Ty si ten typický psík ktorý šteká ale nehryzie, že áno?
Ty budes dalsi online hero po 50ke, ktory tu napise, ze je byvaly fighter, ale ked sa ho tu na to ludia opytaju tak zmizne ako smrad. Rovnako ako tvoj homosexualny kamarat Shitner.
mne je jedno kto s kym obcuje, pisal som to sem viackrat cize do tejto roviny sa pustat nejdem
to s tou spravou som myslel ale vazne @HellHogr, ak mas nejake problemy tak neni dobre si ich nechavat pre seba, lebo z mini problemu je rychlo mega problem, a potom clovek casto kona neuvazene, kludne mozeme vsetci traja spravit skupinovy chat kde si vyjasnime kto co ma na srdci, len neviem ci by to nebol ajtak len Hogrov monolog ja Jos radsej budem kkt ako lietadlo, neviem jak ty
Ja to viem. Pracujem v IT biznise, takze viem, ze AI ma daleko viac znalosti ako hociktory clovek, takze ja tymto tvojim tvrdeniam verim.
Ve ctyri hodiny v Bratislave na namesti pred bankou, uz jsem tady jeden vyprask domlouval ,neprisel nikdo, predpokladam ze to bude to samy, co hrdino
V Bratislave nebývam, neviem prečo by som ja mal prísť za tebou keď máš drsné reči ty, nie ja. Napíš mi súkromnú správu, pekne do nej popros o moju adresu a potom môžeš prísť a doručiť mi ten sľubovaný výprask
ale jde, staci reagovat na tu prvu ty lisaku
Jses zesranej, to je jasny, tim bych to ukoncil.
Ved aj mne je to jedno, ja ich za to nesudim, mam aj par kamaratov homosexualov/lesby. Pri dvoch az cela partia lutuje, ze su fakt ortodoxne lesby. Len na to poukazujem, aby bolo jasne, preco sa ti Hogrik tak vtiera.
Kludne podme aj na pivo, ci aj tam bude Hogr taky vyrecny alebo je to len zakriknuty introvertny online hero. Ved Brno nie je tak daleko. Ale Situsa nevolajte, tomu by som napalil z prvej za tie vyhrazky co tu daval.
Tu je asi zbytocne odpovedat.
ten to tu pisal uz davnejsie, ako sam spomina, na co mu viacero slovakov vysvetlilo nezavysle na sebe, ze slovensko neni len Bratislava, a ze ked uz neni tam jedno namestie ani jedina banka mohol by som to otocit na vesnicku notu a tympadom neznalost pomerov vo velkomeste, ale nejdem
sa cudujes, ze neprisiel nikto, ked v Bratislave je X namesti, na ktorych su banky? Inteligencne ale pasujes k Hogrovi so Situsom.
ale viesco, ty si sam nezacal s narazkami na nich, ja som sam nezacal s narazkami na nich, ale my dvaja za to mozeme … pricom cokolvek co napisem do akejkolvek temy, mam od hogra odpoved s nejakou ustipacnou poznamkou, trollingom, klamstvom, alebo kombinaciou nedajboze ked tebe lajknem nahodou prispevok, to uz porusujem kodex asi
Nemohol, lebo na vesnici vacsinou nie je namestie ani banka. Tam sa dohaduju bud pred krcmou alebo pred kostolom.
Tak veď je to blb takže žiadne prekvapenie. Moja ponuka pre neho ale platí stále. Ak má dostatok odvahy, ja ho uvítam mile rád
s tym ako sa tu bobik profiluje tak pochybujem, ze vobec vie, ze ceskoslovensko uz neni a ze treba prekrocit hranice, a kupit si dialnicnu znamku resp listok na vlak v Bratislave na namesti u banky, no ja mam dost
Bratislava TATRA Banka, Stare Mesto na Namesti SNP, ve ctyri hodiny vas ocekavam, mejte na hlavach duhove capky at vas poznam.
Preto som ho do teraz úplne ignoroval ale tentokrát blb prekročil hranice tým do koho sa navážal
asi tak, tiez som uz davno nechal tak jeho narazky na mna ako som admin, komous, policajt a udavac, kaslat na to
ale dneska prestrelili viaceri, hlavne vsak ti, co nemaju hanbu pisat v komentoch zvasty, ale k sukromnej konfrontacii skrze spravy sa nemaju
no nic, neni kazdy den nedela
Neviem ci myslime rovnaku Bratislavu, lebo v tej, v ktorej byvam ja, je na namesti SNP iba CSOB banka a Tatra Banka je na Hdozovom namesti.
A mozno preto ti tam minule nikto neprisiel, ze si zamerne udal nerealne miesto.
Ty nemusis mat ani ciapku, teba spozname: