Ty jo, ty jses vodpad nejvetsiho kalibru vis to o sobe
ale no tak, ved sme tu vsetci kamosi, nie?
No vsak bez si pokecat se svyma
ved to robim od rana.
V pohode, ale dosraty si aspon trochu
Takže si v podstate z homofóba spravil homoša.
Jeden o bobovi:
Bohužel jsem musel do tanečních.
Mohl by mi prosím někdo dodat referát o co důležitého jsem dnes přišel?
Teplomil me napadl tak jsem ho slozil, i vsechny jeho duhovy kamose
Dyť zima teprve začíná. Jakou intenzitu můžeme očekávat v únoru?
Bob sa opustil, zautocil na @Evap, dourazal vsetkych aj @helmutko, @HellHogr sa tu psychicky opustil, lebo zistil, ze @Hedgehog nie je jeho realny kamarat, lebo lajkuje moje prispevky, tak Hogrik si tu zacal hrkutat s bobom, spustil sa tu totalny shitstorm urazok, ja som sa zasmial tak, ze mi slzy tiekli, nasledne @bob vyzval @Michal824 na pastny suboj, ale udal nerealne miesto stretnutia, lebo sa zlakol, a tak to islo do zabudnutia a teraz to uz len tak plapola aj to nuda. Tot vse.
Je jich tady cela kopa, netroufnu si odhadnout abych nekecal.
Nevypadalo to hezky, krvave sramy vsude po zdech, kviceni jak na jatkach.
Celé to bylo, ale velmi hezké a motivující do života.
Letos mě ta návštěva Prahy celkově dost motivovala do další práce.
Bylo to super.
Tak to je fajn. Já se vnitřní Praze vyhýbám co můžu, ale svoji atmosféru má, to zase ne že ne.
Takže jste si navzájem všichni užívali orgií.
Ještě že jsem už starý kocour, který raději zaleze někam, kde je klid.
Ja som za len zasmial so občas si rypol, orgie tu boli hlavne medzi bobom a tými, ktorých urážal keď to mam takto nazvať.
Jeli jsme metrem, chodili jsme různě tak 3-4 hodinky atd… A jestli jsem potkal 3 bezďáky?
Ani jednoho feťáka ani zadnyho jinýho otravu.
To mi na Praze dost vadilo, smrad, bezdaci, fetaci a otravové.
Takže s tím Praha něco dělá nebo jsem měl štěstí.
Samej turista, krásný holky. V klidu.
Ani na trzích žádný pálky.
Tak to holt bývá. Když je nuda a není do čeho píchnout, tak se tropí vylomeniny.
Nakonec to tady bude stejné jako na zeleném webu.
Co je zelený web?
Jestli se s bezdomovci něco dělá nevím, možná jsi měl jenom štěstí. Pravda je, že o hodně “obyvatel” přišla Praha vystěhováním po povodních, kdy šly k zemi hlavně domy v Karlíně, ale to už je 20 let. Na trzích je draze tak normálně, souhlasím, že celkem žádná tragédie - člověk tam nejde ušetřit . Byla jsem minulý týden s partou na jedné putovní akci vnitřní Prahou, tak mám trochu přehled.
F1sport.cz
15 15