Niektorí naši ex-piloti si zaslúžili zotrvať v F1, priznal Tost. Rakúšan vymenoval tri mená | Magazín F1 - F1online.sk

Tak Stroll až bude chtít, a jednou bude, to prostě střelí nejvyšší nabídce. No a Saudové platěj nejvíc no. Do té doby je ale garant :wink:

Dřív se prodá Williams do rukou Saudů, než AM :grinning:

Na prohlášení se vysej, takových keců jsme už všichni četli tisíce.

Tam ten ban bol pravdepodobne vybavený inak. Nahlasovanie je tu maximálne zbytočné, keďže už viackrát mal psík Honzík aj Shitner nahlásené komentáre tak 5-8 ľuďmi a nič. :slight_smile:

1 Like

Však vidíme, že beduíni se snaží skoupit všechno co F1 nabízí.
Asi je to jejích nová móda. Určitě zjistili, že formule jsou zajímavější, než závody velbloudů.

Beru víc slovo Strolla, jako vlastníka, než tvoje predikce :stuck_out_tongue:

Ty tu máš 8 účtů? Tak to pak chápu tu tvojí snahu vyštvavat lidi z fóra, jako včera Bob

1 Like

Děláš velkou chybu. Já jsem mnohem více důvěryhodný, protože jsem nezávislý.

ja som Bob 15vypraskovodHelmutka

Dneska je den převleků nebo co? :grinning:

To byla narážka na Lawrence z Arábie, asi se nepovedla - neřeš :smile: .

2 Likes

Kolik Lawerenců znáš? Pro zajimavost :grinning:

Dneska ve 12h budu ve tvem meste frajere tak co? Troufas si? Pojd bude to rychly :dash::boxing_glove::rainbow_flag:

3 Likes

Mě už filmy moc neberou a dávám přednost dokumentům, proto mám ve filmovém vzdělání velké mezery. :grin:

Osobně žádného, zprostředkovaně přesně tyhle dva, Strolla a toho z Arábie :smile: . Ale o tom druhém jsem si leccos přečetla, to nebyl jenom film s Peterem O´Toolem. Docela fascinující příběh, i když z něj asi leccos úplně nevíme.

1 Like

Co bys dělal ve Vídni? :grinning:

Aha, no to je zároveň i dobrý tip na film, děkuju :slightly_smiling_face:

Otazka je co ty robis ve Vidni :grinning:

1 Like

Tak dokumenty si pamatuju tuším dva, ale možná jsi byl zrovna na jachtě :slight_smile: .

2 Likes

Si psal v mým městě, tak co asi :stuck_out_tongue::grinning: