anebo jeji variace “sve jsme si rekli, nechme si kazdy svuj nazor a pojdme dal”.
Nejbrilatnejsi hlaska o jsem kdy slysel. Mam ji od tebe, porad ji pouzivam a nikdy nezapomenu od koho jsem si ji vypujcil. Dekuji.
anebo jeji variace “sve jsme si rekli, nechme si kazdy svuj nazor a pojdme dal”.
Nejbrilatnejsi hlaska o jsem kdy slysel. Mam ji od tebe, porad ji pouzivam a nikdy nezapomenu od koho jsem si ji vypujcil. Dekuji.
Sice se oba trochu pletete, ale posílám vám
O McLarenu toho sice neví tolik, co Lando, ale Oscarovi by na trati nenechal ani centimetr, natož výhru bez boje, a nakonec vyhrál v týmu, který si vybral dávku odchodů a mediální skandál…
Ale konec dobrý, všechno dobré, jen jsem si jistý, ža alkohol na jeho řeči neměl žádný vliv a přesně totéž by ti řekl i za střízliva a ještě by s tím prošel na detektoru lži.
Do Miami dominoval RBR. Do Imoly byl nejrychlejší. Potom se mu dokazal vyrovnat McL a občas Ferrari. Až úsek Maďarsko - Singapur byl McL nejrychlejší, ale ne dominatní. Potom se to zase přelilo. RBR rychlostně nikdy nespadl za soupeře se ztratou 0.3s a víc. Vždy to bylo 0.2s.
Max nemá pravdu s tím McLarenem, protože právě McL se do Miami trápil, dokonce i Alo na AM byl schopný třeba v Saúdské využít trápení McL.
Kdyby si to Max s Landem letos prohodili, tak ma Lando první titul. Ale přijde mi tohle kdyby naprosto zbytečný
… a já říkám že takový názor je nesoudný
Znám i kratší.
Aha. Tak to nemáš zač, vracet mi ji nemusíš ,
Kdyby vyhrál v Haasu, tak proč od Kanady vyhrál až v mokré Brazílii a to furt s RBR co nikdy nebypadl z dosahu soupeřů?
Já jsem to neviděl, navíc je to vážně nuda a všichni to čekali.
Snad se ostatní vzpamatují.
Myslí si že Haas byl před RedBullem
No dobrý, ale snad máš aspoň radost, ne? Nebo jsi nefandil Red Bullu? Nuda je to pořád stejná, to je jedna z hlavních vlastností F1.
To rikas jen proto ze me nemas rad. To se nepocita.
Tak to jsi zavahal. Moc pekny zavod.
Jo vlastně, Lando přišel o 25b v Rakousku
To ze je Verstappen dusevni mrzak a prerostle decko vsichni vime, nevim proc ma potrebu to furt dokola dokazovat, nejsem prekvapeny viteznymi zvratkami a vysmechem souperu, ostatne jako vzdy
No nevím jestli další titul.
Zatím je první Brown, kterého bys nenechal řídit ani cirkusové představení.
Já mám hlavně radost, že se mnou mluvíš, když tady panuje názor že jsem misogyn a nepřítel chromozomu y.
Jirka to myslel tak, že by ho nenechal vést Res Bull
Hele, nezkoušej na mě, že nevíš, jak je to s chromozomy . To bys byl sám svůj vlastní nepřítel .
Já vím, ale momentálně jsem trochu přetížený.
Ještě týden a bude zase klid.