Najrýchlejšie auto? V McLarene by som titul získal ešte skôr, odkázal Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Jojo. Staci kouknout na nase politiky. :see_no_evil:

Nic. Diskuze delsi nez clanek😂

Hezky vecer vsem😉

1 Like

Ještě k tomu fandění Redbullu.
Jasně že jim fandím, ale mám to trochu jinak než je tady obvyklé.
Nebaví mě, když to je tak jednoduché, proto se tak upírám k 2026.
To chci slyšet motor naživo, když poprvé veřejně vyjede na testech.
Podobně jsem se těšil v 2014 na hybridy.
Letos ještě očekávám, že McLaren to prohraje s Ferrari, jsou to strašní amatéři.

1 Like

McLarenu se to ještě klidně může stát a souhlasím s tím, že se letos zatím chovali jako amatéři. Landovi přeju, aby druhé místo udržel, je to i tak pro něj velký úspěch. Jak si RB poradí s motorem mě taky zajímá, ale jsem zvědavá i na to, jak se k závodnímu týmu postaví Audi, i vzhledem k momentální situaci koncernu. Škoda, že musíme na velké změny vždycky pět let čekat :woman_shrugging:.

Ten výrok, jak nikdo z Red Bullu neodchází, všichni jsou tam spokojení a všechno klape, jak má. Tak už vešel mezi legendární. Jen bych dodal, že Bretnix taky uvěřil bulváru, když se psalo o Sainzovi do Mercedesu, ale AMuS označil sám za bulvár, když psal o odchodech z Red Bullu. A jako třešnička na dortu bylo označení propadu Red Bullu za “přirozený vývoj”.
Už mu to tu psalo vícero lidí - Bretnix se tváří, že ví všechno a ostatní musí poučit, jak vlastně nemají pravdu. Přitom ví všechno a neví nic. K F1 to nekulhá, to se vyloženě plazí ty jeho “znalosti”, ostatní výroky k politice nebo ekonomice bych nazval naprosto stejně. To co tu tvrdí, tak toho říct u státnic, co jsem měl, tak by mě tam vyhodili bez možnosti oprav :smiley:

2 Likes

Dnes jsem četl že Max sám přiznal že když byly boje v RedBullu letos tak opravdu uvažoval že tým opustí.

2 Likes

Já vím no, ty věci který si zpětně mužeš ověřit jsou vlastně vždy opačně než co tvrdil. :grinning:

2 Likes

Na to, ze Horner odisiel z RB este pred Bahrajnom, lebo ho usvedcil dickpicK, ktory mas k dispozicii jedine ty, tak to bola celkom dobra sezona. Rozpadnuty tim, z ktoreho kazdy strojca uspechu odisiel, dal ten podstatnejsi titul. To klobuk dole pred nimi. :smiley:

2 Likes

Letos to mel Slimak strasne tezky, hlavne prvni tretina, dva zavody pred koncem sezony mistr s naskokem 70b, ten dostal zabrat, az mi uniklo s kym to vlastne bojoval.

Po dojezdu ani nevedel co do vysilacky rict :stuck_out_tongue_closed_eyes:, jak mu bylo trapny se radovat.

ta kulturna konstrukcia podla pogresivistickej brozury by mal byt rod nie pohlavie.

3 Likes

O co se snažíš? Chceš tímhle říct, že z Red Bullu nikdo neodešel nebo o co ti jde? :grinning: já o odchodu Hornera, že určitě odejde, tak nepsal.
Ale zajímavý, že když to byl výmysl bulváru a Horner říkal, jak podá trestní oznámení, tak se to táhne stejně, jako s trestním oznámením na soupeře za křivé obvinění, jak RBR porušil cost cap (to už běží od Singáče 22).
A nakonec by bylo divný, kdyby monopost, co byl dominatní 5 závodů a dalších 6 byl nejrychlejší, tak, že by neměl minimálně jeden titul, za to asi není potřeba dávat klobouk dolů. Nebo jestli jo, tak to pak můžeš dávat klobouk dolů Hamovi a Rosbergovi za 2014-16

Typ co nekde neco napise a mysli ze tim zmeni realitu, neresil bych :bowing_man:

1 Like

On je v češtině (a tuším podobně ve slovenštině) trochu problém s překladem…
To “slavné” slovo gender se u nás běžně překládá jako pohlaví, jenže to není tak docela pravda. Pro fyzické pohlaví mají v angličtině pojem sex, kde se vesměs i nadále užívá jen M a F. Gender je významem spíš něco jako sexuální orientace či identita, kde více variant existuje (i dost zarytý konzervativec obvykle uznává například existenci homosexuality)…

Ne že progresivisté nešířili spoustu šíleností, to je úplně jiné téma, jen ale konstatuji, že u nás se to ještě trochu motá tím trochu nešťastným překladem pojmu gender.

3 Likes

ano. Max je proste lepsi.
To ale neznamena, ze Lando sa nemoze zlepsit. Naslapnute ma dobre

1 Like

jj progresivci by z teba neboli nadseni.
Takto im kazit ich utopie

1 Like

Max si proste frajer :+1: :muscle: :medal_military: :sparkles: :1st_place_medal: :trophy: :trophy: :trophy:

1 Like

Dík, napsal jsi to úplně přesně. Bohužel to těžko padne na úrodnou půdu, protože to najedou dává smysl a tak pěkně se nad tím nepohoršuje :slight_smile: .

To myslis McLaren alebo ako si toto vypocital?

1 Like

Nebyť dominantného auta na začiatku, nemal by ani titul, tak nech je radšej ticho :rofl: a hlavne nech si užije oslavy svojho posledného titulu, lebo ďalší už nebude

Este su tu dalsie diskusie kde si to nenapisal :joy:

3 Likes

kazdy by si mal sam v hlave vyjasnit, ktory titul je pre neho ako divaka cennejsi. ci ten s dominantnym autom, kde sa len vozis, alebo ten kde to cele moze rozhodnut nejaka trapna 5s penalty na zaciatku roka. alebo ze dazd v poslednych pretekoch nepockal o pol kola dlhsie. (bez ohladu na to, ci vyhra vas kon alebo super).

za mna co sa tyka zasluh asi takto:
21 - maxov extremne zasluzeny titul (jazdecky, stasticko bolo raz tak, raz tak)
22 - adrianov titul spolovice
23 - adrianov titul zo 100 %
24 - maxov zasluzeny, neni o com.

tak snad to lando udola dalsi rok

3 Likes