Návrat do roku 2008? FIA predstavila nové technické pravidlá pre rok 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Trochu sa obavam aby ten power boost nebol prilis silny a predbiehanie nebolo az prilahke, ale pri dobrom nastaveni to moze byt spravna cesta.
Este zaujimavejsie by mozno bolo (najma ak bude efekt vyrazny) keby pouzitie power boostu bolo ohranicene nejakou celkovou energiou za zavod, ci poctom pouziti (napr. 10-20)…

Kéž by hele, kéž by … nechcu vidět dalších x let dominovat Mergl nebo RB …

Hmmm, ploché podlahy. Proslýchá se že má Mercedes zase motorově navrh. Začíná to zapadat.
Dost možná to v 2026 ukončím :grin:

FE ma pravidla komplikovanejsie ako netball. to sa neda pozerat.

Davide nebud tak negativní. Hamilton šel do Ferrari a ten jde vždy za lepším ne? :stuck_out_tongue:

Jestli bude Alo s 3 totulem a pak dominovat Mercedes, tak klidně.

Ty mi jdeš zrovna rány. Když Mercedes s komplexní podlahou nemůže, tak FIA s plochou pomůže :stuck_out_tongue:

1 Like

Nebo Newey odešel z RB, tak Malyon dal rovný radší. :smiley:

Jo btw… do rány chodím všem… Ježek s Honzou jsou proti mě… a přitom se mají navzájem v ignoru… to jsou paradoxy… :frowning:

Tak že jseš fanoušek Mercedesu se tady už provalilo dávno, tohle mě nepřekvapuje :stuck_out_tongue:

1 Like

enemy of my enemy is my friend ci jak to je

Jak někdo může být proti tobě? Nechápu. :face_with_raised_eyebrow:
Jinak ty dva komentovat nebudu, jejich estráda tady je lepší než mexická telenovela :grin:

Já? Já jaem tvůj největší a nejvěrnější kamarád

Já nejsem fanoušek Mercedesu :grinning:

Nedrž to v sobě. Je to sice trochu hanba, ale popírání sama sebe je ještě horší. Držím ti palce ať přijde ten den kdy přijmeš sám sebe se všemi chybami a přijdeš s coming outem :slightly_smiling_face:

Nah, sice hezkej pokus, ale nevyšlo to. Já jsem fanoušek Alonsa a pdoporoval jsem týmy, v době, kde jezdil, thats all :slightly_smiling_face:

ty ma pohanas vpred david :smiley:

1 Like

dobre, je cas na serioznu anketu ludia

Páčia sa Vám nové monoposty?

• Ano
  • Ne

0 účastníci

Chybí mi tam možnost výrazně nelíbí :neutral_face:

Dnesok je o tom to vidiet bud cierne alebo biele

Kdyby si zjistil, že je to dělaný v projektu FIArri, tak by se ti to líbilo hned