Niektorí naši ex-piloti si zaslúžili zotrvať v F1, priznal Tost. Rakúšan vymenoval tri mená | Magazín F1 - F1online.sk

Nekteri ani neznaji vlastni mesto, kazde dno se da prorazit.

on mal mozno na mysli uplne inu banku…

4 Likes

Tak ale to má presne zoznam ako postupujú.

Hlavne sú takí, ktorí majú vždy pravdu. Nikdy sa nemýlia. Ak sa mýlia, prestanú reagovať. Keď ich označíš v budúcnosti s tým, že ti nedodali argumenty tak začnú kopať a urážať. Keď im to vrátiš a urazíš ich tak ťa urážajú, že prečo ich urážaš a že si to celé začal. A tak ďalej… nikdy si nepriznajú… sorry, zmýlil som sa. Nabudúce si dám lepší pozor.

Taktiež môžu bez dôkazov hovoriť na iné tímy ako podvádzajú a kecať nezmysly. Dotkni sa ich modly a príde sh*tstorming… it is what it is. Musíš bojovať s tým čo máš :sweat_smile:

Teraz som si uletel, tak zase sa dáme do pohody a vrátim sa do pozície sledovateľa :smiley:

2 Likes

Proc tady skenujes osobni doklady, to si nech pro kamose ty voe ne uz dost, nechte me byt :rofl:

to je tvoj rodny list…

2 Likes

ibaze si si neuletel ani o mikrometer a popisal si do bodky fungovanie zopar jedincov tu :smiley:

well played commrade :+1:

Daj adresu, kde na namesti snp je tatra banka, rad by som vedel, kedze by sa mi tam obcas zisla, aby som nemusel chodit na Hodzove. :smiley:

Viem, ze tieto prve dve vety boli o mne, vdaka. :slight_smile: V tom zvysku sa zas nasla druha strana, ale ta tu pochopitelne reagovat nebude. :smiley:

1 Like

Doufam ze dostanes infarkt

smiech je na srdce dobry :heartbeat:, slubujem, uz prestanem lebo ma zase zavru…

Nerob zo seba Shitnera a Groha, maj uroven (homofobia je mensie dno ako vysmievanie sa z niekoho infarktu).

Preto sa snažím zapájať čo najmenej. Je to hádzanie hrachu na stenu. Úplne zbytočné s dávno definovaným koncom :smiley:

Preto sa vrátim do pozície Watcher (narážka na Fringe ak poznáš) a budem sledovať vaše počínanie v boji o udržanie úrovne (akej však)… ak si to zase moc uletí tak sa pochopiteľne vidíme, nenechám vás v tom samých. Redbulláci spolu však :joy:

3 Likes

jo som zabudol prezliect kabat dneska, diky za pripomenutie :smiley:

ked ale ten hrach robi taky super zvuk o tu stenu :frowning:

ono by vsetko bolo lepsie keby nevznikala akcia, lebo akcia stale prinasa aj reakciu, ale to uz bazirujeme o utopickej spolocnosti

1 Like

Vedel jsem zes byl v lagru, je to z tebe znat.

Výživné zde, tohle lidi prostě očividně stále baví :thinking: :smile: Je to překvapující, no zároveň není.

2 Likes

To je ukázka nepokrytectví, držet stejnou lajnu, tak či onak :clap:

2 Likes

Překvapující pro někoho, pro koho je to celý život.
Jediné co je překvapující je to, že tě to překvapuje.
Ten čas který tady strávíš za den, nevěnuješ svým dětem za rok.
Chudáci jsou to.

1 Like

Henten stroskotany odľud, ktory by za nazor kopal ludi do hlavy, ma deti? :smiley:

No mozno je to tak, ze ani vlastne deti s nim travit cas nechcu, lebo chudak je on ako to uz viackrat dokazal, a tak nema co na robote, len tu zasierat slusne forum.

Tihle “myslitelé” mají vždycky děti, nezřídka i 5-10.
Katastrofa pro společnost.

Este stastie, ze tie jeho ho prekukli a odmietaju s nim travit cas a maju vlastny rozum.