Niektorí naši ex-piloti si zaslúžili zotrvať v F1, priznal Tost. Rakúšan vymenoval tri mená | Magazín F1 - F1online.sk

@Triper

2 Likes

Tam jsem jednou slavila narozky a bylo to fajn! Jestli to ovšem má být nějaký jinotaj, tak jsem to nedala :smile: .

1 Like

A mě tam nepozveš …

Staci, ze sa za teba musi hanbit online, nie to este aby sa za teba hanbil v peknej restauracii. :slight_smile:

K tomuto môžem napísať len toľko, že si písal, že termoskáči napadli americký kongres, a že to takto ďalej nejde. Na toto Ti @Evap zo srandy odpísala, že teda ten kongres choď zachrániť, ak Ti na tom tak záleží, pričom Ťa medzi nich nezaradila, tak nerozumiem prečo si sa potom do nej pustil, lebo ona si to fakt nezaslúži a to podvedome vieš aj Ty. Nalepšie by bolo, ak by si sa jej ospravedlnil, ako sa ospravedlnil aj Helmutko Tebe.
Ty sám tu vedome dosť často píšeš polarizujúce veci, z ktorých majú ľudia zmiešané pocity, ale niekedy dáš aj dobrý príspevok, za ktorý Ti nemám problém dať lajk.

1 Like

@Triper momentálne nemá čas, zháňa nové kolesá na auto a mobil. :slightly_smiling_face:

1 Like

Anketu s možnosťou výberu preferovaného robotického psychológa skúsim pridať zvlášť niekedy v budúcnosti. :slightly_smiling_face:

1 Like

Coze, ja si tady povidam s kamosi o svych vecech a kreten na me zautoci jako se to stalo ted.
Vubec nevim o cem mluvis, nezajima me nejaka jizliva blazniva zenska, nebo chlapek co sedel v lagru, to ti musi stacit, ok?

Polarizujici veci nepisu, proc ten vymysl, mel si potvrdit to ze me @helmutko napadl, misto toho pises o nejake jeho omluve, je jasny ze to nemyslel vazne, bylo by lepsi kdyby ses k tomu nevyjadroval, pac pak vypadas jako spolupachatel a to urcite byt nechces.

:grin: :grin: :grin:
Tolik asi k tomu @Explorer :slightly_smiling_face:

J*bem na to, strata času :slightly_smiling_face:

5 Likes

bobovi kamosi, s ktorymi si “povida” o parazitologii a homosexualite su @Ambassador_Kosh spolupachatel @Explorer a @Ferda .

Tak díky moc, že si ma zaradil ako spolupáchateľa. :slightly_smiling_face:

1 Like

je to absurdne, ja viem.

1 Like

Ani ne. Tam mají v celku obyčejná jídla. :slightly_smiling_face:

Předkrm tataracek a šneci.
pak
Polévka s morkovymi knedlíčky.

Telecí kýta s hribkovoi omáčko
Iberico lička na černém pivě.
Dršťky na paprice

Čokoládový kokos s náplní pina colada.

Tatarák už ochucený a nezvyk… ale jako maso top kvalita…

Všechno bylo super, ale nic co by mě vystřelilo z bot. Teda ty Dršťky mi přišly nic moc.
Ale ten desert mě totálně odpálil.
Tak něco dokonalyho jsem nikdy neměl. Skoro jsem u toho brečel blahem. :grin::grin:
Ten to celé zachránil.

Servis super. Holt jiná úroveň. Docela motivující to vidět. :slightly_smiling_face:

Pohlreicha jsem viděl, jak nastupuje z imparialu a jede domu…
Viděl jsem ho poprvé v životě, takže pecka. :grin:
Takovej cipisek. :grin:

4 Likes

Není nad to být aspoň jednou za čas “v žitě”. Každý by si to měl dopřát, pokud to jenom trochu jde.

S fotkou kostola, stolovania v reštike a opisom menu sa nezainteresovane stávaš harmonickým víťazom tohto diskusného vlákna :+1: :slightly_smiling_face:

2 Likes

V jakem lagru si sedel a za co homousi :sweat_smile:

Ale mas nove kamose a podivej kolik, kvalitka :slight_smile: konecne budes mit dny zalite sluncem :rofl:

snazil sa obhajovat, ze mas viac ako dvojciferne IQ

2 Likes

na F1online.sk som vyprcal homoboba do zadku…

2 Likes