Neskončila, to jsou jen tvoje dojmy
Však jo, ostatní tymy makaji😀
vadia ti Wolffove vyjadrenia a posty o shitty aute?
Dojmy měl Alonso, že si zajezdí s Andrettiho vozem v INDY.
Jenže Andretti používal motory Honda, tak měl Alonso smůlu.
Právě tehdy byly ukončené Alonsové snahy o trojkorunu.
Ne, vadí mi velkohube prohlášení Mercedesu, Ferrari a letos i AM na druhou půlku sezóny
Tak Honda nezvladla oprávněnou kritiku za velmi špatně odvedenou práci, to s tím nemá nic společného. Místo trumfu v Indy si radši hojili svoje ego a ty to ještě podporuješ. Mimochodem tím neskončila Alova snaha o Indy 500, to vyhraje klidně v 50, jen se soustředil na další části ve své bohaté kariéře
Honda nehodila ručník do ringu jako Alonso, ale makala dál i bez velkohubých keců typu, že maká na 120%. A podívej, jak teď sbírá jeden titul za druhým.
Jj porovnavej jedzce s vyrobcem PJ Alo maká furt, taky se na to mohl úplně vybodnout, neudělal to a dovezl pro McL s Hondou víc bodů, než JB
A tímhle to koníčm, zase utíkaš do nesmyslností, jen aby si kopal do Alonsa
Vytahovat si triko nad jezdcem, který ukončil kariéru by Ti šlo.
Mimochodem Alonso získal pro Hondu pár procent bodů co Jenson.
Kdyby Honda odvedla lepší práci, tak pro ní získá tituly, bohužel, se Honda i po letech musí spoléhat na Red Bull a musela se spolehnout i na Masiho
… a proč to furt děláš?
Protože ho budí Alo ze spaní je to z jeho strasny směšný, i to, jak se tu několikrát sekl viz tabulka nebo to s Hamem, sám mě vyčítá, že já údajeně skáču na jiné témata, když nevím, ale on tu dělá freestyle celou diskuzi, jen aby se snažil kopat do Alonsa, přidaná hodnota nulova
No vypadá to tak.
Lawrence Stroll has made it clear that he has no interest in selling his majority stake in the Aston Martin F1 team.
“I’m not going anywhere. I plan to run these businesses for many years. I’m at the beginning of the journey on both.”
“You don’t go spending hundreds of millions of pounds, building the greatest new Formula 1 campus and hiring 400 of the greatest employees if you’re about to leave the business.”
“It could not be any further from the truth that I have any interest in ever not being the majority shareholder of this team for a very long time, and it is the same with the road car company."
Aby jste se mohli mezi sebou hezky pobavit. Jen se koukni jak Vám to krásně jde.
Tebe to že Alonso zase porazil Gaslyho nějak vzalo.
Gasly si přece polepšil bodově i finančně, tak nevidím důvod proč bych měl být zlomený.
Pravda, od Renaultu jsem očekával více, ale tak to holt chodí. A kdo ví, třeba se Renault zase zvetí.
A co teprve Alonso, ty body máš nahoře a 35 mega nebo kolik že si to vydělal to je vejvar na který Gasly nikdy nedosáhne To jen aby jsme si to vyjasnili než zase začneš proč tam není Piastri. Ten tam není aby taky neodsunul Gaslyho, chápeš?
Kdo ví, třeba i Gaslymu se časem poštěstí mít takový dobrý, jaký dostal Alonso od Renaultu s hmotovými tlumiči. Možná za rok dostane místo ve Ferrari, nebo Mercedesu. Není to vyloučené. Dyť Gasly je teprve mladý snopel a jak vidíme, tak dnes se dá závodit klidně i do padesátky.