Nechceme čakať na rok 2026, Red Bull hodláme poraziť skôr, dušuje sa Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Posledné dva ročníky sa niesli v plnej réžii Red Bullu, ktorý svojich súperov k ničomu vážnejšiemu nepustil a zrejme tak skoro ani nepustí. Náskok rakúskej stajne sa totiž namiesto toho, aby sa postupne znižoval, neustále zväčšuje. Toto Wolff však verí, že nie je všetkým dňom koniec a celok z Milton Keynes môže okúsiť porážku ešte pred zmenou pravidiel v roku 2026. Rodák z Viedne deklaruje, že sa ju „malinovkárom“ pokúsi uštedriť minimálne taký Mercedes.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/138014/nechceme-cakat-na-rok-2026-red-bull-hodlame-porazit-skor-dusuje-sa-wolff

@PUFF proč jim tohle furt děláš? proč nenecháš ten tlak mírnit po těch dvou sezonách?

Tak někdo chce být nejlepší a někomu stačí 2-4 místo…
To je rozdíl mezi vítězem a poraženým.

A někdo prohlásí, že jeho tým chyby nedělá a pak prohlásí dvě sezony za sebou, že už chce konec sezony, jak je auto strašný. A někdo zase bojuje s tím co má. To je rozdíl mezi rozmazleným pilotem a pilotem, kterej radši maká pro výsledky týmu

A stejně to nestačilo.
Takže je asi na čase si nastavit vyšší cíle, a být nespokojený, než skákat do nebes z 4 místa.

No těžko říct, když srovnáváš tým, co vyhrál od 2014 do 2021 vždy alespoň jeden titul se středopolařem, kterej začal restruktalizace před dvouma rokama. 8 podií, 5 místo v PK a 4 v PJ je očividně úspěch a je tam progres, hlavní je zůstat nohama na zemi a pokračovat v práci, než prohlašovat velkohubé prohlášení ala Mercedes a Ferrari a pak se omlouvat fanouškům. Je načase být objektivní a správně sebekritický

Vyhlásit si 4 místo jako cíl není stání nohama na zemi. Dost nízký cíl.

To není nízký cíl, dostáváš se z nějakého bodu, já tě chápu, jako fanouška Hama a Mercedesu, ale naprosto slepě se strefuješ do AM, kde byl Mercedes po vítězné sezoně 2009? kde se motal?

A co má vyhlásit Mercedes? Že chce být do 3 místa?
To je jak kdyby Real Madrid řekl, že mají za cíl být nejhůř 3.

Však to je pokrytecky nudný.

pokrytectví je vyhlásit, že tvůj tým nedělá chyby a pak hlásit během závodu, jak je to auto strašný (Ham samozřejmě tohle nehlásí sám).
Ono by bohatě stačilo držet hubu a makat a až pak něco prohlašovat :slight_smile:

1 Like

Tak řekni, co mají vyhlásit před sezónou.

Cílem je pokračovat v progresu výkonnosti nahorů a dostat se na úroveň Red Bullu

Tak si přečti článek a ne nadpis. :grin:

Jenže já si to četl, z toho se nevykroutíš :stuck_out_tongue:

Asi nečetl., :slightly_smiling_face:

Nebo? :slightly_smiling_face: Evidentně jsi to nečetl, když to, co požaduješ, tam je minimálně 2x.

A co je ta lepší práce kolego? :smiley:

Že sis přečetl jen nadpis. :slightly_smiling_face:
Nevadí. Příště.

Ne nepřečetl jsem si jen nadpis, já v tom vidím furt to stejný, je tam vyhlášení, že RB předběhnou a teda “odvedou lepší práci”

Docela dobre receno. Na Wolfa velmi umerene. Je tam mirny tlak na zmenu pravidel s tim, ze to neni namireno ne leadera. Soucasne je tam i pomerne mirny tlak na team. Asi se dobre vyspal.

Mozna preci jen ten team nekam dovede.