Vitaj naspat Skoda, ze si tu nebol vcera. Klasicka diskusia tohto fora, odskocil som si na obed a zrazu taky shitstorm sa tu spustil, ze pri dodatocnom citani som plakal od smiechu. Pobavil by si sa aj ty keby si tu.
Se bavíte na ničení diskuze? no konečně to napíšeš napřímo, proč tu vůbec strašíš
Tomu ver, ze som sa vcera bavil, az mi slzy tiekli od smiechu, ked som sa vratil z obedu a videl som to tornado h0vien co ste tu rozprudili vy dvaja s bobom. Co mi ine ostava, ked admin to tu ma na haku a nebanuje tu takych zufalcov ako ty? Uz sa nad tym len smejem a som zmiereny s tym, ze to tu postupne rozlozite az tak, ze z toho bude nove f1news. Ale to jed adminova chyba.
To nevím. Nikterak jsem to nestudoval.
Jen mi to cinklo do nosu.
Super, tak to je aspoň pro mě určitě dobrá zpráva! Taky by na to při tomhle počtu závodů + tréninky dva lidi asi nestačili, tím spíš, když Pepa ještě občas jezdí.
Fabry by měl komentovat s nima F1 + ještě F2, F3.
Je to pašák.
A já myslel, že stejně koukáš na F1TV
Jo, to nejspíš koukat nebudu, ale stejně mám radost.
Na F2 se taky těším, už kvůli tomu Tvému Kimimu . Jak to vůbec má Roman Saněk, nevíš?
Nemam náladu na to
Jedna se spnozorama (2 až 3) o finančních možnostech
Kimi bude ozdobou celé sezóny 2024…
A Staněk ani nevím. Nesleduji ho.
Asi má smolíka.
Kimi bude ozdobou sezony 2024 v F2, kde není konkurence … a to si kopal do Micka
Stanek za sebou nema nikoho s velkymi penezi.
Však táta je miliardář.
Ano, otazka je kolik je ochoten investovat, co vim tak spolu jeho rodice nefunguji, stehoval se s matkou, tusim do Italie, taky tam byla nejaka otevrena sbirka na jeho karieru atd…
No, tak ne všichni chcou synkum dlazdit cestu, jak u tebe
Však mu ji vydláždil až doposavad.
Pak mu (ať už jsou důvody jakékoliv) vypnul kohoutky, a viděli jsme, co se dělo potažmo děje…
Co se děje? Staněk určitě patřil k těm, co ukazovali potenciál, takovej Crawford nebo Hadjar tak super nebyli