Nepriateľom v Aston Martine? Piloti tímu si vraj neželajú, aby Drugovich dostal šancu | Magazín F1 - F1online.sk

História Formuly 1 je plná mnohých „naj“. Máme najúspešnejšieho jazdca, každý máme podľa nás najlepšieho jazdca, početné diskusie sa tiež vedú o najlepšom jazdcovi bez titulu, najlepšom jazdcovi bez víťazstva a najlepšom jazdcovi bez pódia – v tejto kategórii panuje takmer konsenzuálna zhoda a považuje sa zaňho Nico Hülkenberg. Poďme však ešte ďalej a skúsme vybrať najlepšieho jazdca, ktorý nikdy nejazdil v F1.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/204901/nepriatelom-v-aston-martine-piloti-timu-si-vraj-nezelaju-aby-drugovich-dostal-sancu

takže,hlavní piloti tímu sú naozaj ““charaktery”” jeden dedko,ktorý sa stále vychvaľuje aj keď uznávam jeho kvality a druhý ockov miláčik,ktorý je nervák a ako pilot nič extra…

Nevím no, z toho článku jsem se nedozvěděl nic proč by tomu tak mělo být. Obzvlášť, když Drugo jezdí na testy pro AM jezdil ve FP. U Strolla v Barceloně to bylo celé divné, ale pochybuju, že to udělal tímhle způsobem, aby nedal Drugovi šanci jezdit

1 Like

Taky uplně nevěřím že by Stroll naschvál odjel tu kvaldu jen proto aby Drug nejel, i když v F1 nikdy nejde nic tvrdit na 100%. No a jinak nevím co by měli udělat jiného aby jezdil, dávat mu tréninky nad rámec povinností na úkor svých závodních jezdců? Jako kdo to v F1 dělá?

1 Like

Jestli jsem to pochopil správně tak se Drugoviče bojí dokonce i Ála … tak to mi u mladíka dosti zdvíhá názor na jeho kvalitu! :+1: Rád bych ho tedy viděl místo Strolla vedle Alonsa! :wink: :green_heart: :yellow_heart:

Alonso se bojí všech.
Mohl být v RedBullu, ale radši je v AM vedle Strolla.

No nevím, Alo jel proti Hamovi, Raikkonenovi, Villeneuvovi a Buttonovi. Napsat, že se Alonso bojí může napsat jen zaslepenej hater

1 Like

tak uz je to jasne. Za prepad AM moze Drugovic. Treba ho vymenit.

2 Likes

„…Když jsem se další rok připojil k Renaultu, byl to (Nelson) Piquet (Jr). Říkali ‘přední jezdec GP2, mladý kluk, takže to bude stejné jako s Hamiltonem.’ Nebylo. Pak to byl (Romain) Grosjean. Říkali ‘přední jezdec GP2, v roce 2009 bude Grosjean velmi rychlý.’ Nebyl rychlý.“

„To samé s Felipem (Massou). ‘Dávej si pozor, protože Felipe je u Ferrari už hodně let, na tým je zvyklý, bude velmi rychlý.’ Nebyl rychlý. Pak Kimi (Räikkönen), říkali. ‘Mistr světa se vrací do Ferrari, je velmi, velmi rychlý.’ Nebyl rychlý.“

„Uvidíme, jaký bude Stoffel. Nebojím se".

A víme jak dopadl Stoffel, rekordman GP2.
:sweat_smile:

2 Likes

Však Puff se bojí Alonsa v Mercedesu vedle Antonelliho :smile:

2 Likes

@Puff Snáď si nepokazíte vaše kamarátstvo kvôli odlišnému vnímaniu Alonsa. :wink:

To ne, puff dostane rozum a nebude psát už takové věci :smile:

2 Likes

Alonso by mu předčasně ukončil karieru a Netflix by musel stáhnout ten dokument. :sweat_smile:

2 Likes

Právěže tohle kamarádství je založené na nenávisti a protichudných nazorech. xdd

Na tohle jsme se jednou bavili, že proč se bavíme, když se neshodneme. :grin:
Co má Spine na sportu rád, tak já je z 90% nesnáším.

3 Likes

Tak mnohdy je zábavnější se vzájemně “pošťuchovat” než se jen vzájemně utvrzovat v názorech.

Akorát na to musí být obě strany dostatečně inteligentní a nad věcí. :slightly_smiling_face:

1 Like

Když Alonso v roce 2023 natrhával Mercedesu prdel tak to měl Puff pokoru, teď už hází kládama :smile: Příští sezonu si kopneme taky :sunglasses:

2 Likes

Proto ti to olajkoval Goebbels. :100: :skull:

2 Likes

Jsou s Dejvem bff

2 Likes

dejv tíhne k extrémismu, to víme všichni už no. xdd

2 Likes