórum klidně mohli zrušit.

1 Like

Já měl s f1news vždycky problém, já měl vždycky raději volnější diskuze.

Další vtipná věc, že když přechazala tehdy zatím jen svatá dvojice na f1news z f1sports, tak si právě kluci pochvalovali tamější tvrdý režim. O pár let později na stejný režim držkovali protože začal mazat i je a utekli sem :smile:

2 Likes

svatá dvojce jsi ty a tvoje druhé já? :smiley:

1 Like

Já tam chodil od února 2011 především kvůli RoBertinovi, protože je skutečně pán novinář s velkým N podobně jako Randuška z Formule.cz.
Občas se tam ještě ukážu, ale je znát, že už nejsem vítán.

Já jsem moje veličenstvo David 23. :sunglasses:

Svatá dvojice je svatá trojice bez tebe :stuck_out_tongue:

Ja som nepovedal, ze je s nimi kamos. :slight_smile: Koniec koncov aj Hogarko tu uz jeden ban fasol, ked mal admin slabu chvilku.

Tu je pry proti nim cele forum a za vsetko mozem ja. :smiley: Ja ovplyvnujem nazory vsetkych. Hedgehog uz tu dostava od uplakaneho Honzika vycitky aj za to, ze mi lajkuje komenty. :smiley: Jediny kto nie je proti nim su oni traja a take individua ako bob, ktore bezducho hejtuju RB s nimi. :smiley:

Takhle oni uvažují jejich jednoduchými konstrukcemi.
S nadšením vítali nedávno Alonsa když se navracel zpět do rodiny Renault a teď Renault jenom pomlouvají.
Stejně to měli několikrát s McLarenem, s Ferrari a ted to bude mít stejný průběh s Astonem.
Přemýšlejí penisem, protože mozek mají jenom na řízení tělesných funkcí.

@Daaviid23 jou jou… dik za info :v: