Niektorí naši ex-piloti si zaslúžili zotrvať v F1, priznal Tost. Rakúšan vymenoval tri mená | Magazín F1 - F1online.sk

Tak já si to jen prošel… dali jsme si svařák a nějaký horký jablko… za 90,- a 70,-, což je v pohodě…
Na ostatní věci jsem nekoukal ani, takže absolutně nevím. :smiley:

Čekal jsem svařáky za 200,-… a ono nic. :smiley:

A já furt čekám, kdy mě pozveš …

Jo, můžu potvrdit ten svařák :smile: .

Však prišli rovnakí užívatelia, tak to tu znížili na rovnakú úroveň. :slight_smile:

Nemám fuck book, tak nevím kdo se tam v posledních létech vyskytoval, ani jak tam probíhaly diskuze.
Na formulovch webech se pohybuji zhruba od 2005 a můžu zhodnotit, že s dostupností internetu úroveň diskuzí přímo úměrně upadala.

Už to tu bylo, že celý daddy McLaren koupila nějaká Bahrajnská společnost? :smiley:

bob chcel vypalit parazita, ale omylom zobral dvojnasobnu davku hormonalnej liecby a citil sa na pastny suboj s Michalom.

Bahrajnský státní investiční fond přebírá plné vlastnictví společnosti McLaren Group, jedné z nejuznávanějších značek britské prémiové výroby, v rámci dlouhodobých plánů na zajištění partnerství s globálním průmyslovým gigantem.

Sky News se dozvěděla, že Mumtalakat, investiční fond státu v Perském zálivu, je na pokraji dohody se zbývajícími menšinovými akcionáři McLarenu o přeměně jejich vlastního kapitálu na nástroje podobné záruce.

Nové smlouvy budou mít ekonomická práva na prospěch z budoucí “události likvidity”, jako je primární veřejná nabídka akcií McLarenu, ale nebudou klasifikovány jako akcie.

Jeden z bankovních zdrojů uvedl, že očekává, že dohoda by mohla být oznámena ještě tento týden.

V jejím rámci by se zhruba 20 % vlastního kapitálu McLarenu převedlo na nové smlouvy a stát Bahrajn by zůstal jediným akcionářem skupiny vlastnící tým Formule 1.

McLaren Racing, divize, která přímo zastřešuje F1 a další závodní operace, má své vlastní externí akcionáře na základě dohody uzavřené během pandemie s cílem získat kapitál.

Dohoda, která má být podepsána tento týden, podle jednoho ze zasvěcených osob podtrhuje pokračující důvěru a vůdčí roli Mumtalakata při řízení obratu McLarenu.

zdroj: Bahrain takes full control of McLaren Group in deal with minority investors | Business News | Sky News

5 Likes

Počkej, tomu moc nerozumím. Tým F1 vlastní teda kdo? Stát Bahrajn, který je jediným akcionářem skupiny vlastnící tým F1, nebo ti akcionáři McLaren Racing?

No, je třeba to tak prostě vzít, McLaren jak vznikl a jak ho známe je definitivně pryč a maj to komplet Saudové :man_shrugging:

1 Like

Další na řadě bude Aston Martin, Liberty a třeba i Williams.
Pak příjdou další týmy a celá F1 se může přestěhovat do beduínska.

Staci si precitat f1news ako robili hadky a urazali ludi tam a tak isto to robia aj tu. :slight_smile:

Aspoň pak bude prostor, aby noví garážisti založili starou-novou sérii pravé F1. Ale ono nebude tak zle!

Stačí se podívat jak vystrnadili Rona Dennise a prodali továrnu McLarenu.

No nevím. Nemyslím si, že by beduíni naskočili do rozjetého vlaku a nedělali problémy.
Stačí se podívat na Sulayema.
Mimochodem dnes pod jedním článkem jste mi s @HellHogr vyskakovali, že Vás mám na černé listině. Asi nějaký šotek.

No jo, kdo drží kasu, ten chce rozkazovat, to tak je. Ono by to nemuselo být úplně na škodu, kdyby F1 někdo trochu srovnal, je to ale otázka míry.
Ty máš nějakou černou listinu? Jak jsi k ní přišel :smile: ? Pak tam samozřejmě můžeš mít kohokoliv, třeba mě a @HellHogr , asi jsme Tě něčím naštvali…

1 Like

Neumím si představit vedení týmu beduíny a nemít problémy. Možná jsem pouze zakomplexovaný.

Právěže nemám a přesto jste byli zastřeni jako skryté příspěvky. Neumím si to vysvětlit. Asi se zase v něčem vrtali ajťáci … :rofl:

To sis neměl ajťáky rozházet, můžou si s Tebou hrát jak kočka s myší :smile: . S tím McLarenem pořád úplně nevím, jak to je:
“McLaren Racing, divize, která přímo zastřešuje F1 a další závodní operace, má své vlastní externí akcionáře na základě dohody uzavřené během pandemie s cílem získat kapitál.” Ti akcionáři jsou tedy někdo jiný než stát Bahrajn, ne? Patří jim přesně co, samotný tým F1?

Na ajťáky se musí chytře. Nejdříve je musíš slušně poškádlit, že nic neumí udělat na první dobrou a všechno zvrtaj a oni se z vlastní ješitnosti pak více snaží. :slightly_smiling_face:
Ale abych byl upřímný, tak tenhle postup platí na všechny,

Jeden z akcionářů je Latifi. Možná jeho podíl projezdil jeho syn. Myslím, že svou část koupil za 200 000 peněz.

To ale synátor projezdil u sousedů, pro Williams to teda nebyl nic moc kšeft, jestli za sedačku pro mladého dal senior 200 000 McLarenu… Ono to bude jako u AM, automobilka jako taková bude patřit někomu (tady Bahrajnu), ale tým F1 bude mít jiné vlastníky. Takže se asi nic nezmění.

1 Like