Jak to myslis, nerozumim.
Ty tvoje snahy o kopání tě nepřešly? ty si neodpověděl výše, se jen kroutíš. A ještě tu dělej ze sebe druhýho rozbitýho bota, že víš, jak ses trefil u někoho do něčeho
Ted uz je pozde, cely to jde za tebou a kazdej to vi, jses zlej clovek.
to viem uz davno, ze si citlivy na teba kamaratvsto, lebo nevies respektovat ludi a ich nazory, a tympadom ani kamaratske vztahy
s tym lajkovanim Josa som ti odpovedal vyssie, pokial to nebola odpoved, aku chces, moj problem to uz nieje
a teraz k tomu Bobovi teda, je u teba v poriadku jo? ze najviac nekonfliktnemu uzivatelovi Evke tu vypisuje, ze je lesba a ze ma preto opustit forum? toto je prijatelne pre teba ako Kata moralky?
Posli mu tu adresu, posli ju aj Situsovi aj mne a dame si 2 na 2, lahky sparing nikdy nie je zly.
Len ta poupravim - papa Jos ma alergiu na hlupakov a klamarov, takze tam mu to niekedy ujde a nie je ina cesta ako kvetnaty opis osoby, ale s normalnymi ludmi papa Jos nikdy nediskutuje vulgarne.
Myslim, ze vulgarizmy tu odomna dostal len psik Hogrik a jeho stary pan Shitner (mozno este trollovia ako bob, ale to ani netreba brat vazne), ale asi nikto iny.
otázka byla úplně jiná
to vidím, jaký máš znalosti a jak víš věci, už mě tohle nebaví, to sebe cpaní, že víš co a jak mají druzí
není, stejně,jako nebyly ani příspěvky Jose, kterej psal o chudácích ať vypadnou z tohohle fora
Daj mi aspon kredit, ked uz si mi vykradol dnesne meme. Ale chapem, ze si na tenkom lade, kde kazdy kto spomenie papu Josa, tak je verejny nepriatel ako sa to stalo aj jezkovi.
meme je fakt dobry
Koitus mu nechyba, ten ma pravidelne s panickom Shitnerom. Toto su znamy navstevovaci gloryholes v CR.
Ja tomu rozumiem ale už len kvôli tomu, že keby si ťa zastanem ja… well, bol by som pokrytec kedže som v tom teba “podporoval” … keď urážky rozdávaš, máš ich aj prijať a neplakať. Vieš koho tým myslím, teba nie ty prijať vieš.
Ale nebudem sa tu prizerať ako niekto uráža najmenej konfliktného člena fóra. Tie hranice niekde musia byť.
Mám poslať adresu a čakať, že dôjde 120 kilový mma figter? Si sa zblaznil?
no vidis, tak nech kazdy zacne od seba
mna to nebavi u skoro kazdeho tvojho postu kedy sa klasicky povysujes nad druhym a do krvi sa hadas, ze to nie on ale TY mas pravdu, ale zvykol som si a prehliadam
inak za posledne 4 dni som napocital 6x, slovom šesť, oznaceni mna tebou, bez mojej reakcie, znova sa vraciam k POVODNEJ otazke - preco chces byt so mnou kamarat a byt so mnou za dobre ked ti vadi, ze si notujem s Josom tak bud chlap a priznaj farbu jak to s tebou je hogriku, lebo to je to, co nebavi mna - neustale narazky na mna uz cez rok, a potom kopanie okolo ze TO NE JA TO ONI; aj ked ano uz mam oskusane, ze u mna ten respekt zapnut nevies, lebo ak by si vedel, uz sa tu dlho spolu nebavime, kedze som ta vyslovene ziadal aby si na mna nereagoval ani ma neoznacoval, naco si len trapne skucal ako sa ospravedlnujes
teraz to uz je uplny offtopic
Dakujem, ale lajk som nedostal. Si sa zlakol Hogrika, ze na teba posle Situsa, ked uz aj na jezka utoci kvoli tomu, ze mi lajkuje prispevky? Ved lajky na tomto fore su moj zivot, dopraj mi par minut stastia.
a to jsem myslel, že máš tu sebereflexi trochu dobrou, no nic
Nech si aky si, ale toto ma rozyebalo ty adoptovany potomok dvoch oteckov.