Pokud je mi známo, tak Alonso u Hondy skončil.
No, tak to je ti známo špatně
vidis, a ked som tu pred casom pisal o Wolffovi, ze nema kecat ale makat, tak som od teba dostal kapky
To bagatelizuješ psal si to v kontextu kritiky na odvedenou práci
Máš pravdu. Správně je, že Honda skončila s Alonsem.
Neskončila, to jsou jen tvoje dojmy
Však jo, ostatní tymy makaji😀
vadia ti Wolffove vyjadrenia a posty o shitty aute?
Dojmy měl Alonso, že si zajezdí s Andrettiho vozem v INDY.
Jenže Andretti používal motory Honda, tak měl Alonso smůlu.
Právě tehdy byly ukončené Alonsové snahy o trojkorunu.
Ne, vadí mi velkohube prohlášení Mercedesu, Ferrari a letos i AM na druhou půlku sezóny
Tak Honda nezvladla oprávněnou kritiku za velmi špatně odvedenou práci, to s tím nemá nic společného. Místo trumfu v Indy si radši hojili svoje ego a ty to ještě podporuješ. Mimochodem tím neskončila Alova snaha o Indy 500, to vyhraje klidně v 50, jen se soustředil na další části ve své bohaté kariéře
Honda nehodila ručník do ringu jako Alonso, ale makala dál i bez velkohubých keců typu, že maká na 120%. A podívej, jak teď sbírá jeden titul za druhým.
Jj porovnavej jedzce s vyrobcem PJ Alo maká furt, taky se na to mohl úplně vybodnout, neudělal to a dovezl pro McL s Hondou víc bodů, než JB
A tímhle to koníčm, zase utíkaš do nesmyslností, jen aby si kopal do Alonsa
Vytahovat si triko nad jezdcem, který ukončil kariéru by Ti šlo.
Mimochodem Alonso získal pro Hondu pár procent bodů co Jenson.
Kdyby Honda odvedla lepší práci, tak pro ní získá tituly, bohužel, se Honda i po letech musí spoléhat na Red Bull a musela se spolehnout i na Masiho
… a proč to furt děláš?
Protože ho budí Alo ze spaní je to z jeho strasny směšný, i to, jak se tu několikrát sekl viz tabulka nebo to s Hamem, sám mě vyčítá, že já údajeně skáču na jiné témata, když nevím, ale on tu dělá freestyle celou diskuzi, jen aby se snažil kopat do Alonsa, přidaná hodnota nulova