Najrýchlejšie auto? V McLarene by som titul získal ešte skôr, odkázal Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

anebo jeji variace “sve jsme si rekli, nechme si kazdy svuj nazor a pojdme dal”.

Nejbrilatnejsi hlaska o jsem kdy slysel. Mam ji od tebe, porad ji pouzivam a nikdy nezapomenu od koho jsem si ji vypujcil. Dekuji. :wink:

Sice se oba trochu pletete, ale posílám vám :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

O McLarenu toho sice neví tolik, co Lando, ale Oscarovi by na trati nenechal ani centimetr, natož výhru bez boje, a nakonec vyhrál v týmu, který si vybral dávku odchodů a mediální skandál… :slight_smile:

Ale konec dobrý, všechno dobré, jen jsem si jistý, ža alkohol na jeho řeči neměl žádný vliv a přesně totéž by ti řekl i za střízliva a ještě by s tím prošel na detektoru lži.

2 Likes

Do Miami dominoval RBR. Do Imoly byl nejrychlejší. Potom se mu dokazal vyrovnat McL a občas Ferrari. Až úsek Maďarsko - Singapur byl McL nejrychlejší, ale ne dominatní. Potom se to zase přelilo. RBR rychlostně nikdy nespadl za soupeře se ztratou 0.3s a víc. Vždy to bylo 0.2s.
Max nemá pravdu s tím McLarenem, protože právě McL se do Miami trápil, dokonce i Alo na AM byl schopný třeba v Saúdské využít trápení McL.
Kdyby si to Max s Landem letos prohodili, tak ma Lando první titul. Ale přijde mi tohle kdyby naprosto zbytečný

2 Likes

… a já říkám že takový názor je nesoudný :slightly_smiling_face:

2 Likes

Znám i kratší. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Aha. Tak to nemáš zač, vracet mi ji nemusíš :smile: ,

1 Like

Kdyby vyhrál v Haasu, tak proč od Kanady vyhrál až v mokré Brazílii a to furt s RBR co nikdy nebypadl z dosahu soupeřů?:thinking:

2 Likes

Já jsem to neviděl, navíc je to vážně nuda a všichni to čekali.
Snad se ostatní vzpamatují.

Myslí si že Haas byl před RedBullem :smiley:

1 Like

No dobrý, ale snad máš aspoň radost, ne? Nebo jsi nefandil Red Bullu? Nuda je to pořád stejná, to je jedna z hlavních vlastností F1.

3 Likes

To rikas jen proto ze me nemas rad. To se nepocita. :sunglasses:

2 Likes

Tak to jsi zavahal. Moc pekny zavod.

1 Like

Jo vlastně, Lando přišel o 25b v Rakousku

To ze je Verstappen dusevni mrzak a prerostle decko vsichni vime, nevim proc ma potrebu to furt dokola dokazovat, nejsem prekvapeny viteznymi zvratkami a vysmechem souperu, ostatne jako vzdy :rofl:

No nevím jestli další titul.
Zatím je první Brown, kterého bys nenechal řídit ani cirkusové představení.

1 Like

Já mám hlavně radost, že se mnou mluvíš, když tady panuje názor že jsem misogyn a nepřítel chromozomu y.
:grinning:

1 Like

Jirka to myslel tak, že by ho nenechal vést Res Bull

Hele, nezkoušej na mě, že nevíš, jak je to s chromozomy :smile: . To bys byl sám svůj vlastní nepřítel :smile: .

Já vím, ale momentálně jsem trochu přetížený.
Ještě týden a bude zase klid.