Niektorí naši ex-piloti si zaslúžili zotrvať v F1, priznal Tost. Rakúšan vymenoval tri mená | Magazín F1 - F1online.sk

Vitaj naspat :smiley: Skoda, ze si tu nebol vcera. Klasicka diskusia tohto fora, odskocil som si na obed a zrazu taky shitstorm sa tu spustil, ze pri dodatocnom citani som plakal od smiechu. :smiley: Pobavil by si sa aj ty keby si tu. :smiley:

Se bavíte na ničení diskuze? no konečně to napíšeš napřímo, proč tu vůbec strašíš

2 Likes

Tomu ver, ze som sa vcera bavil, az mi slzy tiekli od smiechu, ked som sa vratil z obedu a videl som to tornado h0vien co ste tu rozprudili vy dvaja s bobom. :smiley: Co mi ine ostava, ked admin to tu ma na haku a nebanuje tu takych zufalcov ako ty? Uz sa nad tym len smejem a som zmiereny s tym, ze to tu postupne rozlozite az tak, ze z toho bude nove f1news. Ale to jed adminova chyba.

1 Like

To nevím. Nikterak jsem to nestudoval.
Jen mi to cinklo do nosu. :grin::grin:

1 Like

Emaily pomohly. :slightly_smiling_face:
:partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face:

8 Likes

Super, tak to je aspoň pro mě určitě dobrá zpráva! Taky by na to při tomhle počtu závodů + tréninky dva lidi asi nestačili, tím spíš, když Pepa ještě občas jezdí.

3 Likes

Fabry by měl komentovat s nima F1 + ještě F2, F3. :slightly_smiling_face::grin:
Je to pašák.

4 Likes

A já myslel, že stejně koukáš na F1TV :stuck_out_tongue:

Jo, to nejspíš koukat nebudu, ale stejně mám radost. :grin:

Na F2 se taky těším, už kvůli tomu Tvému Kimimu :slightly_smiling_face: . Jak to vůbec má Roman Saněk, nevíš?

Nemam náladu na to :man_shrugging::joy:

1 Like

Jedna se spnozorama (2 až 3) o finančních možnostech

1 Like

Kimi bude ozdobou celé sezóny 2024… :grin:
A Staněk ani nevím. Nesleduji ho.
Asi má smolíka.

1 Like

Kimi bude ozdobou sezony 2024 v F2, kde není konkurence … a to si kopal do Micka :smiley:

Stanek za sebou nema nikoho s velkymi penezi.

Však táta je miliardář.

Ano, otazka je kolik je ochoten investovat, co vim tak spolu jeho rodice nefunguji, stehoval se s matkou, tusim do Italie, taky tam byla nejaka otevrena sbirka na jeho karieru atd…

No, tak ne všichni chcou synkum dlazdit cestu, jak u tebe :stuck_out_tongue:

Však mu ji vydláždil až doposavad. :slight_smile:

Pak mu (ať už jsou důvody jakékoliv) vypnul kohoutky, a viděli jsme, co se dělo potažmo děje… :slight_smile:

Co se děje? Staněk určitě patřil k těm, co ukazovali potenciál, takovej Crawford nebo Hadjar tak super nebyli