Niektorí naši ex-piloti si zaslúžili zotrvať v F1, priznal Tost. Rakúšan vymenoval tri mená | Magazín F1 - F1online.sk

Mezi Williamsem a McLarenem byly nějaké vazby na spolupráci. Nejspíše si táta myslel, že se ve Williamsu zaučí a pak v McL získá titul, případně nějaké jiné úspěchy. Nakonec se sny nevyplnily.

Co se týče Astonu, tak tam taky mají beduíni velký podíl. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby se i tam chystal podobný osud.

To by byl Latifi senior ještě větší fantasta nebo Lawrence Stroll, až se člověk diví, kde s tímhle náhledem přišli k těm penězům :smile: . V týmu F1 AM má největší podíl myslím Stroll osobně, jestli nekecám. Není to tak dlouho, co se to tady probíralo. Jasně, prodat to může komu chce.

Do finančních toků nevidíme. Klidně si Stroll od beduínu nějaké peníze půjčil, případně jsou mezi nimi jiné obchodní vztahy.
V každém případě koupit celý Aston Martin a ještě velice nákladně investovat do továrny bude hodně nákladné.

Můžeme si myslet o Lawrencovi a jeho důvěře v synovy schopnosti leccos, ale jestli něčemu opravdu rozumí, tak je to obchod. Takže o něj se nebojím, pleite nebude a pokud náhodou přece, tak někde něco pro strýčka Příhodu stejně bude mít :smile: . Ale líbilo by se mi, kdyby Aston přivedl opravdu na špici, zasloužil by si to.

Ron taky rozuměl nejen obchodu a jak jeho spolupráce s beduíny dopadla.

Sázím na Lawrence, už jen pro to jméno! Lawrence se v Arábii nikdy neztratil :smile: !

1 Like

@Ferda že vám do toho vstupuju, Ferdo proč nás dáváš na černou listinu? :grinning: mimochodem Lawrence Stroll 3 dny zpatky dal prohlášení, že AM neprodává a zůstává, nemá jediný důvod prodat AM :slightly_smiling_face:

Na jakou černou listinu?
Alonso v Astonu nebude věčně a bude velice zajímavé sledovat reakce Alonsistů na Strolla až ho jednou beduíni pohltí.
Jak se umí Alonsisté odvděčit jsme zřetelně viděli u Hondy.

Nějak se neumím dostat do obrazu.

Toto přece

A jak souvisí Alonso s prodejem AM od Strolla? Zase utíkáš na jiné téma?

1 Like

@don.pindulanda
Jen bych chtěl podotknout, že včera jsem nahlásil spoustu Bobových komentářů a hádám že jsem nebyl sám, a Bob tu stále je s námi. Tolik asi k tomu že jsi dostal ban kvůli tomu, že tě někdo nahlásil. :smile:

1 Like

Já nevím, proč si tu furt všichni myslí, že nahlašování něčemu pomůže :grinning:

3 Likes

To ani nebudu číst…
Možná o svátcích až začne to pravé vánoční peklo :thinking:

1 Like

Hodně jsi se zlepšil :+1:.
Tam jsem nikdy nebyl, vlastně jsem asi nikdy nebyl v takové restauraci…

Ještě mi řekni, že si nebyl v Hltionu v Paříži a Vegas …

Já cestuju s batohem a špinavej, takže takové hotely mě nebaví a ani by mě nechtěli.
Jednou jsem byl v Marina Bay v Singapuru a nekonečná nuda to byla…

Nic nepřekrucuji. Pouze jsem poukázal na to, že Aston bráníš jen kvůli tomu, že tam momentálně jezdí Alonso. Jakmile Alonso odejde, tak celý Aston hodíš přes palubu jak všechny ostatní týmy ve kterých kdy Alonso jezdil.

1 Like

Pindulanda tehdy zlobil už příliš, museli zakročit :man_shrugging:

3 Likes

Jaký bránění AM? Psal si o prodeji co postupně nastane, já ti píšu, že Stroll starší dal prohlášení, že teď nic prodávat nebude, to je celý :grinning:

Měl si od tam plout na Borneo a projít si prales, je to tam fajn :slightly_smiling_face: