Nepriateľom v Aston Martine? Piloti tímu si vraj neželajú, aby Drugovich dostal šancu | Magazín F1 - F1online.sk

Cardio spaluje svaly? Zajímavé. Při krátkém intenzivním heat cardiu jako první spaluješ tuky a sacharidy. Svaly bys spaloval pouze pokud by jsi dělal příliš nadměrně dlouhé cardio a neměl by jsi dostatečný příjem bílkovin

:laughing: Jakože mu vyjde iq pozitivní? :sweat_smile:

1 Like

Staci kdyz se nebudes prezirat.

Je to zasadni vec, jses zavislej na zradle a mas vytahanej zaludek, nemusis se bat ze bez prezirani zemres. Telo nefunguje dle stupidnich kalorickych tabulek. A taky pohyb, staci i chuze, ale ne jen ta z gauce do lednice a zpet.

Vzdyt je na tom postavenej celej potravinarskej prumysl :smirk:

Pokud mas dostatecnej denni prirozenej pohyb nemusis ani na tu chuzi.

No neprezirat se a mit denni prirozenej pohyb.

Jeste jsem zapomnel, konec se sladkym napojem, nekdo je schopnej denne vyhlemcat i 2l. Takze cista voda mnam.

1 Like

Už chápu, proč se chtěl hlásit na termíny měření IQ, které je pro děti od 5 do 8 let :grinning:

1 Like

…a pak si koupí Cupru. Nevím čemu se ještě divím. :grinning:

1 Like

Vy ste jak baby na pavlaci, len aby bol cudzi clovek predmetom diskusie

Prostě nemáš na lepší auto, tak si voskuješ navoněnou bídu, kterou nezvládneš ani nenabourat.

1 Like

Jen tak dál Dejve, ta podpora hejtů tady se ti vyplatila :smile:

1 Like

Honziku pochval sa ty akym autom jazdis, ked sa inym smejes za Cupru. Respektive ake auto vlastnis, lebo uz vieme ako dopadla tvoja historka o Porsche.

Osobne nepoznam niekoho, kto by mal potrebu sa inemu vysmievat za to ake ma auto a uz vobec nie ked ide o auto triedy ako Cupra.

Najcastejsie vsak auta inych riesia taki, co na take auto nemaju. Vid vcera prancinghorse, ked sa isiel mne smiat, ze som kupoval mierne jazdenu X3, no sam sa k svojmu autu nepriznal. :slight_smile:

1 Like

Vzhledem k tomu, co jsi tady vše nalhal, tak ‘mírně ježděná’ bude v posledním tažení, rok vyroby 2003. :100: :skull: xdd

1 Like

Zařídil jsi další ban? :stuck_out_tongue:

jaký další ban?

Já se tu nevysmíval za Cupru, já se tu vysmíval za to, jak se tu prezentoval s Cuprou a měl ty kecy okolo, však to bylo směšný. Mám kamaráda na Audi importu CZ, kde řeší i Seaty, Cupry a VW. Sám mě odrazoval od toho, abych šel do Cupry :slight_smile:

Chabý pokus. Chápem, že pre každého to môže znamenať niečo iné a aspoň si napísal, čo to znamená pre teba. Tak to upresním, mierne jazdená sú pre mňa 2 roky a 5xxxx kilometrov.

Zas musíš byť Honzov hovorca? Keď už sa tak veľmi chceš zapojiť, tak kľudne napíš, čo máš ty. :slight_smile:

Ja by som Cupru tiež nekupoval, no kto chce nech si ju kúpi a áno, vysmieval si sa mu. Tie včerajšie príspevky nepoprieš. Neviem aká bola vaša predchádzajúca diskusia, pri ktorej som nebol, ale včera si sa mu smial za to, že kúpil Cupru, o ktorej si napísal, že je najproblémovejšie auto či tak nejak.

No a pochváliš sa nám teda čo vlastníš ty?

Neboj sa, ja sa vysmievať nebudem, či je to 20-ročná Fabia alebo nová GT3 RS.

rAstor dostal ban podle všeho. Zmizely jeho příspěvky. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

3 Likes

@prancinghorse tak uz asi vieme ako si vybavit ban

Ako?

Dajte aj mne hint, nech v pripade nudze viem ako odtialto “zmazat” profil so vsetkymi prispevkami. :sweat_smile:

To za to, ze zverejnil ten Honziho komentar na LinkedIne? Ci? Lebo za urazky sa tu bany nedavaju.