to spada do kategorie, ze by si neskrtol. ani by sa od zeme neodlepil
tak jasně kdyby tam nebyl žadny jednoduchy chyt…ale to nic nevypovida o jezdcích F1:
Navíc Hamond neni sice F1 pilot, ale je to člověk který jel ve stovkách možná tisících aut.
Prostě Hammond Hamster. 
samozrejme, ze nie. Tam ide o to posledne percento nie o tych prvych 99. Ale ked to beriem ako vyzvu tak tych prvych 99 je v motorsporte ovela ovela jednoduchsich ako pri inych sportoch.
OK, takže pro tebe jsou piloti F1 (nebo piloti rally, to je fuk) nejpřeceňovanější sportovci ever?
Každý sport má něco a vymastrovat ho na profi uroven je složité. Nechapu jak tohle někdo vubec muže napsat.
to som nepovedal, nechce sa mi o tom rozpravat. nebavi ma tato tema.
Nejspíše si slovo stabilní vysvětlujeme nějak jinak.
pro mě má význam stálosti, pevností, nebo neměnností.
Nebo si snad větu že austenit zůstává stabilní při různých teplotách představuješ jinak?
Pro jistotu to tady vložím ještě jednou.
Kdyby sis otevřel odkaz, tak by ses v něm dočetl přesnější větu:
Však v pohodě, já to ani nepotřeboval rozebírat, jen jsem reagoval na místního “vše vím, vše znám, vy ostatní jste totální blbci” Tripera. 
Nejspíše áno. Zdanie môže klamať. Stabilná mikroštruktúra hovorí o tom, že sa nemení kryštalická mriežka, zrná, dislokácie atď. To neznamená nevyhnutne stabilné makro vlastnosti. Môže ale nemusí.
Nakoniec tieto informácie ktoré sa ku nám dostanú aj tak nie sú 100% overené zaručené. Debatovať o tom však našťastie môžeme.
Až dokým som nevidel film “The Alpinist”. Ani som nedýchal. Chlap tam lozil kilometrové skaly bez istenia. Robil to s kamošmi celé roky. Snáď by lozil doteraz ak by ho nesfúkla lavína. Ale to je ozaj výnimka nie bežný šport.
Já bych si dal jeho ocas je plněnej nugátem.
a toto ma mat akoze aky zmysel?
pravidla musia splnat len tie suciastky ktore pouziju v pretekoch/kvalifikacii/treningoch nie to co maju v garazi, ale do pretekoveho auta to nenamontuje
to asi pre zmenu nenapadlo teba 
nie, nemozu si zobrat motor pocas parcferme a tym padom zamedzit jazdcovi nastupit do preteku
to by uz bol uplny extrem
tam uz nestaci nejake podozrenie, to by museli dokazat, ze ma nieco nelegalne, alebo auto nesplna napr. bezpecnostne poziadavky, ale to musia mat dokaz, nie ze sa domnievaju na zaklade nejakych kecov ineho timu do medii
Austenitická ocel není tak tvrdá a křehká jako třeba litina, ale jedná se o kujný materiál. A jak samozřejmě všichni víme, tak se tvarováním, válcováním a kováním materiál zhutňuje a to znamená, že je krystalická mřížka tohoto materiálu hodně flexibilní.
Právě pro tuto vlastnost je mezi nerezovými materiály tahle ocel používaná asi v 70ti procentech světové produkce.
s tebou ty novinky o motorech pěkně zamávaly
Já myslím, že jeden takový se zrovna nabízí. 
ach…myslel som tým,že pilot odjazdí 2 tréningy a motor,ktorý sa vyberie,pred nasadením motora na kvali a preteky môžu technici zobrať…v pravidlách je aj hĺbková kontrola motora po kvalifikácii,pri vážnom podozrení… Fyzická inšpekcia: Pravidlá výslovne uvádzajú, že súlad s predpismi sa preukazuje fyzickou inšpekciou hardvéru a materiálov. Ak majú komisári podozrenie na nelegálnu manipuláciu (napr. so softvérom alebo palivovým systémom), môžu vyžadovať prístup k akémukoľvek komponentu a to aj v režime parc fermé.
Vylepšený “columbus”? Nie sú určené zloženia materiálov na výrobu motorov?
Samozřejmě jsou a nejspíše docela přesně na to, aby se s nimi (ne)dalo laborovat jak se navádí v tomto článku, který má původ v AMuSU.
Do teď si ten článek nepochopil co? 
Tak mi príde, že v Mercedese si materiál “trošičku vylepšili”, aby sa prispôsobil ich potrebám. Ináč to nedáva zmysel.
Máličko som zízol k múdrej tete AI a dozvedel som sa, že niektoré triedy sa pridaním ďalších vyberaných dobrôt, ako napr. titan a pod. dajú upraviť podľa potreby.
Ja expert nie som, ale v Mercedese to určite zvládli
Možné to samozřejmě je, když se třeba Ferrari rozhodlo místo dnes tradičního hliníku použít ocelovou hlavu válců.
Nedokážu ani odhadnout jaké množství slitin je možné vyrobit. Nejspíše tisíce, proto určitá tolerance je velice pravděpodobná a nejspíše i nutná. Základní vlastnosti povolených kovů ale budou určené docela přesné.