Niektorí naši ex-piloti si zaslúžili zotrvať v F1, priznal Tost. Rakúšan vymenoval tri mená | Magazín F1 - F1online.sk

Ty jo, ty jses vodpad nejvetsiho kalibru vis to o sobe :rofl:

ale no tak, ved sme tu vsetci kamosi, nie? :fist_right: :fist_left:

No vsak bez si pokecat se svyma :wink:

ved to robim od rana.

V pohode, ale dosraty si aspon trochu :partying_face:

Takže si v podstate z homofóba spravil homoša.

Jeden o bobovi:

Bohužel jsem musel do tanečních.
Mohl by mi prosím někdo dodat referát o co důležitého jsem dnes přišel? :pray:

Teplomil me napadl tak jsem ho slozil, i vsechny jeho duhovy kamose :zap:

Dyť zima teprve začíná. Jakou intenzitu můžeme očekávat v únoru?

Bob sa opustil, zautocil na @Evap, dourazal vsetkych aj @helmutko, @HellHogr sa tu psychicky opustil, lebo zistil, ze @Hedgehog nie je jeho realny kamarat, lebo lajkuje moje prispevky, tak Hogrik si tu zacal hrkutat s bobom, spustil sa tu totalny shitstorm urazok, ja som sa zasmial tak, ze mi slzy tiekli, nasledne @bob vyzval @Michal824 na pastny suboj, ale udal nerealne miesto stretnutia, lebo sa zlakol, a tak to islo do zabudnutia a teraz to uz len tak plapola aj to nuda. :slight_smile: Tot vse. :slight_smile:

3 Likes

Je jich tady cela kopa, netroufnu si odhadnout abych nekecal.

Nevypadalo to hezky, krvave sramy vsude po zdech, kviceni jak na jatkach.

Celé to bylo, ale velmi hezké a motivující do života.

Letos mě ta návštěva Prahy celkově dost motivovala do další práce. :slightly_smiling_face:
Bylo to super.

Tak to je fajn. Já se vnitřní Praze vyhýbám co můžu, ale svoji atmosféru má, to zase ne že ne.

1 Like

Takže jste si navzájem všichni užívali orgií. :smiling_face_with_three_hearts:
Ještě že jsem už starý kocour, který raději zaleze někam, kde je klid. :grin:

Ja som za len zasmial so občas si rypol, orgie tu boli hlavne medzi bobom a tými, ktorých urážal keď to mam takto nazvať.

Jeli jsme metrem, chodili jsme různě tak 3-4 hodinky atd… A jestli jsem potkal 3 bezďáky?
Ani jednoho feťáka ani zadnyho jinýho otravu.

To mi na Praze dost vadilo, smrad, bezdaci, fetaci a otravové. :grin:

Takže s tím Praha něco dělá nebo jsem měl štěstí. :grin:

Samej turista, krásný holky. V klidu.
Ani na trzích žádný pálky.

Tak to holt bývá. Když je nuda a není do čeho píchnout, tak se tropí vylomeniny.
Nakonec to tady bude stejné jako na zeleném webu. :neutral_face:

Co je zelený web?

Jestli se s bezdomovci něco dělá nevím, možná jsi měl jenom štěstí. Pravda je, že o hodně “obyvatel” přišla Praha vystěhováním po povodních, kdy šly k zemi hlavně domy v Karlíně, ale to už je 20 let. Na trzích je draze tak normálně, souhlasím, že celkem žádná tragédie - člověk tam nejde ušetřit :smile: . Byla jsem minulý týden s partou na jedné putovní akci vnitřní Prahou, tak mám trochu přehled.

F1sport.cz
15 15