Najrýchlejšie auto? V McLarene by som titul získal ešte skôr, odkázal Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Tak to asi jeste par peknejch zavodu uvidis. :+1:

Jsem vážně mamlas :smiley:

2 Likes

Tak jestli jsi přetížený, tak se to dá pochopit. Měla jsem teď taky dost perné dny, které ještě úplně neskončily, ale už snad bude líp. Tak pro ty, kteří by snad nevěděli - dycinky xy chlapeček, xx holčička :smile: . Ať se tady taky trochu vzájemně vzděláváme :smile: .

Listopad máme vždycky už tradičně náročný.
Já dostanu zábavu a lidi peníze na vánoce, takový firemní deal aby manželky zaměstnanců byly tolerantní příští rok.

2 Likes

Progresivisté nesouhlasí - pohlaví je kulturní konstrukce. :slight_smile:

“Správně” je jenom to “xy - xx”, zbytek lze redefinovat.

Pouze předávám, jak jsem slyšel. :slight_smile:

2 Likes

To bude všude podobné, jak se blíží konec roku, tak se se vším finišuje. Samozřejmě nemyslím přímořská letoviska a podobná zařízení. Já mívám v tuhle dobu každoročně pocit, že snad vánoce ani nebudou, protože nestíhám vůbec nic, natož ještě tyhle přípravy. A nakonec zatím vždycky byly, zbytečně to prožívám :woman_shrugging:.

1 Like

A já jsem to zase slyšela tak, jak to píšu. Myslím, že už s tím vystačím do posledních dní :smile: .

2 Likes

Asi jo. :slight_smile: Taky mám problém s představou, že Mitochondriální Eva byla možná “muž” a Y-chromozomální Adam “žena”. :slight_smile:

Navrhuji přestat rozlišovat muže a ženy a ke všem se chovat stejně :love_you_gesture:

1 Like

Jo. Jako první krok navrhuju, aby si každý doplnil nick o koncovku “o”, tím bychom mohli začít. Ale v reálu pořád nevím, my se tak nějak lišíme už od pohledu, řekla bych :smile: . Ve většině případů teda…

Já mám nejlepšího kámoše holku, takže je to relativní.

Jako “ono se to rozlišuje samo”?

1 Like

No myslím. Pravda, jsou výjimky, ale většinou v určitých letech přestává být potřeba zdůrazňovat “holčička, mám náušničky!” Nebo snad ne :smile: ?

Ale když se na ni podíváš, tak poznáš, že je to holka, ne :smile: ?

1 Like

Ty jsi tady jako pravděpodobnostní vyrok neustale psal, jak je Stroll lepší čím méně je konkurenceschopný jeho monopost. To ti ztroskotalo vpodstatě na většině sezony. Pak si na to nenapsal ani slovo a teď v těch svých nesmyslech, kterým notabene ani nerozumíš, pokračuješ dál. Tomu se nedá než jen smát.

3 Likes

Když tak člověk prochází životem, tak se setká s různými osudy. Většinou se na první pohled nic nepozná a navíc to bývají moc fajn lidi. Pak je mladší generace, u které je to zcela normální být na hromádce se stejným pohlavím. Pak jsou křiklouni, kteří si na tenhle svět jenom hrají, protože by si jich nikdo nevšiml a pak je další sorta, která si ženu dovolit nemůže.

Už jsme zase zabloudili od tématu do úplně jiných sfér, jsme nepolepšitelní :smile: .

Když je to bez hádek, tak to myslím nikomu nevadí. :slightly_smiling_face:

To mel rict po vyhranem titulu, ze s MCL by to nedal? :sunglasses:. Jeste jednou, nekolikrat jsme tady psali o hyperkorektnosti a ted tady budeme rozebirat a kazit si zazitek s dnesniho zavodu jen tim, ze na otazku jak by to bylo kdyby ridil MCl, ze mel odpovedet vice politicky korektne? Ale uz…. Nebyl to zadny hate, je naspeedovanej, opitej a mladej a rekl to tak jak to v ten okamzik citil. Kdyby rekl cokoliv jinak tak bych mu neveril nebo si myslel, ze je robot…

Budme i my tolerantni , vek na to mame :upside_down_face:

3 Likes

Vždyť pořád říkám, že Maxovi to nezazlívám a dokážu to vzhledem k situaci pochopit. Jen ať to pěkně zapije :smile: . Ale tohle z mého pohledu nesmyslné a v důsledcích skutečně neuctivé posuzování není nic nového, to nevymyslel teď Max.