jj zato to ma RBR farby
Návrat do roku 2008? FIA predstavila nové technické pravidlá pre rok 2026 | Magazín F1 - F1online.sk
Tak že se FIA střídá mezi RBR a Ferrari to je veřejné tajemství
No len ten sedemrocny gap ti nejak nesedi
Tak hlavně, že ti sedí tajná dohoda
Uz som sa davno posunul 🫡
To je chlopotina oni si niečo navrhnú bez toho aby to konzultovali s tímami. Toto je F1 a nie politika
Nevie sa ake dva teamy?
Ferrari a Haas
Píšu že návrat do roku 2006 hahahah a dajú len 30kilo dole dobrá kktina
Mě se to zdá fajn, ze udělali pravidla a nikoho se neptali.
Ja som tiez tohto názoru. Nech sa potrápia, ved je to technologicka súťaž
Tak jsem si ten článek přečetl a je třeba říct, že někdo hodně špatně počítá a já to nejsem.
400 kW ze spalovacího motoru je o více jak polovinu méně, než současné motory…
Navzdory syntetickým palivům, jež mají nižší energetickou hustotu, to není možné. Takže, buď snížili maximální povolený průtok, což se myslím nikde nedeklarovalo, nebo to počítal ještě větší mamlas, než jsem já.
Každopádně 400kW ze spalováku je zhruba o 50% méně, než je třeba k tomu, aby při posílené elektrické části ze 120 na 350kW bylo auto ve výsledku nakonec podobně rychlé jako dnes…
Samozřejmě při zachování současných fyzikálních zákonů.
Takže abych to zkrátil, jednoznačným vítězem teto konstruktérské soutěže už z podstaty musí být Redbull, páč ti jediní umějí zázraky.
Konec hlášení v českém jazyce.
Viď, a stejně by to mělo být s tím že jim tam hodí jedenáctý nebo dvanáctý tým.
To se Puffovi nehodí do argumentace ale
Teď mu to dojde a všichni budou v obraze
F1 jde teď stranou. Mířím volit k hranaté urně.
Stejně to tam hodíš, jako u parlamentních
dufam, ze do toho listka napises aj, ze si planujes kupit teslu hahahah top tier trolling
ajked vlastne to by ten listok zneplatnilo, ne
Ked neprebehnu konzulatcie tak je potom feedback cez media. Normalna vec. Aktivne aero bez zasahu pilota je iste technologicka vyzva, ale na druhej strane ak by to mal pod kontrolou pilot, mohlo by to viest k zaujimavejsim pretekom.