Nepriateľom v Aston Martine? Piloti tímu si vraj neželajú, aby Drugovich dostal šancu | Magazín F1 - F1online.sk

nvm rastor sem postol nejaky linked in profil, pricom ale viacero uzivatelov sem uz dalo niekoho sukromnu fotku xichtu a ban nedostali … som zmateny

Však to víš dlouho, když si tu vybavil ban pro JB22 nebo pro mě na těch 30 dní

2 Likes

pre teba urcite nie, to bol Marcus Double :smiley:
JB22 som nic nevybavil, pozdrac Callabriu

ale aj ty sam si sem dal fotku temnehosyra a ziaden postih pre teba z toho nebol

Tak konečně máš co řešit Ježku. :100:

2 Likes

najradsej by som neriesil ale robite tu problemy

Já sem ban nedostal, tak nevím no…
Ale chapu, že jsi zmatený, z téhle strany si ban nechtěl.

2 Likes

Já jsem tu fotku hned taky smazal. A nedával jsem tu sem info z Linkáče či FB, abych někoho zesměšňoval. Ale ty to sám víš, když si mě tu zesměšňoval na základě vzhledu.

Ale nevím z čeho si zmatený. Borec tu měl profilovky nácků, napsal tu, jak by Ukrajinci měli vYset a teď tohle. Ale pro tebe je to asi normálka

zas mi vidis do hlavy, ovecka? kaslat na to, rozhodovanie tu je podla modelu FIA, nikto si nemoze byt isty nicim

zase skatulky, potom mas nervy, ked vas oznacim jak kumpanov, ved modus operandi je vzdy stejny :smiley:

Já jsem nervy neměl, jsem v klidu celou dobu :smiley: ale tak si tu teď napsal:

tak ti píšu, co rAstoru tu všechno dělal, tak z čeho seš zmatenej?

Honziku ten tvoj voz nebude?

Nejako si prestal odpovedat, ked som sa to opytal. To iste aj tvoj verny kamarat. :slight_smile:

Ptej se ho v soukromých zprávách. Viď @Daaviid23

3 Likes

keby si oni dvaja pisali tak spadne server uz nadobro :smiley:

1 Like

Slaby Alonso ma problem so sebou, nie to este nejaka konkurencia. Coskoro to aj tak zabali, nikde ho uz nechcu

1 Like