Na širokú dostupnosť kanálov Nova Sport 5 a Nova Sport 6 to zatiaľ nevyzerá | Magazín F1 - F1online.sk

no jo potom uz hej, tak citliva tema :smiley:

K tejto jeho stranke sa vyjadrit neviem, kedze jeho soc. siete nesledujem (na ig mam presne 0 following a X nepouzivam), ale k tomuto:

Takto sa praveze chova v dnesnej dobe takmer kazdy novinar, takze ide s davom. Kazdy novinar ma dnes patent na pravdu. :joy:

1 Like

Eisele má od přírody jeden obrovský dar. Dokáže hodiny a hodiny o něčem bez přestání mluvit.
Problém je v tom, že po jeho dvouhodinovém souvislém projevu si zapamatuji tak dvě tři věty.

Holt méně je často více. Mnohem více.

Väčšina tých novinárov ohľadom športu (o iných sférach sa baviť nejdem pretože to nemám nasledované) dáva ale bany za vulgarizmy alebo neslušné správanie. Eisele dáva bany za slušné argumenty voči jeho “pravde”

3 Likes

Musím pridať moju skúsenosť z instagramu. Viedol som tam diskusiu pod jedným príspevkom, téma nepodstatná. Začali na mňa ľudia dosť útočiť a povedal by som že to boli presne ľudia typu provokatéri a skončilo to až tým, že som jednému napísal že je dilino, no nebol som vulgárny. Neviem teda či je to podľa vás nadávka, no v tom do toho vstúpil pán Eisele, kde ma vyzval aby som sa okamžite ospravedlnil za to slovo. Tak som mu vo všetkej slušnosti vysvetlil, že sa nechcem ospravedlňovať ľudom, ktorí sú vulgárni ku mne a ešte k tomu všetkých provokujú a že ak chce aby mal rozumnú diskusiu tak by mal zrovna takýmto typom ľudí dohovoriť. Na môj názor odpovedal citujem “nebudeš nám tu chýbať” a zablokoval ma. Tak uznajte čo je to za človeka…
Podľa mňa mu brutálne stúpla sláva do hlavy, je preafektovaný, často krát nepresný a hlavne neobjektívny, tak ako on napísal mne musím úprimne povedať že mne chýbať nebude. F1TV už mám :slight_smile:

3 Likes

Aj o takýchto skúsenostiach som počul. Proste arogantný namachrovaný “odborník”. S tou slávou si to trafil úplne presne. Veď uvidíme ako dopadne keď ten hype okolo F1 zase padne ako sa už v minulosti pár krát stalo.

3 Likes

Na Twitteri sa vie ešte viac vyblázniť. Tam dáva iné hovnomety.

5 Likes

Podepisuji, jako to co on vytváří není přidána hodnota, on si myslí, že tomu rozumí a chce to rejžovat. Jednou na twitteru jsem ho upozornil na chybu (srovnaval vysledky Q v Kanadě 2023 vs 2022) a místo normální reakce si mě tam blokl :grinning:

4 Likes

Ja som s ním viesť diskusiu ani nikdy neskúsil po tom čo som videl :smiley: to vážne nemá zmysel… on potrebuje svojich pritakávačov aby mu dvíhali ego. Ale tak každému po chuti…

To, že to chce ryžovať mu neberiem. To je v jeho situácii normálne. Aj chápem prečo dáva dôraz na bulvár… ten proste predáva. Napríklad pre niekoho kto moc F1 nesleduje a pozrie si raz za čas len závod môže byť fajn ale myslím si, že pravým fanúšikom nemá čo ponúknuť. Ako som už hore spomínal, najväčší problém je jeho arogancia a správanie sa k ľudom ktorí s ním nesúhlasia ale chcú diskutovať. To si automaticky hejter.

3 Likes

Tak to se nedivím.

Asi vedel co si zac a si mu tam prisiel do rany, tak to rovno vybavil najjednoduchsie ako sa dalo. :joy:

@sparco @TommyPLR

Kludne ked tam bude mat nejaky takyto beef ako popisujete, tak to sem prezdielajte pre tych, co nesleduju jeho socialne siete. Ja som sa zatial stretol len s tym, ze live pocas eiskingu blokoval ludi, ktori tam pisali vulgarizmy, kedze jeho IG ani X nesledujem. :slight_smile:

Fúha, to s tým twitterom - to je pre mňa novinka :smiley: , pekne sa vyfarbil.

Už ho sledujem len sporadicky, ale ak sa niečo nájde, prepošlem.

Jeho komentovanie mám rád, ale jeho ako osobu už nie. Starý Števo bol lepší.

6 Likes

Svätá pravda, do písmena. Eisele je taký premotivovaný egomaniak a bohužiaľ nestrpí iný názor ako svoj, a už vôbec nie kritiku hoc aj konštruktívnu. Svojou aroganciou však celkovo ničí aj to pozitívne, čo sa mu podarilo do komentovania dostať.

4 Likes

Ďakujem, že aj niekto iný má takýto názor. Dakedy reaguje podráždenejšie ako ženská počas svojich dní.
Za mňa on by bol super manažér, ale komentovanie by už mal prenechať iným.

3 Likes

Lenže Eisele je vždy ten prvý kto píše hovorí o slušnosti, otvorenej diskusií a potom reaguje tak ako reaguje a potom je to troška smiešne z jeho strany všetko

2 Likes

Zosnoval multimiliónový plán s Novou, aby sme dostali ban všetci. Odpustky predáva SkyLink a možno Eisking :slight_smile:

1 Like

:grinning::grinning:Skôr sa obávam, že tento jeho plan tvrdo narazí :grinning:ja sa radšej do diskusií na Xku na jeho profile nezapájam lebo by som toľko odpustkov mala​:grinning:

1 Like

Ako ho vypnúť a nechať zvuk?