jak si to raz pisal? nesom submisivny
neviem ale o co ti ide vobec, uz odvcera mas nejak agresivnu naladu na moje komenty, kludne mi napis spravu pobavime sa o tom ale na to nemas koule zjavne, riesit problemy ako dospeli ludia
jak si to raz pisal? nesom submisivny
neviem ale o co ti ide vobec, uz odvcera mas nejak agresivnu naladu na moje komenty, kludne mi napis spravu pobavime sa o tom ale na to nemas koule zjavne, riesit problemy ako dospeli ludia
A jak je řešíš ty? vypisováním, ať někdo začne od sebe a zcela ignoruješ co děláš? nebo tím, že píšeš,jak ses u někoho trefil do citlivého?
Přátelé, pokud dostanu ban, tak si užijte pěkné svátky! Ani nevím, jestli bych momentálně o něco přišla…
Uz se na tom pracuje, bez prudit a provokovat nekde jinde.
cakam na spravu, bud chlap
Ban nedostaneš, nemáš za co
ak dostanes ban ty, tak nastane bojkot fora
tak ty by si chcela cez sviatky volno?
Ty uz pokrytec ale davno si kamarat:
Shitnera by som si zobral na starost ja, tebe by ostal len bob vychovany dvoma oteckami.
To je jednoduche, dnes sa vyfarbili. Oni su so Situsom homosexuali v dlhorocnom vztahu a chcu ozivit stereotyp, tak hladaju niekoho do trojky, si im sympaticky, len nemozu prekusnut to, ze lajkujes temnu stranu.
Je treba tu agresivni havet z fora vykopat, kazdy ma pravo na slusnou konverzaci bez osobnich utoku a nadavek.
S tým už nič nenarobím, musím znášať následky svojich neodpustiteľných činov
Ono keby Bobík vedel čomu som sa venoval, adresu by nechcel ale súkromné veci na fórum nepatria. Každopádne stále platí to, že ak si adresu vypýta do správy tak ju dostane a môže sa otestovať
Tu na ban nestaci ani permanentne oznacovanie urazlivych komentarov viacerymi clenmi. Ked tu stale uraduje pan Shitner a jeho subka Groh, tak sa banu nemusis bat.
nejde ti posílat zpráva
Cemu ses tak mohl venovat, hlavne je to jedno kdyz jses starej, jednu bych ti maznul a sel bys k zemi, staci tak?
Stále si si ju nevypýtal
Ty chces vazne vypraskat?
Píšu to tady už nějakou dobu a jsem za špatného.
Není o tom pochyb, maximálně je ještě možné, že jsou latentní.