Honzo, tohle jsou právě ty tvoje příspěvky kde o tvojí inteligenci mám docela pochybnost
Kdo seje vítr…
Řekněme, že je tahle teorie pro mě pravděpodobnější než to, že Lance nestartoval když s ním zaměstnanci odmítli pracovat, protože na ně křičel a prásknul helmou o zeď. Že si tím svému zápěstí nepomohl už možné je…
To mě vůbec netrápí, od tebe fakt ne🙂
No ještě toho trochu , každopádně ses tu originálně zapsal, to zapomenout nejde. Malokdo si dá uhlavního fašistu jako avatara.
Ale nutno uznat, že k tvým nazorum to sedí…
Stačilo mi co si tu psal o Ukrajině. Vlastně sis ten avatar měl nechat.
Že tě tak těžce neznepokojovalo, když tu tvůj kámoš dával fotku s Hitlerem
Nechci tu konverzaci vytahovat, tak si to najdi, ale určitě víš dobře co si tady cpal pokud nemáš paměť jepice, což je u tebe docela možný vlastně.
Tak když ses mě zeptal jak vím co máš za nazory tak jsem ti odpověděl - you’re welcome., dál to znova rozebírat nechci. Povl seš ty.
Ty si tu vytahoval, že nepracuju a mám exekuce, tak to dolož nebo se omluv a vymaž si profil
On po tobě chtěl doložit ty exekuce co si tu vytahoval, čekáme.
Až si pořídíš koule a doložíš svoje tvrzení o exekucích
Být tebou, tak si ho radši nedělám…
každej měsíc iq testy? Wow.
Tak nikdo nevěří takovým nízkým výsledkům tady u kolegy, tak ho posílají na testy opakovaně
Na hubnutí není cardio moc ideální.
Na hubnutí zkus cviky s činkama.
Svaly spalují energii, cardio spaluje spíš svaly.
Neznám jedinýho člověka, který by si v práci chtěl měřit iq každý měsíc.
Sounds suspicious.
Nevím proč by v práci měli nabízet dělat zaměstnancum iq testy měsíčně, ale budu dělat že tomu rozumím. Možná nějaký pokusy… no dál se neptám.
Hoši, nechcete si tyhle blbosti řešit v soukromých zprávách?
Třeba doufá že mu to jednou už konečně vyjde