Nechceme čakať na rok 2026, Red Bull hodláme poraziť skôr, dušuje sa Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Chudáci to jsou, když si honěním ega poškodili jméno, přišli o Alonsa, Piastriho a možné odběratelé PJ

Odchodem Alonsa neprodělali.
Gasly je ale dražší než by byl Piastri, ale s tím pro letošek stejně neplánovali.

Piastri mal porovnatelnu sezonu s hamiltonom ked bol prvy rok v f1. Tak neviem teraz o com

Hamík byl proti Piastrimu jiný svět.

Ja som si to nevymyslel, najdi si to.

Proč bych měl hledat něco co mám stále ještě před očima. Dyť to tak dávno nebylo.

Myslíš to, že měl stejně bodů? To sice měl, ale 07 byl starý bodovací systém

Neprodělal? Prodělal a to zásadně, se ujazalo, že bez Alonsa to tam celý zase padá

Okej ty si asi vacsi odbornik ako ostatní…

Nemal asi ani tolko bodov ako Ham mam pocit

No já jsem to četl, ale opravdu se psalo, že může mít sezonu, jako Ham 07 skrze počet bodů, nic jinyho jsem nezaregistroval

Padá tak, že hned dalším rokem získal Hamík první titul a zatím jich má pouze sedm.

Nejsem Alonsista, takže ode mne v tomhle směru dostaneš nezkreslené informace. :wink:

Ham získal titul v Renaultu? co zas plácáš? :smiley:

V Renaultu získal Hamík tituly aspoň dva. :stuck_out_tongue_winking_eye:

?? ty jsi něco pil? jakože teď plácáš nesmysly na ultimátou…

Tak ja som si precitql a vypocul par clankov a naozaj ta nepovažujem za viac ako nejakeho insidera alebo niekoho kto sa venuje f1 poriadne… Ale fakt bez urazky, nehnevaj sa…

Ved ruky mas vies si to najst, a ja som netvrdil ze bol taky isty, ale ze to bolo porovnateľné :v:

V GP 2 a GP3 se přece používaly vozy Renault.

V renaulte? :flushed: dva?

Ano, ale diskuze byla ze začátku o:

neboli o Alpine

Napsal jsem:

neboli, že bez ALonsa Renault zase padá a ty napíšeš:

jako buď nemáš znalosti o F1 nebo tu schválně chceš manipulovat a jakékoliv zásluhyAlonsa ti dělají zle